PDA

View Full Version : سوال: سوال در مورد كانفيگ كردن مودم وايرلس...

adelante94
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 07:51 صبح
سلام

آيا براي هر نوع مودم وايرلس يك نوع آي پي خاصي استفاده ميشه تا مثلا با لپ تاپ ارتباط برقرار كنه يا پيكربندي تمامشون يكيه.
مودم وايرلس من اسمش telewell هستش من نميتونم وارد قسمت پيكربنديش بشم و آي پي 192.168.1.1 رو هم در قسمت آدرس بار ميزنم هم چيزي نمياره .البته كامپيوتر مودم رو پيدا كرده ولي نميتونه باهاش ارتباطبرقرار كنه ويندوز لپ تاپ هستش.
من چيكار كنم حالا ؟ :متفکر:

razeghi_loved
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 10:24 صبح
به اون ای پی پینگ می کنی جواب می گیری؟

adelante94
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 10:40 صبح
ping كردم جواب نميده.

hraeissi
جمعه 21 مرداد 1390, 10:57 صبح
نگاه کنید IP مقوله دیگه ای است و اینکه برای هر مودمی IP خاصی داشته باشد خیر چنین چیزی نیست شاید منظور شما IP اختصاص داده شده به مودم است که این امکان وجود دارد که برخی از شرکتها IP از رنج خاصی را بصورت پیش فرض به مودم داده باشند که بهترین راهنما همان دفترچه مودم است

عدم باز شدن کنسول هم به تجربه دیدم که بعضی مواقع بهتر است از Browser های دیگری مانند Firefox استفاده نمائید .

kermaki
شنبه 22 مرداد 1390, 00:16 صبح
لپ تاپتون پورت lan داره؟ اگه داره با این پورت به مودم وصل بشین و از همون 192.168.1.1 وارد پیکربندی مودم بشین.

administors
شنبه 22 مرداد 1390, 00:30 صبح
سلام

آيا براي هر نوع مودم وايرلس يك نوع آي پي خاصي استفاده ميشه تا مثلا با لپ تاپ ارتباط برقرار كنه يا پيكربندي تمامشون يكيه.
مودم وايرلس من اسمش telewell هستش من نميتونم وارد قسمت پيكربنديش بشم و آي پي 192.168.1.1 رو هم در قسمت آدرس بار ميزنم هم چيزي نمياره .البته كامپيوتر مودم رو پيدا كرده ولي نميتونه باهاش ارتباطبرقرار كنه ويندوز لپ تاپ هستش.
من چيكار كنم حالا ؟ :متفکر:

در منوي run بنويسيد cmd
بعد دستور ipconfig /all رو بزنيد
بعد ببنيد

Default Gateway . . . . . . . . . :
DNS Servers . . . . . . . . . . . :

چي هست معمولا اين دو ip يكي هست و با همين دو ip ميتونيد وارد منوي مودم بشيد

mhoseini4032
چهارشنبه 10 آبان 1391, 23:55 عصر
http://uplod.ir/1nbmdefxut2u/c-jafarnejad__www.4DOWNLOADS.ir_.pdf.htm