ورود

View Full Version : زبان های برنامه نویسی برای امنیت

rampage3
سه شنبه 18 مرداد 1390, 09:07 صبح
درود به دوستان
مطمئن نیستم سوالم رو جای درستی می پرسم ولی چون به امنیت مربوط می شه اینجا می پرسم :
برای مباحث امنیت شبکه و هکینگ تسلط رو چه زبان های برنامه نویسی لازم هستش ؟ و برای رسیدن به این سطح چه مسیری رو باید طی کر د ( منظورم با چه زبانی شروع کرد و چطوری ادامه داد)؟

دانش آموز
سه شنبه 18 مرداد 1390, 13:56 عصر
بعد از یاد گرفتن مفایم شبکه .به نظرم زبان c خیلی لازمه و همچنین یاد گرفتن sql هم برای تزریق کد لازمه یاد بگیره .

razeghi_loved
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 10:36 صبح
زبان برنامه نویسی perl
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%84_%28%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8 %A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D 9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%29

rampage3
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 22:27 عصر
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن

final_boot
دوشنبه 31 مرداد 1390, 00:02 صبح
سلام دوست من
عزیزانی که بدتر از من تخصصی ندارند لطف کنند جواب چرند و پرند ندن . دوست عزیز یک سری اصول در امنیت شبکه و نفوذ در اون مطرحه که هرکدوم مفصلا جای توضیح داره . مثلا اگه شما بخواهید هک کنید می تونید از چندین روش استفاده کنید (مثلا تزریق کد به بانک داده - گرفتن شل توسط اکسپلویت ها - حملات تکذیب و ..) حالا اگه بخای اکسپلویت بنویسی باید تسلط خوبی روی سی یا پایتون یا پرل داشته باشه - اگه بخای به پایگاه داده کد تزریق کنی نیاز به چیزی مثل SQl خواهی داشت - در کل به نظر من یادگیری زبان سی در مقوله شبکه با توجه به دسترسی فوق العاده این زبان به حافظه و ارتباط نزدیک با زبان اسمبلی از اوجب واجبات هر برنامه نویس شبکه و سیستم عامل هست .

aram_2
سه شنبه 08 شهریور 1390, 20:00 عصر
دوست عزیز برای اینکه شما بتونید تو امنیت شبکه حرفی برای گفتن داشته باشید اولا باید مفاهیم TCP/IP رو خوب یاد بگیرید بعد با اصول امنیت شبکه ها آشنا بشید روشهای رمزنگاری..متقارن نامتقارن..بعد از این تکنیکهای ارئه شده تو لایه ها برای امنیت مثلا یه مثال شما می دونید TCP برای برقراری ارتباط دستکانی سه مرحله ای داره..خب یه مهاجم میاد کلی ارتباط ایجاد می کنه اما مرحله سوم رو انجام نمیده ! بعد میشه اونی که نباید بشه..درباره الگوریتمها و مسائل امنیتی که نیاز به برنامه نویسی دارن اکثر زبانها کد ها رو دارن اما جاوا زبان خوب و کارآمدی خواهد بود.