PDA

View Full Version : سوال: استفاده همزمان از 2 كارت شبكه در vmware 7

jjj882
دوشنبه 24 مرداد 1390, 11:31 صبح
سلام
دوستان عزير بنده ميخوام يه سرور مجازي با vmware و ويندوز 2003 ايجاد كنم. من رو سرور اصلي كه vmware روش نصبه دوتا كارت شبكه دارم كه يكيش واسه اينترنته و ديگري براي شبكه داخلي. حالا مشكل من اينجاست كه ويندوز سرور 2003 كارت شبكه اينترنتو شناسايي نميكنه ، البته كانكشن هاشو تنظيم كردم ، خود كانكشنو هم نشون ميده اما به اينترنت وصل نميشه و بطرز عجيبي وصل ميشه به شبكه داخلي. من يه ويندوز xp و يه 2008 هم نصب كردم داخل ماشين مجازي اما با اونا مشكلي نداشتم.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

hghyami
دوشنبه 24 مرداد 1390, 18:12 عصر
setting network کارت internet چیاست و در ضمن شما در مورد vmware server صحبت می‌کنید یا esxi یا چی‌ ؟؟؟

hraeissi
دوشنبه 24 مرداد 1390, 21:01 عصر
سلام
دوستان عزير بنده ميخوام يه سرور مجازي با vmware و ويندوز 2003 ايجاد كنم. من رو سرور اصلي كه vmware روش نصبه دوتا كارت شبكه دارم كه يكيش واسه اينترنته و ديگري براي شبكه داخلي. حالا مشكل من اينجاست كه ويندوز سرور 2003 كارت شبكه اينترنتو شناسايي نميكنه ، البته كانكشن هاشو تنظيم كردم ، خود كانكشنو هم نشون ميده اما به اينترنت وصل نميشه و بطرز عجيبي وصل ميشه به شبكه داخلي. من يه ويندوز xp و يه 2008 هم نصب كردم داخل ماشين مجازي اما با اونا مشكلي نداشتم.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

کدوم ویندوزتون کارت را نمی شناسد ؟

jjj882
سه شنبه 25 مرداد 1390, 14:54 عصر
ويندوز سرور 2003 فقط مشكل داره. البته يه بار ديگه ويندوز نصب كردم اما ايندفعه قبل نصب كارت شبكه ها رو تنظيم كردم جواب داد. اما بعد از نصب ديگه نميشه تنظيماتو تغيير داد!! من از vmware workstation استفاده مي كنم. با تشكر