View Full Version : سوال: رجیستر کردن Ocx و Dll
leoarsalan
شنبه 15 مرداد 1390, 12:51 عصر
سلام دوستان من تو برنامه ام از یکی از ocx های codejock استفاده کردم بعد موقعی که برنامه رو در سیستم های دیگه میخوام استفاده کنم اجرا نمیشه ارور رجیستر میده چی کار کنم که خود برنامه این اکتیوکس رو رجیستر کنه
همچنین یک دی ال ال هم نوشتم تو رفرنس ها ازش استفاده کردم اون هم نیاز به رجیستر داره
روش های cmd سیستم و غیره رو هم پیاده کردم نمیشه یک روش اصولی لطفا راهنمایی کنید
از cmd تست کردم .نشد
از برنامه OCX DLL Manager هم استفاده کردم . جواب نداد :گریه:
محسن واژدی
شنبه 15 مرداد 1390, 14:19 عصر
سلام علیکم
روش معمول استفاده از regsvr32 ویندوز است که تقریبا" همه برنامه ها نیز به این صورت برنامه را ریجستر میکنند، برای همین بهتر آن است که برنامه را setup کنید تا در سیستم میزبان بصورت خودکار کامپوننت های لازمه را ریجستر کند
روش های cmd سیستم و غیره رو هم پیاده کردم نمیشه در صورت امکان بیشتر در رابطه به این قسمت توضیح دهید، یعنی چطوری ثبت نمیشه مثلا" آیا خطایی رخ میدهد
موفق باشید
ali reza mansoori 2
شنبه 15 مرداد 1390, 14:52 عصر
من هم همین مشکل رو داشتم و تمام راه ها رو امتحان کردم ولی نشد
برای حل مشکلم از برنامه اینستال شیلد استفاده کردم
leoarsalan
شنبه 15 مرداد 1390, 14:53 عصر
خب من ستاپ رو خیلی دنبالش کردم اما نمی دونم از کدوم برنامه ستاپ استفاده کنم .
بله موقعی که میخوام تو cmd سیستم ها دیگه رجیستر کنم ارور میده . یعنی رجیستر نمیشه
میشه بهم بگید که از چه برنامه ای استفاده کنم برای ستاپ که خودش کامپوننت هارو رجیستر کنه ؟
leoarsalan
شنبه 15 مرداد 1390, 14:59 عصر
من هم همین مشکل رو داشتم و تمام راه ها رو امتحان کردم ولی نشد
برای حل مشکلم از برنامه اینستال شیلد استفاده کردم
ممنون از راهنماییت عزیز .
شما با اینستال شیلد کار کردی مشکل نداری از نظر حجم یعنی حجم ستاپ بالا بره
محسن واژدی
شنبه 15 مرداد 1390, 15:04 عصر
ستاپ ساز های مختلفی هستند که از پروژه های vb6 پشتیبانی میکنند،ساده ترین و در دسترس ترین آنها نیز "Package & Deployment Wizard" است که مختص برنامه های vb6 است، این برنامه را میتوانید در پوشه vb یا در منوی استارت در فولدر vb6 بیابید
روش کار با آن بسیار راحت است از طریق آن فایل *.vbp پروژه را انتخاب میکنید سپس خودش پروژه را بررسی و کلیه کامپوننت های استفاده شده در پروژه را یافته و setup میکند و در سیستم میزبان نیز بصورت خودکار آنها را ریجستر میکند
برنامه های دیگر نیز وجود دارند نظیرInstallWise
موفق باشید
leoarsalan
شنبه 15 مرداد 1390, 15:33 عصر
mohsenvj (http://barnamenevis.org/member.php?104729-mohsenvj) عزیز ممنون خیلی خوب بود من باهاش کار کردم مشکل نداشتم مرسی
ولی ستاپی که این میسازه خیلی ساده هست حداقل باید یک ستاپ باشه در حد Instal Creator Pro
و یک سوال دیگه دارم اگر من برنامه ام رو با Install Sheild ستاپ گذاری کنم تو حجم به مشکل نمیخورم یعنی حجم ستاپ بالا نمیره ؟
محسن واژدی
شنبه 15 مرداد 1390, 16:03 عصر
ولی ستاپی که این میسازه خیلی ساده هست حداقل باید یک ستاپ باشه در حد Instal Creator Pro
بله اصولا" برای زمان هایی که نیازمند ایجاد یک ستاپ سریع هستیم میتواند مفید باشد، همچنین opensource است
برای ساختن setup پیشرفته میتوانید از InstallWiser هم استفاده کنید، این ابزار هم یک بخش را فقط به پک کردن پروژه های وی بی اختصاص داده است، فرم شروع و انتخاب نوع و روش ساخت ستاپ ه مشابه vb است یعنی فرمی در شروع برنامه گشوده شده که میتوانید از طریق آن بر روی vb project کلیک کنید
اگر من برنامه ام رو با Install Sheild ستاپ گذاری کنم تو حجم به مشکل نمیخورم یعنی حجم ستاپ بالا نمیره ؟
نه، برای حجم پروژه مشکلی ایجاد نمیکند
موفق باشید
MohammadGh2011
یک شنبه 16 مرداد 1390, 04:58 صبح
سلام
لينك دانلود Wise Installation System Pro v9.02 >>>> دانلود (http://www.tebyan.net/download/wise_installation_system_pro_v9.02.713.html?PID=18 390&PageSize=20&SOFTWAREID=713&PageIndex=0)
لينك دانلود راهنماي Wise Installation>>>> دانلود (http://www.takbook.com/2423-computer-ebook/كتاب-آموزش-ساخت-SET-UP-با-Wise-Installer/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.