ورود

View Full Version : سوال: تابع تبديل ساعت به حروف

bemilove
سه شنبه 25 مرداد 1390, 00:22 صبح
دوستان محترم با آرزوي قبولي طاعات وعبادات شمادر اين ماه مبارك
.....كسي اين تابع را دارد؟
مثال1 :
اگر ساعت باشد
12:23 راتبديل كنه به
دوازده و بيست وسه دقيقه

مثال 2:
اگر جمع ساعت باشد
12:23 راتبديل كنه به
دوازده ساعت و بيست وسه دقيقه

Younestalebi
سه شنبه 25 مرداد 1390, 01:28 صبح
سلام من توی کوئری انجام دادم
ببین جواب کارت رو می ده

Zero Defect
سه شنبه 25 مرداد 1390, 03:48 صبح
سلام

در نسخه 2.2.0 مبدل Persian Date Converter امكانات تبديلات زمان اضافه شده

لينك (http://www.cpsd.ir/forum/showthread.php?tid=89)

ARData
سه شنبه 25 مرداد 1390, 11:48 صبح
اگه فرمت شما 4 رقمیه یعنی 2رقم سمت راست نمایانگر دقیقه و دو رقم سمت چپ نمایانگر ساعت هست .... فایل پیوست پاسخ سوال شماست

bemilove
سه شنبه 25 مرداد 1390, 22:18 عصر
آقاي zero defct وقتي برنامه را نصب مي كنيم....يك فايل اكس به عنوان نمونه مي سازد.....اگر اين فايل اكسس جايي ديگر بدون نصب برنامه اصلي استفاده كنيم جواب مي دهد يا نه؟

mehdi_fiz
سه شنبه 25 مرداد 1390, 22:43 عصر
سلام دوست عزیز
با اجازه آقای پیروزمهر

جواب شما خیر است شما باید نرم افزار خود را با برنامه های setup ساز نصب کنید و هنگام نصب هم فایل اکتیوکس را ریجستر کنید
موفق باشید

bemilove
سه شنبه 25 مرداد 1390, 23:02 عصر
با عرض معذرت جواب اقاي zero defect بابرنامه من يك ارور مي دهد....چون من اونو براي گزارش جمع ساعت ازش استفاده كردم....مشكل كجاست؟

فرم f_pas_date و گزارش اون r_pas_date را نگاه كنيد..

Zero Defect
سه شنبه 25 مرداد 1390, 23:05 عصر
آقاي zero defct وقتي برنامه را نصب مي كنيم....يك فايل اكس به عنوان نمونه مي سازد.....اگر اين فايل اكسس جايي ديگر بدون نصب برنامه اصلي استفاده كنيم جواب مي دهد يا نه؟

سلام همونطوري كه دوستمون آقاي فيض آبادي هم گفتند ، جواب سئوالتون مثبت نيست

در واقع كد خاصي در داخل فايل اكسس شما وجود نداره و بخش اصلي كدها در داخل خود اكتيو ايكس قرار داره

شما به هر حال بايد دير يا زود ( اگر قصد ادامه دادن برنامه نويسي رو به صورت يك حرفه داريد ) ، بايد كار كردن با برنامه هاي Setup‌ ساز رو ياد بگيريد ، هميشه سورس كدها در اختيار شما نيستند تا بتونيد اونها رو در داخل برنامه خودتون مورد استفاده قرار بديد

يك مقاله آموزشي در خصوص كار كردن با يكي از برنامه هاي Setup‌ساز با عنوان Tarma Quick Install در داخل فرومم درج شده ميتونيد اون رو مطالعه كنيد ، يادگيري اون به شما در يادگيري سريعتر برنامه هاي Setup ساز ديگه كمك ميكنه

كار كردن با برنامه هاي Setup‌ ساز و يادگيري اونها زمان زيادي رو طلب نميكنه ، در عوض شما رو از بسياري مشكلات توسعه نرم افزاري دور ميكنه

لينك مقاله آموزش Tarma Quick Install (http://www.cpsd.ir/forum/showthread.php?tid=13&pid=14#pid14)

ضمن اينكه در داخل فروم برنامه نويس هم تالاري در خصوص برنامه هاي Setup ساز وجود داره

موفق باشيد

Zero Defect
سه شنبه 25 مرداد 1390, 23:35 عصر
با عرض معذرت جواب اقاي zero defect بابرنامه من يك ارور مي دهد....چون من اونو براي گزارش جمع ساعت ازش استفاده كردم....مشكل كجاست؟

فرم f_pas_date و گزارش اون r_pas_date را نگاه كنيد..

