View Full Version : برقراری ارتباط متنی بین دو کامپیوتر از طریق اینترنت ( WinSock )
Sina_Od
پنج شنبه 20 مرداد 1390, 23:01 عصر
سلام. من همه ی مثال ها و آموزش ها رو دیدم. ولی وقتی در عمل آزمایش کردم نتونستم با دادن آی پی WinSock ای که در حالت Listen هست به WinSock دیگه و پورت یکسان کامپیوتر خودم و دوستم رو از طریق اینترنت به هم متّصل کنم. :ناراحت:
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور دو کامپیوتر مختلف رو از طریق اینترنت متصّل کنم با WinSock. ممنون.
butterfly8528
جمعه 21 مرداد 1390, 02:21 صبح
سلام دوست عزیز .
این مشکل بخاطر این هست که IP شما یا دوستتون و یا هر دو Valid نیست !
برای حل این مشکل باید از ISP که بهتون سرویس میده Ip معتبر ( Valid ) خریداری کنید .
موفق باشید .
Sina_Od
جمعه 21 مرداد 1390, 16:23 عصر
یعنی هیچ راه دیگه ای وجود نداره ؟ ما هر دو ADSL با سرعت بالا داریم. باید چی کار کنیم ؟ اگه راه دیگه ای پیشنهاد بدین ممنون میشم.
butterfly8528
جمعه 21 مرداد 1390, 16:40 عصر
سلام .
دوست عزیز ربطی به پر سرعت یا کم سرعت بودن نت شما نداره،شما وقتی آدرس خونه دوستت رو نداشته باشی چطور میخوای بری اونجا ؟ این هم دقیقا همینطوریه،بهترین راه IP معتبر هست، اما یه راه دیگه ای هم هست که اگه توانایی پیاده سازیش رو داشته باشید ، جوابگو خواهد بود :
برای این کا باید مانند Team Viewer و ... از یک سرور میانجی تحت وب استفاده کنید ، و این سرور میانجی ارتباط بین سرور و کلاینت رو بر قرار و کنترل کنه .
البته برای پیاده سازی روش دوم راه آسانی رو در پیش نخواهید داشت .
موفق باشید :لبخندساده:
crazyfull
شنبه 22 مرداد 1390, 16:10 عصر
اينکه برنامه کار نميکنه احتمالاً به اين دليل هست که اکانت اينترنت رو روی مودم کانفيگ کرده باشيد
بهتر هست اول برای فهميدن وليد بودن يا نبودن آيپيتون کانفيگ مودم رو به bridge تغيير بديد و چک کنيد که آيپيتون وليد هست يا اينوليد آيپی بعضی از آی اس پی ها دايناميک وليد هست(تقريباً بيشترشون)
اگه اينطور باشه دو تا راه داريد: يا اينکه پورتی که برنامه سرور استفاده ميکنه رو تو قسمت port forwarding مودمون اضافه کنيد, يا اينکه کانفيگ مودم رو به bridge تغيير بديد و به وسيله کانکشن به اينترنت وصل بشيد
اين تغيرات فقط روی کامپيوتر سرور انجام بديد کامپيوتر های کلاينت احتياجی به آيپی وليد و چيزه ديگه اي جز اينترنت ندارند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.