ورود

View Full Version : آموزش: من به عنوان یک تازه کار از کجا دقیقا شروع کنم

alvandyhamed
جمعه 14 مرداد 1390, 02:04 صبح
سلام دوستان :
من یه مدتی هست برنام نویسی میکنم :vb.net و#c الان یکی از بچه های تیم ما یک ایده بازی خوب داره سناریو و همه کارهاشو رو کاغذ انجام داده داریم میریم دنبال محوز ساخت ولی گرافیست هامون هم انتخاب کردیم - برنامه نویسی به عهده من گذاشته شده .
الان من باید از کجا شروع کنم
موتور چی خوبه ؟
سناریو در حد اسیسین هستش
من چند وقته میتونم خودم رو اماده کنم؟
از کجا شروع کنم؟؟؟
:افسرده:

Nima0711
جمعه 14 مرداد 1390, 02:36 صبح
سناریو در حد اسیسین هستشکار تولید بازی آن هم در سطحی که شما می گویئد (اسایسن)نیاز به یک آزمایشگاه مجهز و قوی باشه ، آیا شما این آزمایشگاه رو دارید یا می خواهید با کامپیوتر های شخصیتان این کار رو انجام دهید؟؟

در صورت داشتن چنین آزمایشگاهی شما باید کاملاً به OpenGL و GPU و Microsoft DirectX تسلط داشته باشید ! که این دایرکت اکس دارای زیر مجموعه های زیر می باشد

Direct3D , DirectDraw , DirectMusic , DirectPlay , DirectSound

قصد متصرف کردن شما را به هیچ وجه ندارم ولی با این سابقه ای که می گویئد در امر برنامه نویسی دارید(مدتی) حتی الامکان می توانید بازی در حد Doom 1 بنویسید.

بعضاً از موسسه تبیان نیز می توانید کمک بگیرید

Quarasada
یک شنبه 16 مرداد 1390, 04:38 صبح
از شما بسیار سپاسگزارم برای به اشتراک گذاری

saeiddddd
سه شنبه 18 مرداد 1390, 01:18 صبح
سلام دوست عزیز
با توجه به گفتیه خودتون اگر زبان #c رو بلدی میتونی کار خودت رو با کتاب خونه ی xna شروع کنی ولی از اون جایی که این یه کتاب خونه است و موتور ساخت بازی به حساب نمی یاد اگر بخوای کار باهاش رو یاد بگیری خیلی طول میکشه اما برای کار دو بعدی مناسبه ولی اگر دنبال کار سه بعدی هستی و می خواهی زود نتیجه بگیری موتور UDK رو بهت پیشنهاد میکنم که همه میدونن خیلی پر طرفدار و با کیفیته

این هم سایتش
www.udk.com