View Full Version : سوال: سوال در مورد استفاده از یه کامپوننت
m2011kh
جمعه 21 مرداد 1390, 09:15 صبح
من یه کامپوننت در مورد ارسال SMS پیدا کردم ولی نمیدونم ازش استفاده کنم.
فقط میدونم به یه همچین کدی میشه این کارو کرد (تقریبا):
KylixSMS1.SendSMS (Numder,Text)
این هم لینک دانلود:
اینجا (http://www.parsiking.com/upload/file1/1313221672.rar) کلیک کنید.
لطفا اگه میشه دوستان دانلود کنند یه کمکی یدند.
:متفکر::افسرده::افسرده::افسر ه:
m2011kh
جمعه 21 مرداد 1390, 09:28 صبح
یه اشکال پیش اومد این لینگ برای دانلود کامپوننت اسال SMS هست:
از اینجا دانلود (http://www.uploadpersian.com/do.php?id=5835) کنید.
:متفکر:
m2011kh
یک شنبه 23 مرداد 1390, 09:03 صبح
کسی نمی خواد کمک کنه؟:گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه::گریه::گریه::گریه::گریه:
m2011kh
سه شنبه 25 مرداد 1390, 21:31 عصر
خواهش میکنم کمک کنید.
m2011kh
سه شنبه 25 مرداد 1390, 21:32 عصر
خواهش میکنم کمک کنید
setroyd
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 01:26 صبح
تو پوشه ی خودش که نصب میکنی خودش واست مثال زده
m2011kh
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 08:43 صبح
midonam wali man chizi nafahmidam gotfa aghe mishe rainamii khinid ya ye server bezarid
m2011kh
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 21:42 عصر
من از مثالش چیزی نفهمادم لطفا شما توضیح بدید یا یه سرور بذارید
Veteran
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 21:52 عصر
فکر نکنم بشه ارسال کرد باید مودم مخصوص داشته باشی (تردید دارم ) شاید هم بشه
m2011kh
سه شنبه 08 شهریور 1390, 15:28 عصر
کسی استفاده از این کامپوننت رو بلد نیست؟؟؟؟؟؟:گریه:
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه:
:گریه:
m2011kh
سه شنبه 08 شهریور 1390, 15:29 عصر
:گریه:00000000000000000
setroyd
جمعه 11 شهریور 1390, 14:39 عصر
تو نت سرچ کن مثال زیاد داره .
Black_Strom
دوشنبه 28 شهریور 1390, 17:05 عصر
ببینید با ابنکه من یه زمانی تو زمینه تبلیغات و نرم افزارهای تبلیغاتی نرم افزاری کار میکردم و کارم طراحی چنین نرم افزارهایی بود باید عرض کنم هر کامپوننتی هم پیدا کنید بدون سرور پاسخگو نیست و چنین سرورهایی معمولا مدت 1 ساله یا 6 ماه یا .. کار میدن پس مطمئن باشید همیه بهتون کار نمیدن
اگر خواستید من بهتون پیشنهاد می کنم از شرکت های که در زمینه ارسال پیامک کار می کنن کمک بگیرید که تو زمینه اپلیکیشن های تحت وب هم اکتیو ایکس هایی ارائه بدن یا روش کار از طریف برنامه نویسی را آموزش میدن من دنبال این مسائل بودم قبلا
artinamoz
پنج شنبه 21 مهر 1390, 09:01 صبح
عزیز ارسال sms در ایران از شماره ثابت به موبایل امکانش نیست پس اگه برنامه اشم داشته باشی تو ایران کار نمی کنه فقط با ایمیل کار کنه تا فرجی شود
Black_Strom
پنج شنبه 21 مهر 1390, 15:26 عصر
البته ایران جدیدا در تهران اگه اشتباه نکرده باشم این کار را هم کرده که از طریق تلفن ثابت هم بتونی پیام بفرستی رو موبایل البته فکر کنم واسه آزمایشه فعلا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.