View Full Version : چه زبانی انتخاب شرکت های برنامه نویسی؟
AlgorithmX
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 22:41 عصر
سلام!
همیشه برام سوال بوده که برنامه هایی عظیم مثل : Adobe photoshop , Visual studio , Pinnacle studio , .. رو با این امکانات وسیع و ظاهر زیبا رو با چه زبانی می نویسند؟
فک کنم با c++ اما چا کدوم نسخش (borland , visual , ..) که این امکانات رو در اختیارشون قرار میده؟
Felony
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 05:47 صبح
قبلا بیشتر این نرم افزارها رو با ++VC مینوشتن و قیافشون هم این طوری نبود ، با بالا رفتن تعداد کاربران سیستم عامل هایی چون Linux و Mac کمپانی های سازنده به فکر Multi Platform کردن برنامه هاشون افتادن تا بازار این سیستم عامل ها رو هم هدف قرار بدن و در حال حاظر بیشتر اونها با Qt توسعه داده میشن ، رابط کاربری هم عموما با تکنولوژی های وابسته به Net. ایجاد میشه .
L u k e
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 10:09 صبح
من کمتر برنامه ای رو می بینم که با .net نوشته شده باشه
m.soleimani
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 12:36 عصر
سلام!
همیشه برام سوال بوده که برنامه هایی عظیم مثل : Adobe photoshop , Visual studio , Pinnacle studio , .. رو با این امکانات وسیع و ظاهر زیبا رو با چه زبانی می نویسند؟
فک کنم با c++ اما چا کدوم نسخش (borland , visual , ..) که این امکانات رو در اختیارشون قرار میده؟
الان که من دارم پست رو میخونم شما 508 تا پست توی این سایت دارین و از اردیبهشت 89 هم عضو هستین !!
دوست عزیز میشه یه توضیح بدین که این پرسش شما چه ربطی به تازههای دنیای کامپیوتر و فناوری داره ؟
در مورد دوستان دیگه هم که پاسخ دادن بهتون خودشون نتیجه بگیرن.
شاد و پیروز باشید./
AlgorithmX
جمعه 21 مرداد 1390, 01:01 صبح
قبلا بیشتر این نرم افزارها رو با ++VC مینوشتن و قیافشون هم این طوری نبود ، با بالا رفتن تعداد کاربران سیستم عامل هایی چون Linux و Mac کمپانی های سازنده به فکر Multi Platform کردن برنامه هاشون افتادن تا بازار این سیستم عامل ها رو هم هدف قرار بدن و در حال حاظر بیشتر اونها با Qt توسعه داده میشن ، رابط کاربری هم عموما با تکنولوژی های وابسته به Net. ایجاد میشه .
میشه در مورد Qt یه توضیحی بدید؟
amir_saniyan
جمعه 21 مرداد 1390, 02:45 صبح
خود ما (تو ایران) تجربه موفقی با:
هسته برنامه: زبان C/C++ استاندارد
لایه ارتباط دهنده: VC++ .NET
رابط کابری: Visual C#
داشتیم.
Felony
جمعه 21 مرداد 1390, 04:30 صبح
میشه در مورد Qt یه توضیحی بدید؟
چه توضیحی بدم ؟ کافی بود به بخش Qt سایت (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?111-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-QT-%D9%88-%D9%87%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%B4) مراجعه کنید یا همین عبارت رو گوگل کنید !
r00tkit
جمعه 21 مرداد 1390, 11:48 صبح
فک کنم با c++ اما چا کدوم نسخش (borland , visual , ..)
نسخهی visual یعنی چی؟ :)
abazzi
جمعه 21 مرداد 1390, 20:52 عصر
چيزه زياد جالبي نيست باگ زياد داره يه رم افزار كه امكان نوشتن و استفاده از كتابخانه qt رو تو ويژال ميده
AlgorithmX
شنبه 22 مرداد 1390, 00:41 صبح
نسخهی visual یعنی چی؟ :)
همون Visual c++ !
