ورود

View Full Version : net beans

sensimohsensh
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 14:12 عصر
سلام به همگی
ببینید من با نت بینز بلدم کار کنم ولی بلد نیستم به یک دیتا بیس وصل بشم
میخام به sql server وصل بشم و فایل jdbc را هم دانلود کردم با این حال بلد نیستم اگه میتونید کمکم کنید.....متشکرم

smartleopard
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 15:57 عصر
سلام
دوست عزیز سوالتون رو می بایست در انجمن مربوط به Java SE مطرح می کردید!!!!! اما برای اینکه کارتون راه بیافته جوابتون رو می دم
قبل از هر کاری می بایست UAC ویندوز رو خاموش کنید(البته اگه از سون یا ویستا استفاده می کنید) خب، ابتدا می بایست درایور یا همون فایل jar متناسب با نسخه SqlServer تون رو دانلود کنید.سپس در محیط Netbeans قسمتی که پروژه تون رو نشون میده (سمت چپ) روی اسم پروژه تون کلیک کنید تا زیر شاخه هاش رو نشون بده بعد روی Libraries کلیک راست کرده و Add jar رو انتخاب کنید و مسیر فایل jar ای رو که دانلود کردید بهش بدید. بعد در محیط SQL Server Management Studio و در قسمت Object Explorer روی اسم سرورتون کلیک راست کنید و Properties و سپس Security رو انتخاب کنید.می بایست گزینه Mixed Authentication mode انتخاب شده باشه اگه اینطور نبود این گزینه رو انتخاب و حتما SqlServer رو Restart کنید.بعد از این کار یه Query جدید ایجاد کنید و متن زیر رو توی اون بنویسید:

ALTER LOGIN sa ENABLE
GO

ALTER LOGIN sa WITH PASSWORD = 'VeryStrongPasswordHere'
GO

به جای VeryStrongPasswordHere پسورد مورد نظر خودتون رو بنویسید.sa هم به عنوان username پیش فرض در SqlServer وجود داره.در نهایت کد ضمیمه شده رو مطالعه کنید.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم اگه مشکلی داشتید مطرح کنید :چشمک:
73277