ورود

View Full Version : لینوکس مینت و نصب wifi؟؟

parsidev
شنبه 15 مرداد 1390, 01:11 صبح
سلام به تمام دوستان گرام
میشه گفت من هیچ تجربه ای در مورد لینوکس ندارم...
با این حال تصمیم گرفتم کمی در این مورد تجربه به دست بیارم.بنابر این بر روی لپ تاپم که یک دل 5030 می باشد یک نسخه از لینوکس مینت رو نصب کردم و نمی دونم چه طور میشه wifi لپ تاپم رو در این نسخه نصب و اینترنت استفاده کنم.
نکات مورد توجه اینکه: هیچ درایوری مخصوص لینوکس برای این لپ تاپ ندیدم،اما برام جالب بود که در سی دی لایو اوبونتو به صورت خودکار وای فای منو شناسایی کرده بود. یعنی امکان نصب این باید باشه....
خوب حالا ممنون میشم دوستان خبره منو راهنمایی کنند،(من نتونستم اوبونتو رو همراه وسندوز سون روی لپ تاپم نصب کنم به خاطر همین از اون استفاده نمی کنم )
ضمن اینکه اگه پیشنهادی وجود داره هم مشتاق شنیدن هستم
با سپاس از اینکه وقتتون رو به من می دین...

vangelis_persian
چهارشنبه 20 مهر 1390, 09:13 صبح
سلام;
این توزیع از لینوکس (Mint) نیاز به درایور Wifi نداره، فقط فکر می کنم نیاز به درایور کارت گرافیک داره، اما در مورد نصب شما ابتدا باید ویندوز رو نصب کنید سپس برروی یکی دیگه از پارتیشن هاتون Mint رو نصب کنید در نظر داشته باشید اون درایوی که روش Mint نصب هست، دیگه در ویندوز قابل استفاده نیست، اما در لینوکس شما میتونید از همه درایو هاتون استفاده کنید.
موفق باشید/

parsidev
سه شنبه 10 آبان 1390, 20:31 عصر
سلام دوست عزیز
از پاسختون متشکرم
اما در اون نسخه از لینوکس وای فای من شناسایی نشد اما بلعکس درایور گرافیک کامل نصب بود.(ویندوز هم نصب بود!)
و اما چون این تاپیک برای چند ماه پیشه مشکل من با نصب فدورا حل شد.
فدورا به نظرم بهترین توزیع لینوکسه که بسیار عالیه و تمام درایور های حتی بلوتوث لپتاپ رو هم شناسایی کرد و...
در هر صورت متشکرم.

snow2life
پنج شنبه 24 آذر 1390, 01:06 صبح
سلام
من هم به تازگی از لینوکس استفاده می کنم و روی لپ تاپم ( دل 5110 ) این سیستم عامل رو نصب کردم. همون لینوکس مینت.
ولی موقع نصب لپ تاپ رو با کابل شبکه به اینترنت وصل کردم. با اینکه نصب این سیستم عامل بیش ار 2 ساعت طول کشید ولی به راحتی هنگام نصب تمامی درایور ها رو از اینترنت دانلود و نصب کرد و بعد از نصب هیچگونه مشکل درایور نداشتم.:چشمک: