View Full Version : مشکل در گروهبندی های تو در تو
amirhosein
جمعه 15 مهر 1384, 08:00 صبح
با سلام . من یه برنامه دارم که توی اون دو تا گروهبندی داریم . یکی بر حسب شماره پرونده و یکی بر حسب شماره دوره . حالا می خوام که برای هر شماره پرونده ، ماکزیمم مقدار یه فیلد به خصوص رو (مثلاً مقدار مصرف) بدست بیارم و بعدش هم تموم اون ماکزیمم ها رو جمع کنم . من هر کاری کردم نتونستم با فرمول نویسی اونو حل کنم . اگه دوستان یه لطفی کنن و زود جواب بدن ممنون میشم چون کارم گیره و معطل همینم . با تشکر:بامزه:
amirhosein
دوشنبه 18 مهر 1384, 19:44 عصر
من تقریباً کارم گیره
Morteza_Adelkhah
پنج شنبه 21 مهر 1384, 11:47 صبح
دوست عزیز مشکل شما تنها با فرمول حل نمی شود . بلکه باید از
RUNING TOTAL
هم استفاده کنید
ابتدا یک
RUNING TOTAL
مثلا با نام
MAX_OF_FIELD
ایجاد نموده و سپس در آن ماکزیمم فیلدی را که می خواستید بگیرید
در قسمت
RESET
گزینه
ON CHANGE OF GRUOP
را انتخاب کرده و از کامبوی مربوطه گروهی را انتخاب کنید که می خواهید ماکزیمم با تغییر آن گروه ریست شود
سپس فرمولی با نام دلخواه تعریف نموده و یک متغیر گلوبال به صورت زیر در آن تعریف کنید
Global numberVar Sum_Max ;
Sum_Max := {#MAX_OF_FIELD} + Sum_Max ;
این فرمول را قسمت فوتر همان گروهی بگذارید که می خواهید ماکزیمم حساب نمایید
دقت کنید حتما باید در فوتر بگذارید و نه هدر
سپس مجددا فرمول را در انتهای گزارش که می خواهید جمع ماکزیمم ها نشان داده شود بگذارید
برای توضیحات بیشتر توسط ایمل
morteza_adelkhah@yahoo.com
برایم پیام بفرستید
با تشکر عادلخواه
amirhosein
پنج شنبه 21 مهر 1384, 16:18 عصر
خدا عمرتون بده ، امیدوارم که این یکی دیگه کار کنه
amirhosein
جمعه 22 مهر 1384, 20:29 عصر
جناب عادلخواه از راهنماییتون متشکرم . من کارهایی را که گفته بودین انجام دادم و تا حدودی هم جواب گرفتم اما یه مشکل کوچیک وجود داره ، اونم اینه که میانگین مربوط به آخرین گروه دو بار با بقیه میانگین ها جمع میشه یعنی اگه میانگین گروه اول بشه 2 ، میانگین گروه دوم بشه 5 و میانگین گروه سوم بشه 4 ، عددی که بعنوان جمع اینها ظاهر میشه 15 است (به جای 11) . اگه لطف کنین و اه حلشو پیدا کنین خیلی ممنون می شم . با آرزوی موفقیت برای شما .
amirhosein
یک شنبه 24 مهر 1384, 22:04 عصر
آقای عادلخواه من هنوز منتظر جوابتون هستم .
Morteza_Adelkhah
پنج شنبه 28 مهر 1384, 08:39 صبح
دوست عزیز با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
پیام شما را خواندم
فکر کنم شما یک اشتباه کوچک متکب شده اید . شما در قسمت فوتر گروپ تان فرمولی را که من گفته بودکم گذاشته اید که باعث می شود ماکزیمم ها با هم جمع شود . تا اینجا کار درست است . ولی فکر کنم شما همین فرمول را در قسمت فوتر ریپورت نیز گذاشته اید . یعنی برای نمایش مجموع ماکزیمم ها هم همین فرمول را نمایش داده اید . که طبیعی است که ماکزیمم مربوط به گروه آخر مجددا با مجموع ماکزیمم ها جمع شود . زیرا کریستال ریپورت همان فرمول را اجرا می کند . راه حل این است که یک فرمول جدید بنویسید با نام دلخواه و در آن دستورات زیر را قرار دهید
Sum_Max
توجه کنید در این فرمول دوباره متغیر گلوبال
sum_max
را تعریف نموده اید . این کار لازم است
سپس در خط بعدی فقط نام متغیر را می نویسید . این کار باعث نمایش آخرین مقدار متغیر خواهد شد .
سپس این فرمول را در قسمتی بگذارید که می خواهید مجموع ماکزیمم ها نشان داده شود . یعنی در قسمت ریپورت فوتر . اگر مشکلتان حل شد واسه ما دعا کنید . انشاء الله
amirhosein
دوشنبه 02 آبان 1384, 09:54 صبح
با تشکر . التماس دعا
amirhosein
دوشنبه 09 آبان 1384, 15:14 عصر
دوست عزیز با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
پیام شما را خواندم
فکر کنم شما یک اشتباه کوچک متکب شده اید . شما در قسمت فوتر گروپ تان فرمولی را که من گفته بودکم گذاشته اید که باعث می شود ماکزیمم ها با هم جمع شود . تا اینجا کار درست است . ولی فکر کنم شما همین فرمول را در قسمت فوتر ریپورت نیز گذاشته اید . یعنی برای نمایش مجموع ماکزیمم ها هم همین فرمول را نمایش داده اید . که طبیعی است که ماکزیمم مربوط به گروه آخر مجددا با مجموع ماکزیمم ها جمع شود . زیرا کریستال ریپورت همان فرمول را اجرا می کند . راه حل این است که یک فرمول جدید بنویسید با نام دلخواه و در آن دستورات زیر را قرار دهید
Sum_Max
توجه کنید در این فرمول دوباره متغیر گلوبال
sum_max
را تعریف نموده اید . این کار لازم است
سپس در خط بعدی فقط نام متغیر را می نویسید . این کار باعث نمایش آخرین مقدار متغیر خواهد شد .
سپس این فرمول را در قسمتی بگذارید که می خواهید مجموع ماکزیمم ها نشان داده شود . یعنی در قسمت ریپورت فوتر . اگر مشکلتان حل شد واسه ما دعا کنید . انشاء الله
جناب عادلخواه من اینکار رو هم انجام دادم ولی عدد صفر رو نشون می ده !:گریه: با اجازتون فایل پروژه ام رو به میلتون می فرستم . لطف کنید و یه نیگاه بنازید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.