ورود

View Full Version : مشکل در پیدا کردن بزرگترین تاریخ

article
یک شنبه 16 مرداد 1390, 19:08 عصر
سلام من یک فیلد تاریخ دارم که بصورت میلادی ذخیره شده میخوام بزرگترین تاریخ بدست بیارم کسی میدون چه طور این کا انجام بدم؟نظر خودم این که از یک تابع استفاده کنم که تاریخ گرفته روز وماه وسال جدا کرده و با هم جمع کند و از نتیجه بزرگترین مقدار را بدست بیارد؟ اما پیاده سازی با تابع با استفاده از دستورا Transact _sql را بلد نیستم.دستور زیر چطور؟)day(نام فیلد تاریخ),year(نام فیلد تاریخ),day(نام فیلد تاریخ))max select sum(

Reza_Yarahmadi
یک شنبه 16 مرداد 1390, 20:03 عصر
تابع MAX روی DateTime بدون مشکل کار میکنه ، چرا از این تابع استفاده نمیکنید؟

article
دوشنبه 17 مرداد 1390, 02:21 صبح
تابع MAX روی DateTime بدون مشکل کار میکنه ، چرا از این تابع استفاده نمیکنید؟
سلام ممنون من از این تابع بصورت زیر استفاده کردو ونتایخ توی یک گرید ویو نمایش دادم اما چیزی نشون نمیده.
"select MAX(DateOfEndSabt) as max from OrdoTbl GrOUP BY Code_Ordo "

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 17 مرداد 1390, 08:04 صبح
سلام.دوست عزیز دیگه نیازی به Group By ندارید به خاطر اینکه فیلد جلوی Group By در Select شما شرکت داده نشده است.

article
سه شنبه 18 مرداد 1390, 22:07 عصر
سلام.دوست عزیز دیگه نیازی به Group By ندارید به خاطر اینکه فیلد جلوی Group By در Select شما شرکت داده نشده است.

سلام دوست عزیز من با استفاده از دستورات زیر این کار انجام دادم اما میخوام همزمان تتمام فیلدها نمایش داده شوند چکا کنم؟
"select Code_Ordo,max(DateOfEndSabt)as max from OrdoTbl group by Code_Ordo "

یوسف زالی
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 10:54 صبح
سلام.

select distinct * from OrdoTbl
join (select Code_Ordo Code,max(DateOfEndSabt)as Dte from OrdoTbl group by Code_Ordo) X on Code_Ordo = Code and DateOfEndSabt = Dte

article
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 00:46 صبح
سلام.

select distinct * from OrdoTbl
join (select Code_Ordo Code,max(DateOfEndSabt)as Dte from OrdoTbl group by Code_Ordo) X on Code_Ordo = Code and DateOfEndSabt = Dte
سلام من از کد زیر استفاده کردم درست؟
select Jensiyat,Code_Group,Code_Ordo ,max(DateOfEndStart) from group by Jensiyat,Code_Group,Code_Ordo
دوم اینکه اگه بخوام از not exist استفاده کنم کد زیر درست خواهد بود یا نه؟
select * from OrdoTbl where NOT EXIST ( select * from DeletedTbl where DeletedTbl.Code_Ordo=Ordo_Tbl.Code_Ordo) group by Jensiyat,Code_Group,Code_Ordo

یوسف زالی
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 01:20 صبح
سلام.
اول اینکه در not exists از top 1 1 به جای * استفاده کنید کمی روی سرعت موثر هست.
در ثانی * select اول رو باید اصلاح کنید و همون کد اول رو بگذارید.