AlgorithmX
شنبه 22 مرداد 1390, 02:55 صبح
سوال در مورد خط قرمز : یعنی برای طراحی رابط های کاربری از add-in های Qt در visual Studio استفاده می کنند؟
Felony
شنبه 22 مرداد 1390, 22:22 عصر
سوال در مورد خط قرمز : یعنی برای طراحی رابط های کاربری از add-in های Qt در visual Studio استفاده می کنند؟
گفتم از تکنولوژی های وابسته به Net. ؛ مثلا WPF .
AlgorithmX
شنبه 22 مرداد 1390, 23:39 عصر
گفتم از تکنولوژی های وابسته به Net. ؛ مثلا WPF .
WPF که نیاز به .net framework داره!!
اما این برنامه ها که .net framework با خودشون نصب نمی کنند!
بعدشم WPF که روی سیستم عامل مک با لینوکس که اجرا نمیشه!
AlgorithmX
یک شنبه 23 مرداد 1390, 00:38 صبح
در این لینک (http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop) اومده برنامه فتوشاپ رو با زبان سی ++ نوشتم!
یعنی سی++ میتونه چنین ظاهر زیبایی رو در مک و ویندوز به ما ارائه بده؟ یا اینکه بیشترشو با سی++ نوشتن و باقیش با زبان دیگه یا تکنولوژی دیگه ای!(پس این زبان یا تکنولوژی چیه؟)
میشه منو از این سردگمی بیرون بکشید؟
شاید براتون سوال باشه که چرا به این قضیه اینقدر کلید کردم!! اما بدونید که پاسخ این سوال (البته درست) می تونه آینده منو جابه جا کنه!!
Felony
یک شنبه 23 مرداد 1390, 05:05 صبح
WPF که نیاز به .net framework داره!!
اما این برنامه ها که .net framework با خودشون نصب نمی کنند!
بعدشم WPF که روی سیستم عامل مک با لینوکس که اجرا نمیشه!
موقع نصب برنامه ها به اجزائی که باهاشون نصب میشن دقت کن ، بعضی هاشون نصب میکنن !
در ضمن گفتم مثلا WPF ؛ این بدین معنی نیست که همه رو با WPF میسازن !
AlgorithmX
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 06:30 صبح
این بدین معنی نیست که همه رو با WPF میسازن !
پس ایم چه ابزاریه که این امکانات گرافیکی رو در اختیار برنامه نویس هاشون قرار میده!!؟؟
کدنویسی های مستقیم دایرکتX ؟ (مگه اون تو سیستم عاملی غیر از ویندوز هم کار میکنه!)
مهران رسا
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 11:19 صبح
یعنی سی++ میتونه چنین ظاهر زیبایی رو در مک و ویندوز به ما ارائه بده؟
وقتی میشه باهاش موتور گرافیکی نوشت ، حتماً این توانایی رو داره. منتها کسی یه محیط گرافیکی رو با C++ از اول طراحی نمیکنه. از امکانات و ابزار های سطح بالاتر واسه طراحی پنجره ها ، منو ها ، تولبار ها و غیره استفاده میشه. که دوستان توضیح دادند.
در این لینک (http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop) اومده برنامه فتوشاپ رو با زبان سی ++ نوشتم!
منظورش اینه که اساس و بیس فوتوشاپ که مربوط میشه به کارهای پردازشی با C++ نوشته شده. واسه تولید محصولات بزرگ از چندین زبان و تکنولوژی استفاده میکنن.
AlgorithmX
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 00:32 صبح
منظورش اینه که اساس و بیس فوتوشاپ که مربوط میشه به کارهای پردازشی با C++ نوشته شده. واسه تولید محصولات بزرگ از چندین زبان و تکنولوژی استفاده میکنن.
میشه نمونه ای از این تکنولوژی ها یا زبان ها رو نام ببرید!
مهران رسا
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:16 عصر
میشه نمونه ای از این تکنولوژی ها یا زبان ها رو نام ببرید!
زبان C++ به کمک تکنولوژی دات نت و Windows Presentation Foundation
در مواردی هم زبان جاوا ، مثلاً Netbeans IDE رو با Java نوشتن که با JVM ، همه جا قابل اجراست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.