ورود

View Full Version : نحوه فیلتر دیتا بیس اکسس در چند فرم در vb6

conter
دوشنبه 24 مرداد 1390, 12:48 عصر
سلام دوستان من به مشکل اساسی برخوردم !!! من توی یک برنامه 3 فرم دارم که توی فرم اول یک سری اطلاعات داخلش هست مثلا اسم یک سری افراد که هر کدوم یک شناسه دارند مثل aa و یا bb من وقتی میخوام به فرم 3 برم یک تکست باکس گذاشتم که وقتی کاربر شناسه فرد را وارد کرد توی فرم 3 دیتا بیس بر اساس شناسه فیلتر شه و فقط اسم کسانی که شناسه aa رو دارند رو نشون بده !! ولی متاسفانه هر کاری میکنم دستورات درست کار نمیکنند !! دوستان لطف کنید برنامه رو ببینید و مشکل منو بگید ممنون !!

akbarg64
دوشنبه 24 مرداد 1390, 13:57 عصر
سلام.امیدوارم درست منظورتو متوجه شده باشم.هر کار کردم اینجا آپلود نشد.
سورس (http://s2.picofile.com/file/7116332789/New_folder_6_.zip.html)

conter
سه شنبه 25 مرداد 1390, 11:31 صبح
ممنون دوست عزیز دستوراتتون خوب بود !! حالا فقط یک سوال دیگه مونده با همین دستورات کدی هست که بشه وقتی من یک رکورد از داخل دیتابیس مهندس ها پاک میکنم بتونه کلیه رکورد های مربوط به اون یک رکورد رو در دیتا بیس افراد تحت نظر اون فرد پاک کنه ؟ در حال حاضر من برنامه رو به این شکل تغییر دادم که در فرم اول دیتابیس اول متصله وقتی شما شناسه مورد نظر خودتون رو بزنید برنامه دیتا بیس کارگران تحت نظر اون فرد رو میاره یعنی میاد از دیتا بیس کارگران اونهایی که مثلا شناسه اونها aa هست رو فیلتر میکنه و نشون میده !!
حالا برای پاک کردن رکورد ها باید وقتی دکمه حذف زده میشه رکورد مورد نظر مهندس و کلیه رکورد های با شناسه aa در دیتا بیس کارگران پاک شه !!! اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنونتون میشم