View Full Version : سوال: مقدار پیشفرض username و password در فیلد لاگین چگونه است؟
arashmanteghi
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 12:38 عصر
سلام دوستان. من میخوام فیلد های نام کاربری و رمز عبورم مقدار پیش فرض داشته باشن و با کلیک بر روی فیلد برای تایپ ، این مقادیر پاک بشن. دقیقا مثل همین سایت برنامه نویس یا مثلا توییتر. کمکم کنید لطفا. اگه جاوااسکریپت باشه که احساس میکنم همینطوره، هیچی ازش بلد نیستم.
mamali-mohammad
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 15:51 عصر
<input name="username" type="text" class="username" value="Email" onblur="if(this.value=='') this.value='Email';" onfocus="if(this.value=='Email') this.value=''" /><br /><br />
<h1 class="form">رمز عبور :</h1>
<input name="password" type="password" class="username" value="password" onblur="if(this.value=='') this.value='password';" onfocus="if(this.value=='password') this.value=''" />
arashmanteghi
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 20:14 عصر
از کمکت ممنونم. خیلی کارم راه افتاد، تو مثال شما همون طور که خصوصیت value رو با اون شرط واسه فیلد ایمیل عوض کردیم، اگه بخوایم واسه فیلد پسورد هم استفاده کنیمش، باید توی رویداد onfocus خصوصیت type رو از text به password تغییر بدیم.
alismith
یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:43 صبح
سلام
بهتره از خصوصیت placeholder استفاده کنید
البته با جاوا اسکریپت میشه از خصوصیت رو در مرورگرهای مختلف کنترل کرد که فکر نکنم خیلی لازم باشه، البته باز مثل همیشه شاید IE کارهای خارق العاده انجام بده !!!
موفق باشید
arashmanteghi
سه شنبه 01 شهریور 1390, 00:25 صبح
من اصلا جاواسکریپت بلد نیستم و متاسفانه متوجه حرف شما نشدم. اما حتما در آینده یاد میگیرم چون عاشقشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.