PDA

View Full Version : قرار دادن stimul report در فایل ستاپ پروژه



md_davari
دوشنبه 24 مرداد 1390, 18:01 عصر
با سلام خدمت اساتید
آیا میشه برنامه stimul Report را داخل فایل setup پروژه قرار داد تا هنگام نصب پروژه همراه با آن نصب شود؟

morteza271
دوشنبه 24 مرداد 1390, 18:13 عصر
اگه در پروژتون از Stimul استفاده کردین نیازی نیست خود Stimul رو روی سیستم مشتری نصب کنید فقط کافیه کامپوننت های اون رو در کنار فایل برنامتون بذارید.
نیازی نیست خودش رو نصب کنید.
اگر هم نیاز دارید که نصبش کنید با InstallShiel میتونید نصبش کنید.البته با نرم افزارهای ستاپ ساز دیگه هم میشه ولی من خودم فقط با InstallShield کار کردم و میدونم که میشه و روشش رو هم بلدم.

md_davari
سه شنبه 25 مرداد 1390, 12:10 عصر
اگه در پروژتون از Stimul استفاده کردین نیازی نیست خود Stimul رو روی سیستم مشتری نصب کنید فقط کافیه کامپوننت های اون رو در کنار فایل برنامتون بذارید.
نیازی نیست خودش رو نصب کنید.

کامپوننت های مورد نیاز stimul چه کامپوننت هایی است و کجاست؟ آیا نیاز به رجیستر و یا کارهای اضافی دیگری ندارد؟

Esmail Solhkhah
سه شنبه 25 مرداد 1390, 15:08 عصر
تو رفرنسهای پروژتون اونایی که با Stimul شروع شدن ،خاصیت Copy To Local اونا رو True کنید

موقع BUILD کپی میشن کنار خروجی برنامتون



آیا نیاز به رجیستر و یا کارهای اضافی دیگری ندارد
خیر نیازی به ریجستر ندارن فقط کار exe باشن کافیه

هرچند میتونید اونا رو تو GAC هم نصب کنید

موفق باشید.

behnam_bwg
جمعه 08 شهریور 1392, 13:20 عصر
سلام....من همین مشکل رو دارم این کار هایی که گفتید رو انجام دادم و تو یه سیستم دیگه نصب کردم...ولی کار نکرد.......چیکار باید بکنم؟
ارور :
could not file or assembly System.Data.dlls...........

یه همچین اروری

shahryari
جمعه 08 شهریور 1392, 13:30 عصر
سلام
در کل 5 تا دی ال ال برای اجرا در سیستم مخاطب نیاز است

109927

Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Controls.dll
Stimulsoft.Controls.Win.dll
Stimulsoft.Report.dll
Stimulsoft.Report.Win.dll
به مسیر نصب استیمول بروید و از پوشه bin اینها رو پیدا کنید و به مسیر اجرایی پروژه تون اضافه کنید (توسط ستاپ سازها)

behnam_bwg
جمعه 08 شهریور 1392, 13:55 عصر
درستش کردم......باید فایل system.data.dll رو تو همون روت برنامه میزاشتم + فایل stimulsoft.report.win بعد از این کار برنامه اجراشد......بازم مرسی از راهنمایی

zohre66
شنبه 13 مهر 1392, 23:24 عصر
لطفا به من راهنمایی کنید وقتی می ذارم کنار فایل اجرایی زبان چگونه فارسی میشه برای کاربر نهایی

و یکی دیگه هم اینکه چگونه منوی تغییر زبان فعال می شه

با تشکر فراوان از همه