PDA

View Full Version : اطلاع از ضبط صدا

mahdi12345
شنبه 22 مرداد 1390, 14:51 عصر
با سلام من نیاز به یک کد اکتیویکس دارم که بتواند در زمانی که یک نرم افزار تحت ویندوز شروع به ضبط صدا از طریق کارت

صدای (چه آن برد چه غیر آن برد) نصب شده روی کامپیوتر می کند بلافاصله انرا تشخیص دهد یعنی Busy کارت صدا به ضبط کردن را نشان دهد

با تشکر

returnx
شنبه 22 مرداد 1390, 22:24 عصر
طبق قوانین درخواست سورس ممنوع هست...

setroyd
شنبه 22 مرداد 1390, 23:56 عصر
کدش رو بگرد خودت پیدا کن اگرم کسی واست بنویسه حدود 400 خط یا بیشتر میشه که نمیتونی راحت باب میل خودت تغییر بدی سعی کن خودت بری دنبالش بنویسی که بتونی راحت روش هر کای میخواهی بکنی

mahdi12345
یک شنبه 23 مرداد 1390, 09:28 صبح
با تشکر از پاسختان
اگر اکتیوکس یا dll ای که بتواند این کار بکند سراغ دارید لطفا راهنمایی بکنید

Black_Strom
شنبه 26 شهریور 1390, 20:42 عصر
توی همین سایت بخش کامپوننت ها چند تا گذاشته شده بود واسه ظبط صدا و ...
توجه داشته باش که حتی شما بعد از دریافت این جود کامپوننت ها باید مقداری با مفاهیم بیت ریت های صدا و تنظیم ورود و خروجی صدا و ... اشنایی داشته باشه
winmm.dll اگر اسم فایل را درست گفته باشم که فایل دی ال ال خود ویندوز برای کار با صداها هست اما من خودم تو برنامه هایی که طراحی کردم یادم نیست کدوماشا استفاده کردم چند سال پیش
همانطور setroyed عزیزم گفت کد خیلی از برنامه ها را نمیشه راحت گذاشت مخصوصا اگر هزینه ای شده باشه یا ساعت ها وقت گذاشته شده باشه
این حرف ن دلیله بر خساست نیست اما تجربه این حقیر با 11 سال کار طراحی نرم افزار نشونم داده مثل خیلی ها که ارزش کار را حفظ نمی کنند نباید کد ها را در معرض دید همه گذاشت مگر کدهای پایه و ساده .
خواستی با ای دی یاهوم خبر بده :قلب: