View Full Version : خبر: اخبار مربوط به انتشار RAD Studio XE2
vcldeveloper
جمعه 14 مرداد 1390, 03:44 صبح
سلام،
بالاخره تبلیغات رسمی (http://www.embarcadero.com/world-tour) شرکت Embarcadero برای عرضه نسخه XE2 از محصول RAD Studio شروع شد. هر چند زمان عرضه رسمی این محصول هنوز اعلام نشده، ولی به نظر میرسه که این نسخه اواخر ماه آگوست یا اواسط سپتامبر به طور رسمی عرضه بشه. در حال حاضر نسخه Beta 8 محصول که به گروه معدودی از Beta Tester ها تحویل داده شده بود، از برخی سایت های زیر زمینی قابل دانلود هست.
معرفی اجمالی
RAD Studio XE2 شامل نرم افزارهای زیر هست:
Delphi XE2
C++ Builder XE2
Delphi Prism XE2
RadPHP XE2
و در چهار نسخه Starter, Professional, Enterprise, Architect عرضه میشه.
از بین چهار نرم افزار فوق، Delphi و C++ Builder برای تولید نرم افزارهای Native Code به کار میرند. Delphi Prism برای تولید نرم افزار مبتنی بر دات نت فریم ورک با زبان دلفی استفاده میشه. RadPHP هم یک محیط RAD برای تولید نرم افزارهای وب با استفاده از زبان PHP هست.
در این تاپیک اخبار مربوط به قابلیت های جدید اضافه شده به این محصول و عرضه رسمی این محصول منتشر خواهند شد.
vcldeveloper
جمعه 14 مرداد 1390, 05:26 صبح
قابلیت های جدید RAD Studio XE2
Cross-Platform
اصلی ترین قابلیت جدید در این نسخه امکان cross-platform compiling هست. در XE2 (دلفی و ++C) شما می تونید برای ویندوز، Mac OS و iOS کدهای Native تان را کامپایل کنید. همچنین در ویندوز امکان کامپایل به صورت 32 بیتی یا 64 بیتی فراهم شده. RadPHP هم این قابلیت را پیدا کرده که برنامه Native اندروید تولید کنه. در آینده امکان کامپایل برای لینوکس و اندروید هم به این مجموعه اضافه خواهد شد.
برای iOS (سیستم عامل دستگاه های iPhone و iPad)؛ روش کار مشابه سایر ابزارهای غیر اپلی مثل Mono Touch هست؛ به این صورت که شما می تونید برنامه خودتان را در دلفی بنویسید، رابط کاربر گرافیکی اش را با FireMonkey طراحی کنید، و برنامه را در ویندوز هم اجرا و دیباگ کنید؛ ولی برای اجرا و دیباگ بر روی دستگاه، یا شبیه ساز آن؛ باید اولا سیستم عامل Mac OS داشته باشید؛ ثانیا، دلفی یک پروژه XCode برای شما ایجاد می کند که باید آن را در داخل Mac OS با XCode کامپایل کنید، و فایل نهایی را به شبیه ساز یا دستگاه مقصد منتقل کنید. این محدودیت از دو جهت هست، اولا اینکه شرکت اپل قانونا اجازه کامپایل مستقیم (بدون استفاده از ابزارهای این شرکت) را به تولید کنندگان نرم افزار نمیدهند؛ و ثانیا اینکه اگر هم بر فرض اپل همچین اجازه ایی میداد، دلفی فعلا امکان تولید کد برای CPU های مبتنی بر ARM را ندارد، و این قابلیت در آینده به آن اضافه خواهد شد.
محیط توسعه (IDE) همچنان مبتنی بر ویندوز باقی خواهد ماند، اما می تونید برنامه خودتان را از طریق Remote Debugger دلفی که اسمش به Platform Assistant تغییر کرده، در داخل یک ماشین مجازی یا در یک شبکه محلی مثل یک نرم افزار Local از داخل IDE اجرا و دیباگ کنید.
