View Full Version : سوال: باز شدن فایل save با کلیک بر روی آن
kdbwnf
شنبه 15 مرداد 1390, 18:18 عصر
سلام.
در برنامههایی مثل آفیس word، وقتی روی فایل save شده با فرمت docx دابل کلیک میکنیم، نرم افزار word باز میشه و اون فایل رو بازخوانی میکنه.
توی جاوا چه کار باید بکنم تا فایلهای ذخیره شده رو بشه با کلیک بر روی اونها باز کرد و نیازی نباشه تا خود برنامه رو اجرا کنم و فایل ذخیره شده رو از توی برنامه open کنم؟
سپاس گزارم.
Mirmahdi90
یک شنبه 16 مرداد 1390, 13:37 عصر
سلام
اگه منظورتون باز کردن فایل های جاوا (با پسوند java. ) هستش کافیه روی یکی از این فایل ها کلیک راست بکنین و توی قسمت Properties ( آخرین گزینه ) جلوی قسمتی که نوشته شده Opens with: روی دکمه change کلیک کنید و یک editor خوب (به طور مثال ++Notepad ) رو برای باز کردن فایل هایی با این پسوند انتخاب کنین. با این کار دیگه خود سیستم عامل فایل های دارای اون پسوند خاص رو همیشه با اون editor خاصی که خودتون مشخص کردین باز میکنه و دیگه نیاز ی نیست که خود برنامه رو اجرا کنین تا بتونین فایل رو open کنین.
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم و جوابم به دردت بخوره.
kdbwnf
یک شنبه 16 مرداد 1390, 18:30 عصر
سلام
اگه منظورتون باز کردن فایل های جاوا (با پسوند java. ) هستش کافیه روی یکی از این فایل ها کلیک راست بکنین و توی قسمت Properties ( آخرین گزینه ) جلوی قسمتی که نوشته شده Opens with: روی دکمه change کلیک کنید و یک editor خوب (به طور مثال ++Notepad ) رو برای باز کردن فایل هایی با این پسوند انتخاب کنین. با این کار دیگه خود سیستم عامل فایل های دارای اون پسوند خاص رو همیشه با اون editor خاصی که خودتون مشخص کردین باز میکنه و دیگه نیاز ی نیست که خود برنامه رو اجرا کنین تا بتونین فایل رو open کنین.
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم و جوابم به دردت بخوره.
حیلی ممنونم که پاسخ دادید ولی منظور من یه چیز دیگه بود.
من یه برنامه با جاوا نوشتهام که اطلاعات خودش رو به صورت یک فایل متنی save میکنه (مثل notepad در ویندوز). بعد میشه این اطلاعات رو از داخل برنامه load کرد و بازخوانی کرد. اما من نمیخوام برنامه رو باز کنم و فایل رو open کنم. بلکه میخوام وقتی روی اون فایل متنی دابل کلیک میکنم، برنامه خودش باز بشه و فایل رو بخونه. اما نمیدونم چطور باید چنین قابلیتی رو در برنامه قرار بدم.
مثلا در نوت پد ویندوز، وقتی روی فایل متنی با پسوند txt کلیک میکنیم، نوت پد خودش باز میشه و فایل رو میخونه. اما میتونیم یه کار دیگه هم بکنیم. یعنی نوت پد رو خودمون باز کنیم و اون فایل متنی txt رو از داخل نوت پد open کنیم. من میخوام در برنامهای که با جاوا نوشتهام، قابلیتی قرار بدم که هر وقت روی اون فایل متنی کلیک میکنم، برنامه باز بشه و فایل رو بخونه. نه این که برنامه رو باز کنم و فایل رو از داخل برنامه open کنم.
یعنی آیا جاوا متد یا پراپرتی یا چیزی داره که هر وقت برنامه باز شد، آدرس فایلی رو که اون برنامه باهاش open with شده بازخوانی کنه؟
اگر لطف کنید راهنمایی کنید سپاس گزارم.
Mirmahdi90
دوشنبه 17 مرداد 1390, 17:26 عصر
شما توی جاوا که اطلاعات رو به صورت ی فایل متنی save میکنی با چه پسوندی این کار رو میکنی؟
میتونی یه پسوند دلخواه برا خودت بذاری و بعد بری و با این پسوند همون کاری که تو پست قبلی گفته شد رو بکنی. این جوری بدون باز کردن برنامه میتونی با کلیک کردن روی خود فایل ذخیره شده اون رو باز کنی.
امیدوارم درست فهمیده باشم که چی میخوای.
