View Full Version : سوال: نمونه ای از یک dfd تالار گفتگو
bahareh1368
جمعه 21 مرداد 1390, 13:46 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
هر کی نمونه ای از یک dfd تالار گفتگو داره بذاره.من هر چی تو سایت جستجو کردم همه جور سیستمی تحلیل شده بود اما کسی به تحلیل یک وب سایت نپرداخته بود.من میخوام یه تالار گفتگو بنویسم اما قبلش باید تحلیلش کنم.لطفا اگه کسی نمونه یا مثالی از تالار یا یک سایت داره بذاره.ممنون
bahareh1368
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 22:58 عصر
از دوستان کسی نبود بتونه منو در این زمینه راهنمایی کنه؟
arkia
جمعه 04 شهریور 1390, 20:32 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
هر کی نمونه ای از یک dfd تالار گفتگو داره بذاره.من هر چی تو سایت جستجو کردم همه جور سیستمی تحلیل شده بود اما کسی به تحلیل یک وب سایت نپرداخته بود.من میخوام یه تالار گفتگو بنویسم اما قبلش باید تحلیلش کنم.لطفا اگه کسی نمونه یا مثالی از تالار یا یک سایت داره بذاره.ممنون
نمونه های متن باز مثل phpBB رو دانلود کن و یه نگاهی بهش بنداز خودت از رو کدش تحلیلش کن توصیه ی من به شما اینه که اگه اگه ایده ی جدیدی نداری و یه چیزی مثل همینا میخوای بنویسی ننویس (یعنی وقتت رو هدر نده) چون خیلی ها نوشتنش و اختراع مجدد چرخ میشه ، وقتت رو بزار رو یه چیزی که به دردت بخوره یا بتونی بفروشیش یا خودت استفاد ش کنی . حتی جهت کسب تجربه باشه! من تو همین سایت یک نمونه ی فارسی که یکی از بچه های همینجا با سورس گذاشته بود رو دیده ام بگرد اونو پیدا کن انشا الله کمکت میکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.