FireMonkey
در دلفی XE2 یک چارچوب جدید برای تولید رابط گرافیکی کاربر معرفی شده با نام FireMonkey. این چارچوب مستقل از پلتفرم هست، و یک رابط کاربر 2 بعدی یا 3 بعدی Vector-base در اختیار شما قرار میده. FireMonkey از توان پردازشگر گرافیکی سیستم (GPU) برای رندر کردن رابط گرافیکی کاربر استفاده میکنه. در ویندوز، FireMonkey از Direct2D برای رسم دو بعدی، و از Direct 3D برای رسم سه بعدی استفاده میکنه. در Mac OS و iOS (و در آینده در لینوکس) از OpenGL برای رسم استفاده میشه. FireMonkey را میشه به نوعی معادل WPF در دات نت تلقی کرد. البته با این تفاوت که FireMonkey برای تعریف عناصر گرافیکی از یک زبان اختصاصی (XAML) بهره نمیبره، بلکه عناصر با استفاده از کدهای دلفی و یا طراح گرافیکی فرم موجود در IDE ساخته میشند. البته FireMonkey کاملا Native Code هست، و نیازی به کتابخانه اضافی برای اجرا نداره. همچنین در FireMonkey امکان تعریف Style های مختلف و اعمال آنها بر روی کل رابط گرافیکی کاربر را دارید. احتمالا به طور پیش فرض Style هایی برای پشتیبانی از ظاهرا استاندارد رابط گرافیکی ویندوز و Mac OS به همراه FireMonkey عرضه خواهند شد، تا برنامه نویس بتونه به راحتی ظاهری شبیه برنامه های عادی این پلتفرم ها تولید کنه. تصویر زیر نمایی از یک رابط کاربر ساده تولید شده با FireMonkey هست، با دو Style مختلف:
73301
در واقع FireMonkey مبتنی بر تکنولوژی شرکت معروف کامپوننت سازی KesDev هست. این شرکت قبل از این کامپوننت هایی برای تولید رابط گرافیکی مبتنی بر وکتور به صورت دو یا سه بعدی ارائه می کرد. اما مدتی قبل توسط شرکت Embarcadero خریداری شد و برنامه نویسان آن هم جذب این شرکت شدند. هر چند FireMonkey مبتنی بر تکنولوژی KesDev هست، اما در این مدت شرکت Embarcadero تغییرات متعددی در آن اعمال کرده، تا آن را برای نسخه XE2 آماده کند، و این قابلیت صرفا یک تغییر نام برای محصولات KesDev نیست.
VCL همچنان مبتنی بر ویندوز باقی خواهد ماند و امکان استفاده از VCL در سایر پلتفرم ها وجود نخواهد داشت. البته VCL همچنان حمایت میشه و قابلیت های جدید بهش اضافه میشه؛ کما اینکه در XE2 امکان اعمال Style های مختلف بر روی کنترل های VCL اضافه شده.
Live Bindings
این قابلیت برای برنامه نویسان دات نت آشنا ست. در دلفی، با توجه به اینکه قابلیت تولید نرم افزارهای تجاری مبتنی بر بانک اطلاعاتی از نسخه اول جزو اولویت های اصلی محصول بود، برای کار با داده های بانک اطلاعاتی و نمایش این داده ها، دو دسته از کنترل ها ایجاد شدند، کنترل های Data-aware که امکان اتصال به بانک های اطلاعاتی را داشتند، و کنترل های عادی که همچین قابلیتی را نداشتند. بعدها که قابلیت های جدیدی به دلفی اضافه شد، این ساختار برای حفظ سازگاری با نسخه های قدیمی تر حفظ شد؛ اما در XE2 شما مشابه دات نت امکان اتصال هر کنترلی را به منابع داده مختلف خواهید داشت؛ یعنی اولا نیازی به مجموعه جداگانه ایی از کنترل ها برای نمایش داده های بانک اطلاعاتی نیست، و ثانیا منابع داده شما محدود به بانک اطلاعاتی نیستند، و شما می توانید هر نوع داده ایی را از هر منبعی (مثلا یک لیست جنریک) بخوانید و در این کنترل ها نمایش بدید. حتی امکان تلفیق داده های مختلف و ایجاد داده ترکیبی برای نمایش در یک کنترل هم وجود داره.
قابلیت های جدید برای DataSnap
DataSnap چارچوب تولید نرم افزارهای چند لایه (Multi-tier) در دلفی هست، که قابلیت های متعددی ارائه میکنه. در نسخه XE2 قابلیت های جدیدی به آن اضافه شدند. فعلا دو قابلیت جدید آن معرفی شدند؛ یکی پشتیبانی بیشتر از Cloud (بخصوص Amazon E3) و امکان نصب در Cloud، و همچنین قابلیت تولید proxy class سمت کلاینت برای زبان ها و پلتفرم های مختلف به منظور راحتی ارتباط نرم افزارهای کلاینت نوشته شده با سایر زبان ها و تکنولوژی ها با سرورهای مبتنی بر DataSnap. در حال حاضر DataSnap امکان تولید proxy class برای کلاینت های مبتنی بر دات نت، جاوا اسکریپت، iOS، اندروید، و Blackberry را دارد.
