ورود

View Full Version : سوال: ازتباط jframe

l_attraction
جمعه 21 مرداد 1390, 00:12 صبح
سلام
چطوری می تونم اطلاعاتی که از دیتابیس وارد یک jframe شده ، در jframe دیگر استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. مرسی

smartleopard
شنبه 22 مرداد 1390, 10:01 صبح
سلام
اطلاعاتی که از پایگاه داده دریافت کردید رو کجا ذخیره کردید؟ احتمالا داخل یه Vector یا Arraylist ذخیره کردید از همون برای نمایش در jframe دیگه تون استفاده کنید
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
موفق باشید

l_attraction
دوشنبه 24 مرداد 1390, 15:47 عصر
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید.
فریم اول نام کاربری و رمز عبور دریافت میکنه و فریم دوم باید مشخصات کاربر را نمایش بده.
فقط از این راه می تونم؟

soheril.server
دوشنبه 24 مرداد 1390, 20:31 عصر
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید.
فریم اول نام کاربری و رمز عبور دریافت میکنه و فریم دوم باید مشخصات کاربر را نمایش بده.
فقط از این راه می تونم؟

با سلام
در فریم اول کاربر username و password خود را وارد میکند.شما چک میکنید که آیا همچنین usernameی وجود دارد...اگر دارد آیا passwordش همین که کاربر گفته هست؟ اگر درست بود jframe اول رو invisible میکنید. بعد با توجه به اینکه الآن برنامه میدونه داره کدوم سطر از دیتابیس رو میخونه به خوندن سایر اطلاعات ادامه میدید و در field ها و سایر جاهایی که در frame دوم در نظر گرفتید میریزید

داخل یه Vector یا Arraylist ذخیره کردید از همون برای نمایش در jframe دیگه تون استفاده کنیدیعنی اصلا" به اینی که دوستمون گفتن نیاز نیست چون دوباره کاری میشه...

آخر هم frame دوم رو visible میکنید...والسلام!!!

موفق باشید:تشویق:

l_attraction
سه شنبه 25 مرداد 1390, 15:21 عصر
سلام دوستان
بازم نشد ، تمام راه هایی که گفتید امتحان کردم . شاید اشتباه استفاده میکنم که بعید میدونم . چه arraylist,vector همشون تو همون فریم اول فقط شناخته شده است که البته منطقی هست . اصلا چطور میتونم که اتصال دیتابیس رو تو یه کلاس دیگه تعریف کنم و بعد تو فریمها استفاده کنم,مثل c#
مرسی از راهنماییتون

soheril.server
سه شنبه 25 مرداد 1390, 15:46 عصر
سلام دوستان
بازم نشد ، تمام راه هایی که گفتید امتحان کردم . شاید اشتباه استفاده میکنم که بعید میدونم . چه arraylist,vector همشون تو همون فریم اول فقط شناخته شده است که البته منطقی هست . اصلا چطور میتونم که اتصال دیتابیس رو تو یه کلاس دیگه تعریف کنم و بعد تو فریمها استفاده کنم,مثل c#
مرسی از راهنماییتون

سلام مجدد
دوست عزیز همون طور که قبلا" عرض کردم اصلا" نیازی به Vector و این جور چیزا نیست...
شما یه کلاس تعریف می کنید که کارش خوندن اطلاعات از دیتابیس هست، بعد توی فریم اول صداش میکنید برای چک کردن کاربر اگه درست بود همون طور که گفتم به خوندن ادامه میده و گام به گام اطلاعات رو میریزه توی Field های Frame دوم...دیگه مشکل چیه؟!!!

smartleopard
سه شنبه 25 مرداد 1390, 19:14 عصر
سلام
یه پروژه با Netbeans و MySQL براتون ضمیمه کردم مطالعه اش کنید امیدوارم مشکلتون رو حل کنه
یه پایگاه داده به نام Test ایجاد و یه جدول تحت عنوان Account داخلش بسازید.این جدول دارای چهار فیلد به ترتیب:

Name
Family
Username
Password

می باشد. (با سایر DBMS ها هم می تونید کار کنید ولی می بایست عنوان پایگاه داده، جدول و ترتیب فیلدهای جدول رو حفظ کنید و سایر مشخصاتی رو که برای ارتباط با پایگاه داده استفاده میشه متناسب با DBMS ات تغییر بدی)
موفق باشید :لبخندساده:

73899