View Full Version : طراحی وب سایت
zeinab-es'haghi
جمعه 14 مرداد 1390, 19:25 عصر
سلام،در طراحی وب سایت چه جوری میشه کل محتویات یک پیج رو عوض کرد؟ مثلا در صفجه ی عضویت پس ار اتمام کار همه چی پاک بشه و پیغام خوش آمدید نوشته بشه؟
golnouri
جمعه 14 مرداد 1390, 21:41 عصر
اگه منظورتون اینه که اطلاعات فرمتون حذف بشه
اگر با asp.net می نویسید
می تونید texbox ها و ... رو برابر با تهی کنید. مثلا textbox1.text = "";
برای ارسال پیغام هم می تونید در انتهای کدهاتون یک شرطی رو تعریف کنید و اگه شرطتتون برابر با صحیح بود، یک alert برای کاربر send بشه (با جاوا) یا مثلا یک بخشی رو visible = false قرار بدید و در صورت صحیح بودن visible = true.
سوالتون کلا مشخص نیست. چه این تاپیک و چه تاپیک قبلی و ماهیت سوال هاتون بر می گرده با تالاری مثل asp.net و نه طراحی وب سایت.
موفق باشید.
zeinab-es'haghi
شنبه 15 مرداد 1390, 02:22 صبح
اگه منظورتون اینه که اطلاعات فرمتون حذف بشه
اگر با asp.net می نویسید
می تونید texbox ها و ... رو برابر با تهی کنید. مثلا textbox1.text = "";
برای ارسال پیغام هم می تونید در انتهای کدهاتون یک شرطی رو تعریف کنید و اگه شرطتتون برابر با صحیح بود، یک alert برای کاربر send بشه (با جاوا) یا مثلا یک بخشی رو visible = false قرار بدید و در صورت صحیح بودن visible = true.
سوالتون کلا مشخص نیست. چه این تاپیک و چه تاپیک قبلی و ماهیت سوال هاتون بر می گرده با تالاری مثل asp.net و نه طراحی وب سایت.
موفق باشید.
منظورم اینه که کلا همه چیز پاک بشه،نه فقط اطلاعات فرم ،بلکه label ها و تکست باکس ها و همه ی نوشته های صفحه .برای پیغام هم آلرت نه ،محتویات صفحه ام عوض بشه. یعنی برای طراحی این قسمت که توضیح دادم باید دو پیج طراحی کنم که بعد از تایید فرم ثبت نام به صفحه ی جدید برم یا توی یک صفحه می شه طراحیش کرد؟ باید توی یک صفحه بشه وگرنه تعداد صفحات خیلی بالا می ره . این جاش مربوط به طراحی وب سایت بود!!
alismith
شنبه 15 مرداد 1390, 03:06 صبح
سلام
امکانش هست بیشتر توضی بدید؟
این قضیه امکان نداره که یک صفحه محتواش خود به خود پاک بشه!!!
مثلا سایت های دیگر را در نظر بگیرید
موفق باشید
LORD AELX
شنبه 15 مرداد 1390, 04:32 صبح
من شیوه کد نویسی و تکنولوژی های استفاده شده در کد استارتر رو نمیدونم، ولی از AJAX (ترجیحا توسط کتابخانه jQuery) میتونی چنین کاری رو انجام بدی. حالا چه حذف عناصر HTML از صفحه باشه و چه hide کردن آن ها و یا برعکس...
golnouri
شنبه 15 مرداد 1390, 09:36 صبح
منظورم اینه که کلا همه چیز پاک بشه،نه فقط اطلاعات فرم ،بلکه label ها و تکست باکس ها و همه ی نوشته های صفحه .برای پیغام هم آلرت نه ،محتویات صفحه ام عوض بشه. یعنی برای طراحی این قسمت که توضیح دادم باید دو پیج طراحی کنم که بعد از تایید فرم ثبت نام به صفحه ی جدید برم یا توی یک صفحه می شه طراحیش کرد؟ باید توی یک صفحه بشه وگرنه تعداد صفحات خیلی بالا می ره . این جاش مربوط به طراحی وب سایت بود!!
دوست عزیز راه کاری که من بهتون پیشنهاد می کنم اینه که:
(اگر با asp.net برنامه نویسی می کنید)
دو تا asp:panel قرار بدید. توی پنل اولی اطلاعات فرمتون و قرار بدید و در پنل دومی اون پیغامی که می خواهد برای کاربر نمایش داده بشه. پنل 2 باید visible = false باشه و اگر شرط به درستی پیش رفت visible = true و همچنین می تونید از response.redirected استفاده کنید و مثلا اگه شرط درست پیش رفت respons بشه به صفحه مورد نظرتون و ...
اینکه گفتید lable و ... برابر بشه با تهی
(همون چیزی که گفتم در پست قبلی.)
لازم به ذکر اگر با asp.net برنامه نویسی می کنید از این روش استفاده کنید.
موفق باشید.
Javad.Kashi
شنبه 15 مرداد 1390, 21:34 عصر
سلام
به راحتی هر چه تمام تر از MultiView استفاده کن.بعد با کد نویسی هر کدام را که خواستی فعال کن:
<asp:MultiView ID="MultiView1" runat="server">
<asp:View ID="vwLogin" runat="server">
</asp:View>
<asp:View ID="vwSuccessful" runat="server">
</asp:View>
</asp:MultiView>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.