FastReport
در نسخه های قبلی Quick Report یا Rave به عنوان ابزار گزارش سازی پیش فرض به همراه IDE نصب می شدند، که بعدها Quick Report کنار گذاشته شد. در نسخه XE2 در کنار Rave، ابزار معروف و پرطرفدار FastReport هم به طور پیش فرض با IDE نصب خواهد شد.
فعلا این تغییرات و امکانات برای XE2 معرفی شدند. تغییرات و امکانات دیگه ایی هم صورت گرفتند که به تدریج در مدت یک ماه توسط شرکت Embarcadero رسما اعلام خواهند شد. این شرکت مراسمی را در نقاط مختلف دنیا (از جمله دبی) در تاریخ های مختلف ترتیب داده، و در هر یک از این مراسم ها، قابلیت های مختلف این محصول به کاربران معرفی خواهند شد، تا زمان شروع کنفرانس Delphi Live در ماه سپتامبر. به نظر میرسه که نسخه XE2 یکی از مهم ترین نسخه های تاریخ حیات دلفی باشه :لبخندساده:
vcldeveloper
جمعه 14 مرداد 1390, 19:22 عصر
اگر به YouTube دسترسی دارید، ویدئوی 5 دقیقه ایی زیر کامپایل و اجرای یک برنامه مبتنی بر FireMonkey را در ویندوز (32 و 64 بیتی)، Mac OS، و iPad نمایش میده:
http://www.youtube.com/watch?v=Txf9tJl2jDg
مهران رسا
یک شنبه 16 مرداد 1390, 12:08 عصر
آقای کشاورز این قابلیت Cross-Platform تا چه حد کاربردی هست؟ یعنی همه برنامه های تحت ویندوزی که مینویسیم عیناً به همون شکل روی mac قابل اجرا هستن؟
developing
یک شنبه 16 مرداد 1390, 15:56 عصر
با سلام
علی آقا چه قدر امید دارید که این امکانات به دلفی اضافه بشن و مثل ویدئوی قبلی که در مورد کامپایل یک برنامه در سیستم عامل های مختلف بود فقط یک شوی تبلیغاتی نباشه؟
با این حال ما امیدواریم که اینها به واقعیت بپیونده.
با تشکر
Felony
یک شنبه 16 مرداد 1390, 16:00 عصر
با سلام
علی آقا چه قدر امید دارید که این امکانات به دلفی اضافه بشن و مثل ویدئوی قبلی که در مورد کامپایل یک برنامه در سیستم عامل های مختلف بود فقط یک شوی تبلیغاتی نباشه؟
با این حال ما امیدواریم که اینها به واقعیت بپیونده.
با تشکر
این موارد به نسخه XE 2 اضافه شده و الان هم نسخه بتا به صورت زیر زمینی در دسترسه !
vcldeveloper
دوشنبه 17 مرداد 1390, 19:34 عصر
آقای کشاورز این قابلیت Cross-Platform تا چه حد کاربردی هست؟ یعنی همه برنامه های تحت ویندوزی که مینویسیم عیناً به همون شکل روی mac قابل اجرا هستن؟
Cross-platform در واقعیت در هیچ زبان و تکنولوژی به این سادگی نیست که یک کد تحت ویندوز را عینا به همون شکل برای یک سیستم عامل دیگه کامپایل کنید. ممکنه برای یک برنامه ساده همچین چیزی صادق باشه، ولی برای یک برنامه درست و حسابی، کار بیشتر از این حرف ها ست، چون هر سیستم عامل ویژگی ها و شرایط خاص خودش را داره، و برنامه نویس باید متناسب با اون ویژگی ها و شرایط برنامه اش را آماده کنه. ابزارهایی مثل دلفی XE2 کار شما را ساده می کنند، اما نه به این معنا که شما یک کدی را که صرفا برای سیستم عامل ویندوز نوشته بودید را بدون هیچ تغییری برای یک سیستم عامل که آشنایی چندانی هم با آن ندارید، کامپایل کنید، و برنامه شما بدون کوچکترین مشکلی در اون سیستم عامل کار کنه!
بخصوص باید دقت کنید که Cross-platform بودن در دلفی جدای از VCL هست، پس هر برنامه ایی که نوشتید و در آن از VCL استفاده کردید؛ اگر کدهای رابط کاربر تان از سایر کدهای برنامه تا حد مناسبی مجزا بوده، می تونید امیدوار باشید با طراحی مجدد رابط کاربر با استفاده از FireMonkey و یک سری تغییرات جزئی، کدتان برای Mac OS هم آماده شود. اگر کدهای Business logic و سایر لایه های برنامه تان با کدهای رابط کاربری تان قاطی و در هم هست، به این راحتی نمی تونید برنامه تون رو Cross-platform کنید. همچنین، هر چه در برنامه تون از قابلیت ها و توابع اختصاصی یک سیستم عامل خاص بیشتر استفاده کرده باشید (مثلا استفاده گسترده از توابع API ویندوز)، به همون نسبت Cross-platform کردن اون برنامه مشکل تر میشه.
همانطور که آقای تاجیک گفتند، این قابلیت ها همین الان هم در نسخه های بتای XE2 که به صورت خصوصی در اختیار تست کنندگان قرار گرفته، وجود دارند. اون ویدئویی هم که شما بهش اشاره کردید، مربوط به کنفرانس Delphi Live یکی دو سال پیش بود، که در آنجا ویدئویی نمایش داده شد که نشون بدند تیم تحقیق و توسعه شان در حال کار بر روی کامپایلر Mac هست، نه اینکه قرار بوده باشه در همان سال نسخه ایی برای Mac عرضه کنند. اون سال اعلام کردند که دارند روی این موضوع کار می کنند، امسال اعلام کردند که کارشان به نتیجه رسیده و تحت عنوان XE2 حدودا تا یک ماه دیگه به بازار عرضه میشه.
HollyGhost
دوشنبه 24 مرداد 1390, 08:58 صبح
لیست کلی موارد اضافه شده به Rad Studio XE2
http://blogs.embarcadero.com/davidi/2011/08/14/41124
taknegaar
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 19:31 عصر
http://edn.embarcadero.com/article/images/41593/EMBT_Banner_Delphi_970x279.jpg
Delphi XE2 Architect - 30 day trial &
Embarcadero RAD Studio XE2 Architect - 30 day trial
https://downloads.embarcadero.com/free/delphi
ISO (2.33 GB)
http://altd.embarcadero.com/download/radstudio/xe2/delphicbuilder_xe2_win_dl.iso
Partner ISO
http://altd.embarcadero.com/download/radstudio/xe2/delphicbuilder_xe2_win_partner.iso
RadPHP XE2 ISO (343 MB)
http://altd.embarcadero.com/download/radphp/xe2/radphp_xe2_win.iso
Delphi Prism XE2 ISO (1.27 GB)
http://altd.embarcadero.com/download/prism/xe2/prism_xe2_win.iso
Nishadhawa
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 21:43 عصر
Hi, I am quite impressed with this site and the contributions. I am happy that I am part of this site and I wish to contribute regularly. Thanks
nice boy
پنج شنبه 10 شهریور 1390, 22:30 عصر
Delphi XE2 Architect - 30 day trial &
Embarcadero RAD Studio XE2 Architect - 30 day trial
https://downloads.embarcadero.com/free/delphi
RadPHP XE2 ISO
Delphi Prism XE2 ISO
من فایل setup رو که حدود 40 مگابایت بود دانلود کردم. بعد گذاشتم نصب بشه ولی بازهم به اینترنت وصل شد تا یکسری فایل دیگه رو دانلود کنه
می خواستم ببینم حجم کل فایلهایی که باید دانلود بشه چقدره؟
کسی امتحان کرده؟
taknegaar
شنبه 12 شهریور 1390, 12:43 عصر
من فایل setup رو که حدود 40 مگابایت بود دانلود کردم. بعد گذاشتم نصب بشه ولی بازهم به اینترنت وصل شد تا یکسری فایل دیگه رو دانلود کنه
می خواستم ببینم حجم کل فایلهایی که باید دانلود بشه چقدره؟
کسی امتحان کرده؟
http://edn.embarcadero.com/article/images/41593/EMBT_Banner_Delphi_970x279.jpg Embarcadero RAD Studio XE2 Architect - 30 day trial
ISO (2.33 GB)
http://altd.embarcadero.com/download/radstudio/xe2/delphicbuilder_xe2_win_dl.iso
__________________________________________________ _
Partner ISO
http://altd.embarcadero.com/download/radstudio/xe2/delphicbuilder_xe2_win_partner.iso
RadPHP XE2 ISO (343 MB)
Delphi Prism XE2 ISO (1.27 GB)
baracudaProject
جمعه 25 شهریور 1390, 22:37 عصر
دلفی رحلت کرده است، متاسفانه دنیای نرم افزار کمی متفاوت شده و حقیقتا دلفی به دهها دلیل این اهمیت را از دست داده است.