اگه منظورت رو اشتباه فهمیدم باز واضح تر بگو که متوجه بشم ;-)
kdbwnf
دوشنبه 17 مرداد 1390, 17:35 عصر
شما توی جاوا که اطلاعات رو به صورت ی فایل متنی save میکنی با چه پسوندی این کار رو میکنی؟
میتونی یه پسوند دلخواه برا خودت بذاری و بعد بری و با این پسوند همون کاری که تو پست قبلی گفته شد رو بکنی. این جوری بدون باز کردن برنامه میتونی با کلیک کردن روی خود فایل ذخیره شده اون رو باز کنی.
امیدوارم درست فهمیده باشم که چی میخوای.
اگه منظورت رو اشتباه فهمیدم باز واضح تر بگو که متوجه بشم ;-)
پسوندش ptm هست. ولی میخوام بدونم چه کدی باید بنویسم یا چه دستوری بدم که با کلیک کردن روی فایل ذخیره شده برنامه رو باز کنم.
اگر میشه راهنمایی کنید.
باز هم متشکرم.
Mirmahdi90
دوشنبه 17 مرداد 1390, 17:44 عصر
چیزی که من فهمیدم از حرفای شما اینه که با جاوا یه برنامه نوشتین که با شروع اجرا از یک فایل با پسوند ptm. میخونه و در طول اجرا در همون فایل تغییراتی اعمال میکنه.
حالا نمیخواین که هربار جاوا رو باز کنین و اون برنامه رو اجرا کنین بلکه با کلیک روی همون فایل این اتفاق بیفته و اون برنامه ای که نوشتین اجرا بشه.
این کار شدنیه اما با کمی تفاوت.
شما میتونین این پروژه ای که توش این برنامه رو نوشتین به یک Runnable jar تبدیل کنین و یک فایل jar. تولید کنین و هربار با کلیک بر روی این فایله که برنامه جاوایی که نوشتین اجرا میشه و اون فایل رو خودش میخونه و تغییرات رو میده.
اگه منظورتون رو درست فهمیدم بگین که بگم چطور از یک برنامه که نوشتین runnable درست کنین.
kdbwnf
دوشنبه 17 مرداد 1390, 17:47 عصر
چیزی که من فهمیدم از حرفای شما اینه که با جاوا یه برنامه نوشتین که با شروع اجرا از یک فایل با پسوند ptm. میخونه و در طول اجرا در همون فایل تغییراتی اعمال میکنه.
حالا نمیخواین که هربار جاوا رو باز کنین و اون برنامه رو اجرا کنین بلکه با کلیک روی همون فایل این اتفاق بیفته و اون برنامه ای که نوشتین اجرا بشه.
این کار شدنیه اما با کمی تفاوت.
شما میتونین این پروژه ای که توش این برنامه رو نوشتین به یک Runnable jar تبدیل کنین و یک فایل jar. تولید کنین و هربار با کلیک بر روی این فایله که برنامه جاوایی که نوشتین اجرا میشه و اون فایل رو خودش میخونه و تغییرات رو میده.
اگه منظورتون رو درست فهمیدم بگین که بگم چطور از یک برنامه که نوشتین runnable درست کنین.
منظورم رو درست متوجه شدید ولی نمیشه اون فایل ذخیره شده پسوندش jar. نباشه؟ بلکه همون ptm. باشه؟
ermia2008
دوشنبه 17 مرداد 1390, 21:55 عصر
سلام
اینکه ویندوز چه پسوندی رو با چه برنامه ای باز کنه همه در رجیستری ویندوز ثبت شده. بنابراین برای اینکه برای پسوند دلخواهتون مشخص کنید که با چه برنامه ای باز بشه
باید داخل برنامتون پسوند ptm رو داخل رجیستری ویندوز ثبت کنید. طرز نوشتن و خواند از رجیستری ویندوز رو هم میتونید با یه جستجو در گوگل پیدا کنید. مثال هاش موجوده
موفق باشید
kdbwnf
دوشنبه 17 مرداد 1390, 23:41 عصر
سلام
اینکه ویندوز چه پسوندی رو با چه برنامه ای باز کنه همه در رجیستری ویندوز ثبت شده. بنابراین برای اینکه برای پسوند دلخواهتون مشخص کنید که با چه برنامه ای باز بشه
باید داخل برنامتون پسوند ptm رو داخل رجیستری ویندوز ثبت کنید. طرز نوشتن و خواند از رجیستری ویندوز رو هم میتونید با یه جستجو در گوگل پیدا کنید. مثال هاش موجوده
موفق باشید
مسئله اصلا اون نیست. مسئله اینه که من باید داخل برنامهای که با جاوا نوشتهام، چه دستوری رو وارد کنم تا فایلی رو که باهاش open with میشه، بتونه بازخوانی کنه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.