PDA

View Full Version : نحوه انتخاب فیلد در گزارش به صورت انتخاب کاربر در Stimulsoft



HOJAT1
دوشنبه 24 مرداد 1390, 13:04 عصر
سلام اقا ما تو این گزارشگیر می خوایم که کاربر خودش انتخاب کنه که چه فیلدی تو گزارشش بیاد.
دوستان لطف کردن گفتن تو Demo <Daialog<selecting Colums اینجا Sample رو داره منتها نحوه استفاده از اون رو نفهمیدم.
دوستان میشه یه نمونه برنامه کوچک که با این نرم افزار گزارش گیری میکنه البته بر این اساس که عرض کردم(خود کاربر بتونه فیلدشو انتخاب کنه)
بسیار بسیار ممنون از این که وقت میگذارید.

Esmail Solhkhah
دوشنبه 24 مرداد 1390, 13:10 عصر
سلام حجت جان

همون گزارش رو دیزاین کنی مورد حله

موفق باشی.

HOJAT1
دوشنبه 24 مرداد 1390, 13:27 عصر
مرسی اسماعیل جان منتها این form1 که زده قضیه اش چیه؟

Esmail Solhkhah
دوشنبه 24 مرداد 1390, 13:34 عصر
داخل استیمول شما میتونید فرم تعریف کنید

با همون فرم میاد فیلدا رو میگیره و برای انتخاب به کاربر نشون میده

کدشو بررسی کنید

HOJAT1
دوشنبه 24 مرداد 1390, 15:18 عصر
اقا من طبق گفته هاش دستورامو زدم ولی روی باتن که کلیک می کنم هیچ رویدادی نداره. اینم فایل گزارش http://hogat1.persiangig.com/Columns.zip
کد های که تو باتنش زدم اینه
DatatblGroup_PersianNameGroup.Enabled = cb2.Checked;
DatatblGroup_EnglishNameGroup.Enabled= cb3.Checked;
DatatblGroup_IDGroup.Enabled= cb1.Checked;
txtname.Enabled= cb2.Checked;
Text9.Enabled= cb3.Checked;
txtid.Enabled= cb1.Checked;

double width = 0;
foreach (StiComponent comp in DataBand1.Components)
{
if (comp.Enabled)width += comp.Width;
}
double factor = width / DataBand1.Width;
foreach (StiComponent comp in DataBand1.Components)
{
if (comp.Enabled)comp.Width /= factor;
}
foreach (StiComponent comp in HeaderBand1.Components)
{
if (comp.Enabled)comp.Width /= factor;
}

HOJAT1
دوشنبه 24 مرداد 1390, 16:02 عصر
مرسی حل شد.

Esmail Solhkhah
دوشنبه 24 مرداد 1390, 16:29 عصر
سلام حجت جان شرمنده دیر رسیدم :خجالت:

مثل اینکه حل شد ها؟

اگه خاستی بزارش تو همین تالار تا بقیه دوستان هم که دیدم زیاد این مورد رو دارن استفاده کنن

موفق باشی.

HOJAT1
دوشنبه 24 مرداد 1390, 19:07 عصر
خواهش می کنم این چه حرفیه شما همیشه به ما لطف داشتی.
چشم .اتفاقا دارم یه پی دی اف اماده میکنم خیلی بهتره .چون یه جاهایی ریزه کاری داره برای همین به نظرم پی دی افش کنم بهتر باشه.
تا شب میزارم تو نمونه برنامه ها.
راستی یه چیز دیگه کاربر تو این گزارش می تونه خودش هدر و فوتر و رو هم خودش تنظیم کنه؟
تو demo هست یا sampela ?

Esmail Solhkhah
دوشنبه 24 مرداد 1390, 19:13 عصر
با کد که شدنیه

ولی نمونشو تو سمپلا ندیدم یعنی دقت نکردم