من این را به عنوان کسی از که 1994 و نسخه آزمایشی دلفی 1 با آن کار می کنم و از آن پیشر از 1990 توربو پاسکال و سی بورلند مهشور و معاشر بوده ام عرض می کنم و دست آخر هم من از 2001 تا 2006 کارمند بورلند بوده ام!
بورلند جان! هم خدا تورا بیامرزد هم دلفی را ، سینتکس دلفی از سی شارپ و جاوا پیچیده تر و پر دردسر است ولی واقعا قبل از 2002 می توان گفت که حاکم بر بازار ابزار میانه بود.
دلفی ابزار مناسبی برای مهندسی نرم افزار مدرن نیست و در عرصه های اصلی از جمله وب حرفی برای گفتن ندارد ، گرچه عرض می کنم: پترن وی سی ال هنوز در غالبهای مختلف در بدنه فریم ورکهای موجود زنده است و جاوید باقی می ماند.
دلفی عزیزم، عشق من ! خدا تورا بیامرزد ! آمین!
:) دلفی پدر دات نت و دنیای مدرن نرم افزار است ، به احترام آن یک دقیقه سکوت بفرمایید.
soft-c
شنبه 26 شهریور 1390, 10:32 صبح
بورلند جان! هم خدا تورا بیامرزد هم دلفی را ، سینتکس دلفی از سی شارپ و جاوا پیچیده تر و پر دردسر است ولی واقعا قبل از 2002 می توان گفت که حاکم بر بازار ابزار میانه بود. میشه بگیم کجای سینتکس دلفی از سی شارپ و جاوا پیچیده تر و پردردسر تر است . سی شارپ که تلفیقی از c و جاوا است و مبتنی بر شی گرایی کامل است و همینطور جاوا . حالا دلفی که استفاده از شی گرایی را برای کاربر راحت تر کرده است ، پیچیده تر است ؟
دلفی ابزار مناسبی برای مهندسی نرم افزار مدرن نیست و در عرصه های اصلی از جمله وب حرفی برای گفتن ندارد ، گرچه عرض می کنم: پترن وی سی ال هنوز در غالبهای مختلف در بدنه فریم ورکهای موجود زنده است و جاوید باقی می ماند. اینکه در طراحی وب ضعیف است حرفی نیست . ولی کی گفته دلفی ابزار مناسبی برای مهندسی نرم افزار مدرن نیست . یک سری به نرم افزار هایی که با دلفی نوشته شده اند بزنید (فقط یک سرچ ساده است ) .
http://delphi.wikia.com/wiki/Good_Quality_Applications_Built_With_Delphi
http://barnamenevis.org/showthread.php?290914-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-DataSnap-XE
الان دلفی خودش یک نرم افزار تحت net. دارد (دلفی پریسم) ، درست است که تکنولوژی دات نت مربوط به دلفی نیست ولی به هر حال این امکان هست که با سینتکس دلفی به طراحی وب بپردازیم یا از فریم ورکهای دات نت استفاده کنیم .
البته منظور من این نیست که دلفی بهترین است . البته دات نت خیلی برتری هایی دارد که دلفی ندارد ولی این دلیل بر برتری مطلق نیست .!!!!
Felony
شنبه 26 شهریور 1390, 12:01 عصر
دست آخر هم من از 2001 تا 2006 کارمند بورلند بوده ام!
کدوم بخشش ؟!
devil00x
یک شنبه 27 شهریور 1390, 16:00 عصر
خیلی مشتاق هستم ببینم مایکروسافت در مقابل طراحی موبایلی که در دلفی xe2 هست چه چیزی میخاد واسه اندروید و آی او اس بزاره !!!!
در ضمن به نظر من با گذاشتن RAD PHP دلفی هم به نظر من در طراحی وب حرفی برای گفتن خواهد داشت.