سلام دوست من

كجاي مثالتون از اكتيو ايكس بنده استفاده كرده بوديد !؟

كدهايي كه خودتون نوشتيد رو در داخل رويداد Report_Page درج كنيد

فيلدهاي حاوي فرمول در آخرين مراحل ايجاد يك گزارش فراخواني ميشن

ضمن اينكه كدتون يك مشكل هم داره ( كدتون رو براي حالتي نوشتيد كه جمع ساعتها از 99 كمتر باشه و بيشتر از اون رو هم كه درست جواب نميده )

ضمن اينكه تابع TimeToText‌هم در داخل PDC‌جهت تبديل زمان در محدوده 24 ساعت هستش \ مورد شما در حال حاضر در داخل اون ديده نشده

ali reza mansoori 2
سه شنبه 25 مرداد 1390, 23:59 عصر
دوستان وقتی می خوام کوئری رو باز کنم اخطار زیر در پایین صفحه نمایش داده میشه
فکر میکنید مشکل از کجا باشه

bemilove
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 00:35 صبح
سلام دوست من

كجاي مثالتون از اكتيو ايكس بنده استفاده كرده بوديد !؟

كدهايي كه خودتون نوشتيد رو در داخل رويداد Report_Page درج كنيد

فيلدهاي حاوي فرمول در آخرين مراحل ايجاد يك گزارش فراخواني ميشن

ضمن اينكه كدتون يك مشكل هم داره ( كدتون رو براي حالتي نوشتيد كه جمع ساعتها از 99 كمتر باشه و بيشتر از اون رو هم كه درست جواب نميده )

ضمن اينكه تابع TimeToText‌هم در داخل PDC‌جهت تبديل زمان در محدوده 24 ساعت هستش \ مورد شما در حال حاضر در داخل اون ديده نشده

اول اينكه كد شما درسته.....برنامه من مشكل داره
دوم اينكه من آمدم يك تغيير كوچك در كد برنامه دادم(on page)...وساعت را 3 رقمي كردم كه اگر مثلا از در برنامه ضميمه تاريخ از اول فروردين تا آخر فروردين انتخاب شود....جمع 287 ساعت پاس را به حروف تبديل مي كند وجواب ميدهد...اما اگر اول تا پنجم فروردين انتخاب شود ساعت 2 رقمي مي شود ...جواب نمي دهد....چكار كنيم كه هم 2 رقمي هم سه رقمي وهم 4 رقمي براي ساعت را پوشش دهد(من كد را در رويداد on page گذاشتم)مي توان از or استفاده كرد؟لطفا در صورت امكان تصحيح بفرماييد
Private Sub Report_Page()
Dim intSaat As Integer
Dim intDagige As Integer
intSaat = Left(Text22, 3)
intDagige = Right(Text22, 2)
If intSaat = 0 Then
Label35.Caption = Horof(Right(Text22, 2)) & " دقيقه"
Exit Sub
End If
If intDagige = 0 Then
Label35.Caption = Horof(Left(Text22, 3)) & " ساعت "
Exit Sub
End If
Label35.Caption = Horof(Left(Text22, 3)) & " ساعت " & Horof(Right(Text22, 2)) & " دقيقه"
End Sub

Zero Defect
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 07:50 صبح
سلام

يه توضيح ميدم ، تصحيح رو انجام بديد ، نتونستيد بگيد تا انجامش بدم ( قاعدتا با توضيحات زير بايد بتونيد انجامش بديد )

شما يك اشتباه واضح داريد ميكنيد ، استفاده از توابع Left و Right‌ در مواقعي مورد استفاده هستش كه طول رشته اوليه متغير نيست ، در مثال شما طول رشته متغيره پس اين روش بدين شكل كه شما كد رو نوشتيد كارساز نيست

براي حل مشكل در ابتدا شما نياز داريد محل دقيق جداكننده ":" رو در داخل رشته به دست بياريد ، براي اينكار از تابع InStr‌استفاده كنيد

instr("243:2",":")=4
instr("24:2",":")=3

پس شما محل جدا كننده رو تونستيد به دست بياريد ، حالا با كمك سه تابع Left و Right و Len‌ميتونيد مابقي كار رو به راحتي انجام بديد

تابع مد نظر به زودي به PDC‌ اضافه خواهد شد
آموزش كامل تابع InStr‌ هم به زودي درج ميشه

موفق باشيد

bemilove
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 16:36 عصر
متاسفانه نتونستم درست كنم كد مربوطه را!!

Zero Defect
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 20:24 عصر
متاسفانه نتونستم درست كنم كد مربوطه را!!

سلام

Function TextNum(Entery As String) As String

TextNum = Horof(Left(Entery, InStr(Entery, ":") - 1)) & " ÓÇÚÊ æ " & Horof(Right(Entery, Len(Entery) - InStr(Entery, ":"))) & " ÏÞíÞå"

End Function

رويدادهاي كنترل خطا فراموش نشه

ali reza mansoori 2
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 23:01 عصر
دوستان خواهش میکنم به مشگل من هم رسیدگی کنید

Zero Defect
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 23:37 عصر
دوستان خواهش میکنم به مشگل من هم رسیدگی کنید

سلام

پيغام Security Warning‌ موجود در بالاي صفحه رو تاييد نكرديد

روي فايل پيوست دو بار كليك كنيد

bemilove
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 00:14 صبح
آخرش نتونستم كد را كامل كنم؟ ارور ميدهد ويا بد كد نوشتم........................(برنامه نويس نيستم)

Zero Defect
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 01:16 صبح
آخرش نتونستم كد را كامل كنم؟ ارور ميدهد ويا بد كد نوشتم........................(برنامه نويس نيستم)

چه كار داريد ميكنيد دوست من ، هر چي بيشتر توضيح دادم شما بيشتر داريد اشتباه ميكنيد ؟!!

نمونه شما اصلاح شد

پايان شركت در گفتگو

saeed_666
شنبه 09 دی 1391, 16:47 عصر
سلام . خسته نباشید .. با چه فونتی میشه نمایشش داد؟