View Full Version : گفتگو: استفاده از چند Ado connection برای یک بانک
hasandrw
سه شنبه 18 مرداد 1390, 03:44 صبح
با سلام:
من یک DB دارم.وبه ازای هر جدول یک Ado connection و یک Ado quoery برای اتصال به جدول دارم.
به نظر شما اگه تو برنامه ام برای همه جدول هام یک Ado connection داشته باشم بهتره یا همین روش خوبه؟
اگه چند تا Ado connection داشته باشم زمان زیادی برای لود شدن DB لازم داره یا فرقی نمی کنه؟
vcldeveloper
سه شنبه 18 مرداد 1390, 04:45 صبح
به نظر شما اگه تو برنامه ام برای همه جدول هام یک Ado connection داشته باشم بهتره یا همین روش خوبه؟
باید یک AdoConnection داشته باشید، مگه اینکه دلیل واقعا قانع کننده ایی برای ایجاد یک کانکشن به ازاء هر جدول داشته باشید (که من شخصا دلیلی برای این کار به ذهنم نمیرسه). اصلا اگر قرار بود که هر جدول جداگانه به سرور متصل بشه، که نیازی به AdoConnection نبود.
اگه چند تا Ado connection داشته باشم زمان زیادی برای لود شدن DB لازم داره یا فرقی نمی کنه؟
ایجاد کانکشن های متعدد به بانک اطلاعاتی، یعنی فشار مضاعف به بانک و سرور بانک، و همچنین، ایجاد برخی ناهماهنگی بین بعضی کارهایی که روی چند جدول انجام میدید، چون از نظر بانک، هر کانکشن حکم یک کاربر رو داره که داره همزمان با داده ها کار میکنه.
Delphi 2010
سه شنبه 18 مرداد 1390, 18:24 عصر
حرف آقای کشاورز دقیقا درست هستش
آخه شما ببینید وقتی با یک راه ارتباطی می تونید همه کاری بکنید چرا چند راه ارتباطی درست کنید که قدرت و سرعت و حتی کنترل شما رو روی برنامه بگیره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.