مهران رسا
یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:50 عصر
کدوم بخشش ؟!
به نظر میرسه مطلبی که در پست شماره 13 وجود داره، از جایی ترجمه شده باشه.
vcldeveloper
دوشنبه 28 شهریور 1390, 12:40 عصر
خیلی مشتاق هستم ببینم مایکروسافت در مقابل طراحی موبایلی که در دلفی xe2 هست چه چیزی میخاد واسه اندروید و آی او اس بزاره !!!!
مایکروسافت برنامه ایی برای ارائه کردن چیزی برای اندروید و iOS نداره! مایکروسافت سیستم عامل موبایل خودش (Windows Phone 7) و سیستم عامل تبلت خودش (Windows 8) را داره، که رقبای اندروید و iOS محسوب میشند. ابزارهای برنامه نویسی هم که ارائه میکنه برای توسعه نرم افزار تحت سیستم عامل های خودش هستند، نه سیستم عامل های رقیب.
در ضمن به نظر من با گذاشتن RAD PHP دلفی هم به نظر من در طراحی وب حرفی برای گفتن خواهد داشت.
RadPHP با دلفی نسبتی نداره؛ RadPHP یک محیط توسعه نرم افزار با استفاده از زبان PHP هست، دلفی هم یک محیط توسعه نرم افزار با زبان Object Pascal. اینها ارتباطی با هم ندارند، مگر اینکه IDE مربوط به RadPHP با دلفی نوشته شده، و این دو محصول تحت یک بسته بندی واحد با نام RAD Studio قابل خرید هستند.
به نظر میرسه مطلبی که در پست شماره 13 وجود داره، از جایی ترجمه شده باشه.
نه، نظر همون کاربر هست. مطلبی هم که درباره استخدام در بورلند ذکر شده، تا جایی که یادم هست، مربوط به فعالیت در دبی یا عربستان سعودی هست، نه دفتر مرکزی بورلند در Scott Valley ایالت کالیفرنیا آمریکا.
BORHAN TEC
جمعه 01 مهر 1390, 07:29 صبح
اینکه یک محیط در زمینه وب حرفی برای گفتن ندارد دلیل بر رحلت کردنش نیست. امروزه محیط های زیادی را می توان یافت که در زمینه وب حرفی برای گفتن ندارند مثل QT , Visual C++ ، Delphi و ... . در ضمن در همین مورد بار ها و بارها در همین سایت بحث شده است. من نمی دونم که این کاربران از طرف کجا خط میگیرن و این مزخرفات رو تحویل برنامه نویسان دلفی می دهند!!! :متفکر:
به هر حال من این نکته رو قبول دارم که بورلند چند سال در خواب بود ولی الان شرکت Embarcadero واقعاً خیلی عالی داره روی پروژه دلفی کار می کنه. :لبخند:
Felony
جمعه 01 مهر 1390, 08:18 صبح
به هر حال من این نکته رو قبول دارم که بورلند چند سال در خواب بود ولی الان شرکت Embarcadero واقعاً خیلی عالی داره روی پروژه دلفی کار می کنه.
ولی مایکروسافت هم بیکار نشسته و برای از بین بردن رقیبان مثل همیشه به هر بندی چنگ میزنه ، مایکروسافت یک تکنولوژی جدید ارائه میده و به دلیل اینکه سیستم عاملش حرف اول رو تو بازار میزنه و بازار هدف بیشتر رقبا هست ، رقیبان رو مجبور میکنه به هر سازش برقصن و ازش تبعیّت کنن و تو همون ارائه تکنولوژی جدید سر خیلی از رقیبان رو زیر آب میکنه ( یا باعث ورشکستگیشون میشه ، یا کاری میکنه دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشن و یا خود مایکروسافت با زرنگی تمام میخرشون و بعد یا به دلخواه خودش توسعشون میده یا کلا Deprecated شون میکنه طوری که انگار اصلا به وجود نیومدن ! ) ، الان با ارائه ویندوز 8 و WinRT اون و رابط کاربری Metro و ابهامات موجود در مورد این سیستم عامل که زیاد هم هستن به شخصه نگرانی هایی برای Delphi حس میکنم چون به نظر این تغییرات بسیار بسیار گسترده هستن ( اگر همشون صحت داشته باشن ) و شاید تا ارائه شدن نسخه جدید Delphi که با این تغییرات هماهنگ شده باشه کار از کار گذشته باشه ...
