ورود

View Full Version : تعدد کلاس ها و سوالی از مفاهیم ارث بری

Arsham**
یک شنبه 16 مرداد 1390, 10:48 صبح
سلام:قلب:
من سیستمی دارم که کاربران اون، در سطوح مختلفی از امکانات استفاده میکنن. مثلا کارمندان میتونن فایل جدید آپلود کنن یا قبلیا رو ویرایش کنن ولی کاربر نهایی فقط میتونه فایل رو دانلود کنه.
تو کلاس دیاگرام یک کلاس general دارم که که انواع کاربران از اون ارث بری میکن، تو این شکل لیست گیری و دانلود متدهای کلاس فایل هستند.

73436
و

73437
از نظر خودم این کار منطقیه ولی مسئله اینجاست که به ازای هر کلاس باید حداقل دو تا کلاس داشته باشیم و این کلاسها یکی دوتا نیستن برای همین تعداد کلاسها زیاد میشن.:متفکر:

راهی هست که بشه از کلاسی ارث بری کرد ولی مثلا به یکی از متد ها دسترسی نداشت؟

Neo2011
جمعه 21 مرداد 1390, 10:43 صبح
سلام:قلب:
من سیستمی دارم که کاربران اون، در سطوح مختلفی از امکانات استفاده میکنن. مثلا کارمندان میتونن فایل جدید آپلود کنن یا قبلیا رو ویرایش کنن ولی کاربر نهایی فقط میتونه فایل رو دانلود کنه.
تو کلاس دیاگرام یک کلاس general دارم که که انواع کاربران از اون ارث بری میکن، تو این شکل لیست گیری و دانلود متدهای کلاس فایل هستند.

73436
و

73437
از نظر خودم این کار منطقیه ولی مسئله اینجاست که به ازای هر کلاس باید حداقل دو تا کلاس داشته باشیم و این کلاسها یکی دوتا نیستن برای همین تعداد کلاسها زیاد میشن.:متفکر:

راهی هست که بشه از کلاسی ارث بری کرد ولی مثلا به یکی از متد ها دسترسی نداشت؟
شما باید اون کلاس General رو به صورت Virtual بنویسین و بعد کلاسهای مشتق شده از اون کلاس هر کدوم اعضای داده ای خاص خودشون و متدهای خاص خودشون رو دارن که بوسیله دیگر کلاسها قابل مشاهده نمیباشند.