ورود

View Full Version : دریافت اطلاعات از یه table و ایجاد یک فرم جدید

farshidweb
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 16:39 عصر
دوستان سلام

من یه فایل اکسس دارم یک سری اطلاعات به یک تیبل میدم و می خوام از طریق اون یه اطلاعات یه فرم جدید در تیبل جدید بسازم.
میش کمی راهنمایی کنید

چیزی که دارم مربوط میشه به نر افزار خدمات پس از فروش
با این صورت که اول کارت گارانتی صادر میشه و اطلاعات دستگاه داخل برنامه می مونه. بعد میخوام اگر دستگاهی که گارانتی شده بر میگرده با وارد کردن شماره کارت گارانتی اطلاعات اون دستگاه داخل فرم رسید باز بشه که بتوان اطلاعات جدیدی وارد کنم و یک قبض رسید صادر کنم

در حال حاضر نمی تونم تعریف کنم که چگونه اطلاعات از یک تیبل پیدا بشه و خواند بشه و بعد به تیبل دیگه با شماره رسید جدید ثبت بشه.

mehdi_fiz
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 18:35 عصر
سلام دوست عزیز
شما لازم نیست که همه اطلاعات رو دوباره داخل جدول جدید ذخیره کنید و کافی یک جدول جدید جهت ثبت رسید ایجاد کنید و داخل اون ID دستگاه رو ذخیره کنید و اطلاعات تکمیلی را ثبت کنید
موفق باشید

farshidweb
شنبه 22 مرداد 1390, 13:26 عصر
نیازبه ذخیره ندارم . من سری اول که کارت صادر میشه با شماره مثل 2022 و اطلاعات مشتری . دفعه بعدی که مشتری برای تعمیر میاد می خوام با زدن شماره مثلا 2022 اطلاعات مشتری باید و بعد برای اون مشتری رسید صادر بشه با اطلاعات جدید و ایراد دستگاه که بشه موقع پرینت رسید اطلاعات دستگاه و شماره رسید جدید و ایرادات و توضیحات جدید افزوده شده باشه.
در اصلا هر دفعه که دستگاه میاد با آخرین شمار ه رسیدی که برای مشتری قبلی صادر شده صادر شه . مثلا این دستگاه یک بار با رسید شمار 20 تحویل شده بعد ازاون 4 تا دستگاه دیگه رسیده شده و این دستگاه مجدد برگشته برای تعمیر و این بار که رسید شد شماره رسید بشه 25

با تشکر

mehdi_fiz
دوشنبه 24 مرداد 1390, 19:54 عصر
سلام دوست عزيز
نمونه فايل خودتون را آپلود كنيد تا روي نمونه شما اصلاحات انجام بشه
موفق باشيد