البته باید تا معرفی ویندوز 8 منتظر موند و دید دقیقا چه اتفاقی قراره بیافته .
soft-c
جمعه 01 مهر 1390, 11:52 صبح
خوب این که همیشه بوده که هروقت مایکروسافت یک ویندوز جدید ارائه کرده تا دیگر شرکت ها به مستندات آن دست پیدا کنند زمان برده و به همین علت کمی از مایکروسافت عقب تر می مانند . ولی بعید می دونم که این مشکل جدی باشه چون همین ویندوز 8 تا بیاد جا بیفته یک مدت زمتن می بره و تا اون مدت فکر کنم ویندوز 7 کارایی لازم را داشته باشد . مگر اینکه مایکروسافت یک کاری بکنه و بگه تا ویندوز 8 اومد دیگه 7 را پشتیبانی نمیکنه .!!!!!!1
BORHAN TEC
جمعه 01 مهر 1390, 19:41 عصر
الان با ارائه ویندوز 8 و WinRT اون و رابط کاربری Metro و ابهامات موجود در مورد این سیستم عامل که زیاد هم هستن به شخصه نگرانی هایی برای Delphi حس میکنم چون به نظر این تغییرات بسیار بسیار گسترده هستن ( اگر همشون صحت داشته باشن )
من بعید میدونم که با این کار مایکروسافت دلفی با مشکل جدی مواجه بشه. چون اگر به تاریخ ویندوز هم نگاه کنیم متوجه می شویم که نسخه های جدید تقریباً همیشه سازگاری با نسخه های قدیمی تر را حفظ کرده اند البته اگر هم اینگونه نباشد مطمئناً اعتراضات کاربران را به همراه خواهد داشت و شکستی مانند پروژه ویندوز ویستا را به همراه خواهد داشت و بنابرین می توان مطمئن شد که مایکروسافت دیگر چنین ریسک بزرگی را نخواهد کرد و در نتیجه نیز مشکل بزرگی را برای دلفی نخواهد داشت. (البته این تنها نظر شخصی من است).
و شاید تا ارائه شدن نسخه جدید Delphi که با این تغییرات هماهنگ شده باشه کار از کار گذشته باشه ...
فکر نمی کنم. همانطور که خودتون هم می دونید دلفی بعد از سالها واقعاً داره اوج می گیره و بعیده که شرکت Embarcadero دست روی دست بگذاره و فقط نظاره گر این ماجرا باشه. به هر حال من که زیاد نسبت به این ماجرا ها بدبین نیستم...
taknegaar
شنبه 02 مهر 1390, 12:30 عصر
ولی مایکروسافت هم بیکار نشسته و برای از بین بردن رقیبان مثل همیشه به هر بندی چنگ میزنه ، مایکروسافت یک تکنولوژی جدید ارائه میده ... الان با ارائه ویندوز 8 و WinRT اون و رابط کاربری Metro و ابهامات موجود در مورد این سیستم عامل که زیاد هم هستن به شخصه نگرانی هایی برای Delphi حس میکنم چون به نظر این تغییرات بسیار بسیار گسترده هستن ...
چیزی که در مورد ویندوز 8 هست رابط کاربری هست
که مایکروسافت رابط کاربری گذشته رو هم، توی این نسخه حفظ کرده.
رابط کاربری جدید هم چیز جدیدی نیست؛
مایکروسافت با ادغام امکانات html5 با رابط کاربریش
و اضافه کردن امکان تاچیبل بودن به ie10 این محیط رو فراهم کرده؛
اگر به این حرفها باشه باید برای همین سیلورلایت خودش، فلش و ... هم مرثیه خوند.
کدهای جاوااسکریپتی خطی و کدهای کامپایل شونده مقیم در حافظه دو موضوع جدا از همه.
hamidkarimy
شنبه 28 آبان 1390, 23:23 عصر
بنده هم به عنوان کاربر قدیمی دلفی و پیگیر دائمی اخبار اون از دلفی 4 تا به امروز بعد از 4-5 سال که از یونیکد شدن دلفی میگذاره دوباره دارم تحول بزرگی رو حس میکنم که اصلا نمیشه راحت از کنارش گذشت
مخصوصا پروژه Firemonkey که آینده بزرگی برای دلفی خواهد بود . فقط همونطور که آقای کشاوررز تو سایتشون vcldeveloper مقاله در مورد چند مورد از مشکلات راست به چپ در بعضی از کامپوننت هاش داشتن برطرف شه به نظرم حتی برنامه نویسی Enterprise هم روش عملی خواهد بود.
