ورود

View Full Version : سوال: نحوه اتصال به بانک موجود در اینترنت

vb.net2008
یک شنبه 23 مرداد 1390, 10:01 صبح
سلام
من دارم Application یه سایت رو درست می کنم. می خوام برنامم بره یکسری اطلاعات رو از بانک مربوط به سایت بخونه . برای اینکه به بانک سایت وصل شم باید چیکار کنم؟

BORHAN TEC
دوشنبه 31 مرداد 1390, 17:12 عصر
شما باید برنامه را به صورت n-tier بسازید. در این سناریو شما می تواند یک لایه میانی را ایجاد کنید که نقش آن برقراری ارتباط بین بانک و برنامه کلاینت باشد. به عبارتی دیگر شما باید یک وب سرویس را ایجاد کنید. این وب سرویس می تواند مبتنی بر Soap و یا DataSnap و یا... باشد.

vcldeveloper
دوشنبه 31 مرداد 1390, 19:59 عصر
من دارم Application یه سایت رو درست می کنم. می خوام برنامم بره یکسری اطلاعات رو از بانک مربوط به سایت بخونه . برای اینکه به بانک سایت وصل شم باید چیکار کنم؟
بانک اطلاعاتی سایت از چه نوعی هست؟
آیا دسترسی از خارج سرور به اون بانک اطلاعاتی میسر هست؟ اگر بله، باید آدرس بانک و شماره پورت مربوطه را از مدیر شبکه یا شرکت هاستینگ ایی که ازش سرویس دریافت می کنید، بگیرید.

اگر دو مورد فوق مشخص شد، اون وقت می تونید به راحتی مثل هر بانک اطلاعاتی دیگه، به اون بانک اطلاعاتی توسط برنامه تون وصل بشید.
اگر دسترسی به بانک اطلاعاتی از خارج سرور امکان پذیر نباشه، اون وقت باید یک برنامه بنویسید و روی سرور نصب کنید که رابط بین بانک اطلاعاتی و برنامه دسکتاپ شما باشه. در اون صورت، باید مشخص کنید که نوع سرور شما چی هست، اگر بر فرض ویندوز باشه، می تونید با دلفی به راحتی همچین برنامه ایی بنویسید. اگر ویندوز نباشه، باید برید سراغ یک کامپایلر دیگه بتونه برای لینوکس (یا هر سیستم عامل دیگه ایی که سرور شما استفاده میکنه) کد کامپایل کنه.