mbakhshi
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 16:59 عصر
سلام دوستان
من عضو یه تیم تحقیقاتی رباتیک هستم و سالهاست کار میکنیم.
مدتی هست در مورد الگوریتم های حرکتی ربات های انسانما تحقیق میکنم و مدتی هست که به کد زنی رسیدم، و البته من با C# کار میکنم.
چون مکانیک ربات به این زودی ها آماده نمیشه، تو تست برنامه مشکل دارم.
تصمیم دارم ربات رو توی XNA پیاده سازی کنم و مثلاً بیارمش داخل فرم برنامه اصلی و فقط بهش زاویه اتصالات رو بدم، و شکل ربات رو با زاویه های داده شده بهم نشون بده!!
اگه این کارو بتونم انجام بدم تو تحقیقاتمون خیلی مفید خواهد بود.
اما مشکل اینجاست که من با XNA کار نکردم و آنشنایی باهاش ندارم، میشه راهنماییم کنید که در کمترین زمان بتونم به این هدف برسم؟؟
نمیخوام زیاد وارد بحث XNA بشم فقط همینکه بتونم این جواب رو بگیرم کافیه واسم.
در ضمن مدل ربات رو توی نرم افزار های مکانیکی طراحی شده دارم که میشه export کرد به 3Dmax و این قبیل نرم افزار ها...
منتظر راهنماییهاتون هستم...
من عضو یه تیم تحقیقاتی رباتیک هستم و سالهاست کار میکنیم.
مدتی هست در مورد الگوریتم های حرکتی ربات های انسانما تحقیق میکنم و مدتی هست که به کد زنی رسیدم، و البته من با C# کار میکنم.
چون مکانیک ربات به این زودی ها آماده نمیشه، تو تست برنامه مشکل دارم.
تصمیم دارم ربات رو توی XNA پیاده سازی کنم و مثلاً بیارمش داخل فرم برنامه اصلی و فقط بهش زاویه اتصالات رو بدم، و شکل ربات رو با زاویه های داده شده بهم نشون بده!!
اگه این کارو بتونم انجام بدم تو تحقیقاتمون خیلی مفید خواهد بود.
اما مشکل اینجاست که من با XNA کار نکردم و آنشنایی باهاش ندارم، میشه راهنماییم کنید که در کمترین زمان بتونم به این هدف برسم؟؟
نمیخوام زیاد وارد بحث XNA بشم فقط همینکه بتونم این جواب رو بگیرم کافیه واسم.
در ضمن مدل ربات رو توی نرم افزار های مکانیکی طراحی شده دارم که میشه export کرد به 3Dmax و این قبیل نرم افزار ها...
منتظر راهنماییهاتون هستم...