ورود

View Full Version : سوال: انتخاب پایگاه داده مناسب

hasandrw
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 20:36 عصر
سلام دوستان برنامه نویس
من در حال حاضر از پایگاه داده اکسس استفاده می کنم ولی می خوام یک پایگاه داده بهتر از اکسس یاد بگیرم.
به نظر شما چه پایگاه داده ای رو انتخاب کنم که هم در شبکه کاربرد داشته و هم در غیرشبکه بتونم باهاش کار کنم و بازدهی مناسبی هم داشته باشه.

پایگاه داده پیشنهادی شما چه نسخه ای باشه بهتره؟
منبعی که من بتونم اطلاعات مرغوبی رو ازش استخراج کنم چیه و از کجا باید تهیه اش کنم؟
آیا پایگاه داده پیشنهادی شما در صورت استفاده در دلفی بعد اسختراج برنامه مورد نظر جهت نصب برروی سیستم دیگر نیاز به نصب پایگاه داده هم است یا فقط فایل پایگاه داده کافیه؟

با تشکر

یوسف زالی
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 22:31 عصر
سلام دوست من.
چند وقت پیش این رو پیدا کردم که در اون مقایسه وسیعی از انواع DB وجود داره و می تونه منبع خوبی به حساب بیاد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_relational_database_management_syste ms

در رابطه با کار شما این امر به خیلی پارامترها وابسته هست.
چند سیستم؟ چند کاربر همزمان؟ چقدر حجم داده؟ چقدر سرعت؟ چقدر امنیت داده؟ چقدر پیچیدگی؟ چقدر ابزار؟ چقدر قابلیت حمل؟ ...

معمولا برای کارهای کمی بزرگ میرن سمت SQL . مخصوصا جالا که هست SQL 2008.
شما باید یک ارزیابی و امکان سنجی از این چیزها داشته باشی تا تصمیم درست رو بگیری.

hasandrw
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 04:36 صبح
منظور شما همون SQL Server هستش ؟
اگه من از پایگاه SQL استفاده کنم.بعد از ساخت یک نرم افزار اگه بخوام نرم افزار ساخته شده با دلفی و پایگاه SQL رو در سیستم دیگه نصب کنم نیازی به نصب خود نرم افزار SQL هم است یا فقط فایل DB کافیه؟

سعید صابری
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 21:01 عصر
SQL SERVER هم نسخه لوکال داره. که نیاز به نصب کامل نداره. وقت یک موتور داره که با حجم خیلی کم به راحتی نصب میشه