ورود

View Full Version : کپی گرفتن از دیتا بیس اوراکل

libertad
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 13:39 عصر
سلام
من یک دیتابیس روی اوراکل دارم (در سرور لینوکس)
حالا می خوام اون رو به کامپیوتر خودم انتقال بدم. Oracle 11g database و client به همراه نرم افزار Toad رو روی کامپیوتر خودم نصب کرم.
حالا چطور می تونم از دیتا بیس موجود روی سرور برای انجام یکسری تستها یک کپی بر روی کامپیوتر خودم بگیرم تا مجبور نشم به سرور کانکت شم؟

Cold.82
شنبه 22 مرداد 1390, 10:14 صبح
از schema مورد نظر dump یا از کل دیتابیس اگه بزرگ نیست full dump بگیر بعد imp کن تو سیستم دیتابیس خودت

SYSMAN
یک شنبه 30 مرداد 1390, 13:04 عصر
خوب چند تا سوال:

توی خونه سیستم عاملی که دارید ویندوز هست یا لینوکس؟
از کل اطلاعات می‌خواهید کپی بگیرید یا از بخشی از آن؟

اگر سیستم عاملها یکی باشه میتونید cool backup بگیرید که راحترین و مطمئن راه برای کپی گرفتن از یک پایگاه داده هست. دقت داشته باشید در سیستم مقصد هم باید فایلها را در همان مسیر سیستم مبدا کپی کنید (راه حل برای تغییر مسیر آن هم هست که جاش اینجا نیست)
از طریق RMAN هم میتونی یک clone انجام بدهید که آن هم به نسبت سریع انجام میشه و خوبیش این هست که نیازی نیست پایگاه داده را پایین بیاری

اگر سیستم عامل های یکی نباشه تنها راه حل استفاده از روش سنتی exp/imp هست.

اگر هم میخواهید از یک قست از اطلاعات کپی بگیرید از RMAN، EXPDUMP, EXP می تونید استفاده کنید

r.hosseinmardi
یک شنبه 11 دی 1390, 12:57 عصر
سلام
کمکم کنید این کامند exp را چه جوری باید استفاده کنم
؟

iran400
دوشنبه 12 دی 1390, 18:30 عصر
سلام
Oracle 11g database و client به همراه نرم افزار Toad رو روی کامپیوتر خودم نصب کرم.

سلام
ببخشيد بنده مي خواهم client رو نصب كنم موفق نمي شوم يعني روي سرور اوراكل نصب مي باشد و بايد نسخه كلاينت را روي دستگاه خود نصب كنم.
دو سه بار هم Instant Client در حدود 51 مگ را دانلود كردم ولي فايل ستاپ نداشت كه بتونم نصب كنم.

ممنون مي شوم بنده را راهنمايي فرماييد.
با تشكر

d_hoseini
چهارشنبه 26 بهمن 1390, 00:11 صبح
سلام
تو قسمت ران ويندوز expرا بزن تو داس اجرا ميشه يوزر و پس سيس را وارد شو اندازه حجم اطلاعات ايكسپورت رو ميپورسه اگه ميخاي سرعت اكسپورت بيشتر باشه
اونو زياد بزار بعد ميپورسه كه ميخاي اطلاعات يا فقط ساختار ديتابيس را ايكسپورت كني؟ يا اسكيما و.... سر آخر تو يه آدرسي كپي ميكنه! اين فايل فقط تو كل دنيا توسط imp اوراكل خونده ميشه! اونم از طريق ران ويندوز اجرا ميشه!
موفق باشي
داريوش حسيني
25/11/90