PDA

View Full Version : راهنمایی برای حل یک سناریو

araz_pashazadeh
یک شنبه 23 مرداد 1390, 19:19 عصر
با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان
من در قسمتی از برنامه سناریوی به شکل زیر دارم و چند تا راه حل برای حل این سناریو و بدست آوردن اطلاعات از دیتا بیس ولی می خواستم نظر دوستان صاحب نظر در این زمینه را بدونم و از میان این راه حل ها بهترین را با کمک شما دوستان عزیز انتخای کنم.

من اطلاعات مربوط به فاکتور ها را به صورت زیر نمایش می دم:

SELECT TBLInvoiceBuy.InvoiceID, TBLInvoiceBuy.NumberInvoice, TBLSeller.SellerID, TBLSeller.SellerNameFamily, TBLInvoiceBuy.DateInvoice,
TBLInvoiceBuy.DateRegister, TBLInvoiceBuy.Description
FROM TBLInvoiceBuy INNER JOIN
TBLSeller ON TBLInvoiceBuy.SellerId = TBLSeller.SellerID

هر فاکتور ممکن براش هزینه ثبت شده باشه یا نشده باشه که هزینه ها در جدول جداگانه ثبت می شودند
و اینم کوئری مربوط به اونه:

SELECT TransportationFare, ProductInsurance, Lading, ServiceCost, PreFare, PostFare, Description
FROM TBLInvoiceCost

حالا می خوام این دو تا اطلاعات یکجا نمایش داده بشه اون فاکتورهای که هزینه ثبت شده حاصل جمع اونارا بیاره و اونای که ثبت نشده صفر بیاره درواقع اطلاعاتی در جدول هزینه برای اون فاکتور وجود نداره.
روش یا راه حلی که دوستان پیشنهاد می کنن چیه؟

Galawij
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 15:15 عصر
سلام.
اگر ارتباط بین هر فاکتور و هر هزینه یک ارتباط یک به یک هست، بهتره در همان جدول فاکتورها، هزینه ها را هم نگهداری کنید. ولی اگر برای یک فاکتور خاص و هر هزینه، چندین مقدار دارید، همین ساختار دو جدولی بهترین کار هست.
و اینکه لازم نیست هزینه هایی را که از جمع مقادیر ستون ها بدست می یاد، نگهداری کنید.