ورود

View Full Version : حرفه ای: حجم بالای بانک اطلاعاتی

pedjvak
شنبه 15 مرداد 1390, 13:02 عصر
دوستان عزیز
با سلام
من یه بانک اطلاعاتی دارم با حدود 12 کاربر که در شبکه همزمان کار میکنن
مشکل من اینه که هر روز که میگذره حجم بانک افزایش پیدا میکنه از 8 مگابایت میرسه به 450 مگابایت
البته در انتهای هر روز من باید دسترسی کاربرامو قطع کنم تا بتونم فایل رو Save as کنم تا دوباره حجمش بیاد پایین
کسی میتونه بگه میتونم فرمی رو تعریف کنم که خود کاربر بتونه در یه زمان معین این کار رو انجام بده بدون اینکه به Database دسترسی داشته باشه ؟:متفکر:

M.T.P
شنبه 15 مرداد 1390, 13:04 عصر
بانکتون چیه؟

setroyd
شنبه 15 مرداد 1390, 13:25 عصر
اره چرا نشه ؟

setarekh
یک شنبه 16 مرداد 1390, 23:52 عصر
سلام من یه مشکل کوچیک دارم اونم اینه که وقتی تو اکسس app.path می نویسم خطا میده اما اگه اسم درایومو بنویسم درست می شه چرا اکسس app.path نمی شناسه باید چکارش کنم.مسیر جاری تو اکسس چی میشه؟ حجمم بانکم مهم نیست فقط میخوام مسیرش جاری باشه.

M.T.P
دوشنبه 17 مرداد 1390, 10:31 صبح
احتمالا شما App.Path رو داخل کوتیشن نوشتید و به عنوان یک دستور sql ارسال می کنید.
باید به این شکل باشه:

"Data Source=" & App.Path & "\Database.mdb"

setarekh
دوشنبه 17 مرداد 1390, 13:40 عصر
مرسی از کمکتون اما فکر کنم درست متوجه منظورم نشدید من آدرس یه آهنگ و وقتی داخل اکسس می نویسم اجرا میشه و هیچ خطایی نمی ده با این کد درست اجرا میشه F:\proje vb\mov\01.avi
اما اگه اینطوری بنویسم خطا میده و میگه که مدیا پلیر نمیتونه اجرا کنه با تمام این کدا مشکل داره و خطا میده

& App.Path & "\02.avi"
"App.Path+" \mov\ 03.avi
App.Path+\+ mov + \+ 04.avi
App.Path + "\" + "mov" + "\" + "08.avi"

لطفا راهنمایی کنید.

butterfly8528
سه شنبه 18 مرداد 1390, 01:21 صبح
دوستان عزیز
با سلام
من یه بانک اطلاعاتی دارم با حدود 12 کاربر که در شبکه همزمان کار میکنن
مشکل من اینه که هر روز که میگذره حجم بانک افزایش پیدا میکنه از 8 مگابایت میرسه به 450 مگابایت
البته در انتهای هر روز من باید دسترسی کاربرامو قطع کنم تا بتونم فایل رو Save as کنم تا دوباره حجمش بیاد پایین
کسی میتونه بگه میتونم فرمی رو تعریف کنم که خود کاربر بتونه در یه زمان معین این کار رو انجام بده بدون اینکه به Database دسترسی داشته باشه ؟

سلام دوست عزیز .
اگه بانک شما اکسس هست ، باید بانک رو Compact And Repair کنید . واسه این کار هم قبلا کد قرار داده شده ،جستجو کنید .
موفق باشید :لبخندساده: