ورود

View Full Version : طراحی ربات انسان نما توسط XNA

mbakhshi
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 16:59 عصر
سلام دوستان
من عضو یه تیم تحقیقاتی رباتیک هستم و سالهاست کار میکنیم.
مدتی هست در مورد الگوریتم های حرکتی ربات های انسانما تحقیق میکنم و مدتی هست که به کد زنی رسیدم، و البته من با C# کار میکنم.

چون مکانیک ربات به این زودی ها آماده نمیشه، تو تست برنامه مشکل دارم.
تصمیم دارم ربات رو توی XNA پیاده سازی کنم و مثلاً بیارمش داخل فرم برنامه اصلی و فقط بهش زاویه اتصالات رو بدم، و شکل ربات رو با زاویه های داده شده بهم نشون بده!!
اگه این کارو بتونم انجام بدم تو تحقیقاتمون خیلی مفید خواهد بود.

اما مشکل اینجاست که من با XNA کار نکردم و آنشنایی باهاش ندارم، میشه راهنماییم کنید که در کمترین زمان بتونم به این هدف برسم؟؟
نمیخوام زیاد وارد بحث XNA بشم فقط همینکه بتونم این جواب رو بگیرم کافیه واسم.

در ضمن مدل ربات رو توی نرم افزار های مکانیکی طراحی شده دارم که میشه export کرد به 3Dmax و این قبیل نرم افزار ها...

منتظر راهنماییهاتون هستم...

pswin.pooya
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 23:32 عصر
در مورد انیمیشنهای اسکلتی سرچ کن و میتونی از فرمت .x تحت نرم افزارهایی مثل 3D max و مایا هم کمک بگیری که XNAو دایرکت x لودر اونها رو دارن.

البته باید بگم که باید یه مقدار هم XNA رو یاد بگیری برنامه نویسی گرافیکی مثل برنامه نویسی C# (تو بقیه موارد) کشک نیست که با دو تا خط و دو تا کامپوننت بتونی همه کارها رو انجام بدی. اگر هم عجله داری بهتره کار رو به ینفر بسازی که اون رو بلد باشه

mbakhshi
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 13:11 عصر
در مورد انیمیشنهای اسکلتی سرچ کن و میتونی از فرمت .x تحت نرم افزارهایی مثل 3D max و مایا هم کمک بگیری که XNAو دایرکت x لودر اونها رو دارن.

البته باید بگم که باید یه مقدار هم XNA رو یاد بگیری برنامه نویسی گرافیکی مثل برنامه نویسی C# (تو بقیه موارد) کشک نیست که با دو تا خط و دو تا کامپوننت بتونی همه کارها رو انجام بدی. اگر هم عجله داری بهتره کار رو به ینفر بسازی که اون رو بلد باشه

میدونم کار گرافیکی سنگینه اما خوب کسی رو اطرافم ندارم بتونم روش حساب کنم.
اینجا پروژه پیدا کردم خیلی به کاری که میخوام بکنم نزدیکه، فقط اینکه مدلش شبیه اون مدل من نیست، و اینکه joint هاش خیلی بیشترن، تقریباً 3 برابر جوینت ها ی من...!
http://www.codeproject.com/KB/openGL/Milshape_3D_model_renderi.aspx

میتونید کمک کنید که چطور این پروژه رو ادیت کنم؟؟؟؟

amin1softco
جمعه 21 مرداد 1390, 22:54 عصر
برای ادیتش باید اول بری تو سایت مایکروسافت و آخرین ورژن XNA رو دانلود کنی و بعد از نصب می تونی پروژه رو ادیت کنی و به نظرم منظورت ادیت آبجکت بود که فکر کنم اونو در یک نرم افزار سه بعدی مثل مکس طراحی کردند و یکسری به آدرس زیر بزنید شاید نرم افزاری برای هدف شما وجود داشته باشه
http://en.wikipedia.org/wiki/Robotics_simulator

اما سوال من اینجاست تو سی شارپ کد ها را به موتور ها اعمال می کنید این چه کمکی به شما می کنه چون اینجا باید کلی کد بنویسی که دستش بالا و پایین بره موتوری در کار نیست؟!!؟

mahdi1373
یک شنبه 23 مرداد 1390, 23:37 عصر
یه کتاب عالی انتشارات ناقوس در موردش داره که نویسنده اش ایرانیه...

fa_karoon
یک شنبه 06 شهریور 1390, 15:01 عصر
می تونی از شبیه ساز SimsPark نیز استفاده کنی البته اگه ظاهر روبات Nao به دردت بخوره