PDA

View Full Version : سوال: مشکل در اضافه کردن یک پایگاه داده در dataConnection

zeinab-es'haghi
یک شنبه 16 مرداد 1390, 15:44 عصر
من یک دیتابیس درست کردم و در برنامه ام هم با ConnectionString از اون استفاده کردم.ولی توی dataGridView و موقع ساختن sqlDataSource این ارور رو میده !!!!یعنی توی دیتا کانکشن هام اصلا پایگاه اده ام رو نمی تونه اضافه کنه !کسی دلیل و راه حلشو می دونه؟
(برنامه ام asp.net هست و از پایگاه داده ی sql استفاده می کنم.)
راستی روی دیتا بیسم هم یک عکس قفل داره،نمی دونم چه جوری باید بره !!

73443

eshpilen
دوشنبه 17 مرداد 1390, 15:45 عصر
در پیام خطا نوشته که نسخهء فایل دیتابیس شما بالاتر از نسخه ای هست که سرور ساپورت میکنه.

zeinab-es'haghi
دوشنبه 17 مرداد 1390, 17:24 عصر
در پیام خطا نوشته که نسخهء فایل دیتابیس شما بالاتر از نسخه ای هست که سرور ساپورت میکنه.
نه دلیلش اون نیست،توی این خطا،5-6 تا دلیل نوشته که یکیش ممکنه دلیل اصلی باشه،یه سری دیتا بیس هامو می خونه و یک سری رو نه! ورژن همه شون یکی هست.

eshpilen
دوشنبه 17 مرداد 1390, 17:32 عصر
احتمالا بقیهء خطاها نتیجهء خطای اول هستن.
هر قسمتی از سیستم بعد از خطای اساسی اولیه پیام خطای خودش رو میده و احتمالا بعضی وقتا این پیامها چند بخشی هستن که هر بخش بعدی توضیحات بیشتر یا جزیی تر/فنی تری میده.
البته این بر اساس استنباط و تجربهء ناچیز بنده هست اگر قبول کنید. مطمئن نیستم.

کلا هم بنظرم MS SQL Server یه مقدار پیچیده هست و اذیت میکنه.
بنده هم باهاش مشکلاتی داشتم و اخیرا هم یه مشکل خیلی عجیب پیش اومده بود که هنوز علتش رو نفهمیدم (شاید واقعا قاط زده! یا شایدم ویژوال استودیو قاط زده!!).
پیام خطاهایی هم که میده مبهم و گیج کننده هستن.

درمورد شما اون پیام خطای اول از همه دقیق تر و صریح تر هست و نمیدونم چطور میتونه الکی بوده باشه! دقیقا نسخش رو هم گفته و نسخه ای رو که ساپورت میشه.