الان اگه به بازار Smart Phone ها و تبلت ها نگاهی بندازید شکست مایکروسافت رو به وضوح می تونید مشاهده کنید .windows ce - windows mobile 6 ,windows phone7 هر کدوم یه جورایی اوت شدن به طوریکه windows phone 7 بعد از چند سال فقط 2 درصد بازار رو تونسته بدست بیاره و حتی برای تبلت ها اومدن خود ویندوز 7 رو ارائه دادن که اونم با توجه به نیازهای سخت افزاری بسیار زیادش نتونسته جایی تو بازار برا خودش باز کنه.
من به شخصه و با توجه به بازخورد هایی که از چندین هزار مشتریان شرکت داریم آینده برنامه نویسی رو متعلق به برنامه نویسی smart device می بینم و خوش حالم که road map دلفی هم این مسیر رو در پیش داره
در ضمن از جناب کشاورز هم یه سوال داشتم که اون مواردی که به Qc و UserVoice گزارش کرده بودید آیا اصلاحی تو Update 2 در موردشون انجام شده؟
taknegaar
یک شنبه 29 آبان 1390, 23:53 عصر
Mobile OS & HTML5
Mozilla's Boot 2 Gecko
Boot 2 Gecko is a proposed open source mobile operating system in development by Mozilla Corporation.
As we reported back in July, Mozilla's goal is to create an HTML5-driven web environment where HTML5 apps can offer the same functionality as traditional apps. Like Google’s Chrome OS, B2G will be a complete standalone OS entirely dependent on the open web. Thus, Mozilla will provide a set of B2G APIs for building HTML5-based apps that access device telephone, SMS, camera, USB, Bluetooth, NFC and other features.
https://wiki.mozilla.org/B2G/Demo
http://www.tomsguide.com/us/Boot-2-Gecko-Mobile-OS-Release-Launch-Roadmap,news-13105.html
hamidkarimy
شنبه 26 آذر 1390, 21:00 عصر
TMS Instrumentation WorkShop for FireMonkey
Set of components for instrumentation and multimedia applications for cross-platform FireMonkey software development
http://www.tmssoftware.com/site/tmsfmxiw.asp
hamidkarimy
شنبه 26 آذر 1390, 21:01 عصر
http://www.delphifeeds.com/go/s/87470
m-khorsandi
یک شنبه 27 آذر 1390, 08:54 صبح
آپدیت پک سوم دلفی XE2 منتشر شد،
حجم آپدیت پک 3 در حدود ۴۱۲ MB که به صورت جداگانه قابل دریافت است ولی بستهی RAD Studio XE2 به همراه آپدیت پک ۳ هم ارائه میشه.
آپدیت پک ۳ :
Update 3 for Delphi, C++Builder and RAD Studio XE2 (http://cc.embarcadero.com/item/28670)
لیست اشکالات رفع شده :
Delphi XE2 and C++Builder XE2 Update 3 Bug Fix List
(http://edn.embarcadero.com/article/41831/)
توضیحات کلی :
Release Notes for XE2 Update 3 (http://docwiki.embarcadero.com/RADStudio/XE2/en/Release_Notes_for_XE2_Update_3)
PetekDincos
شنبه 15 بهمن 1390, 22:32 عصر
با سلام
دوستان من Rad Studio XE2 به همراه آپدیت 3 رو از سایت Softgozar خریداری کردم اما نمی تونم InterBase XE2 و FinalBuilder 7 و ... رو به صورت کامل اکتیو کرده و استفاده نماییم اگه امکانش است راهنمایی بفرمایید با تشکر
m-khorsandi
یک شنبه 16 بهمن 1390, 08:14 صبح
من هنوز ندیدم که برای اینتربیس اکس-ای ۲ ک.رک.ی منتشر شده باشه.
PetekDincos
دوشنبه 17 بهمن 1390, 15:05 عصر
من هنوز ندیدم که برای اینتربیس اکس-ای ۲ ک.رک.ی منتشر شده باشه.
با سلام برای دلفی 7 و یا 2009 چطور آیا InterBase دارید که کار کنه ممنون می شم که اینجا یا از طریق پیام خصوصی بهم اطلاع بدید با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.