View Full Version : سوال: کمک در مورد پروژه با دستورات AT
tahami7064
سه شنبه 25 مرداد 1390, 17:02 عصر
سلام به همه دوستان من یک پروژه دارم که باید به صورت اس ام اس مبلغ دریافتی یا .... را به کارمندان ارسال کند اول باید چند تا شماره بهش بدیم بعد هروقت شماره ای که مجازه مثلا عدد یک رو به برنامه ما میفرسته بعد برنامه بصورت خودکار مثلا مبلغ دریافتی را براش بفرسته اگه عدد دو رو فرستاد یه کار دیگه انجام میده من یه کد پیدا کردم ولی هرچی تویه اس ام اس مینویسیم شش تا علامت سوال توی مقصد نشون میده(؟؟؟؟؟؟) از کدش خیلی سر در نیاوردم اگه کسی هست که میتونه مشکلش رو به من بگه و توضیح خط به خطش رو کسی میتونه برام ردیف کنه با سپاس فراوان:لبخند:
برنامه http://www.web-center.ro/?d=4E4A164F1
کد http://www.web-center.ro/?d=4E4A164E1
mohammadian7
سه شنبه 25 مرداد 1390, 20:33 عصر
سلام
کار با دستورات at command نیاز به تجربه زیاد و همچنین زمان زیاد برای نوشتن برنامه داره
شما باید پارامترهای زیادی رو برای ارسال پیامک ست کنید مثل Encoding اگر شما متن انگلیسی بخواهید بفرستید بر روی ANSI باید ست کنید که 8بیتی هست و اگر پیامتان فارسی باشد باید بر روی Unicode که 16 بیتیست.
الان کامپوننت های زیادی هستند که این کار رو بسیار راحت کرده اند. وشما نیاز به نوشتن کد زیادی ندارید. مثل mcore و ...
من خودم از mcore استفاده میکنم کاملا هم صحیح داره کار میکنه و تا الان مشکل خاصی باهاش نداشتم.
این برنامه ای که شما میگید رو بنده نوشتم. در صورت درخواست میتوانید پیام خصوصی ارسال کنید.
موفق باشید.
tahami7064
شنبه 29 مرداد 1390, 11:44 صبح
کسی نیست کمکم کنه؟
M.Fekri
یک شنبه 30 مرداد 1390, 11:28 صبح
سلام
کار با دستورات at command نیاز به تجربه زیاد و همچنین زمان زیاد برای نوشتن برنامه داره
شما باید پارامترهای زیادی رو برای ارسال پیامک ست کنید مثل Encoding اگر شما متن انگلیسی بخواهید بفرستید بر روی ANSI باید ست کنید که 8بیتی هست و اگر پیامتان فارسی باشد باید بر روی Unicode که 16 بیتیست.
الان کامپوننت های زیادی هستند که این کار رو بسیار راحت کرده اند. وشما نیاز به نوشتن کد زیادی ندارید. مثل mcore و ...
من خودم از mcore استفاده میکنم کاملا هم صحیح داره کار میکنه و تا الان مشکل خاصی باهاش نداشتم.
این برنامه ای که شما میگید رو بنده نوشتم. در صورت درخواست میتوانید پیام خصوصی ارسال کنید.
موفق باشید.
سلام
من از mcore 1.2 استفاده می کنم اما فکر می کنم با همه gsm modem ها سازگار نیست به عنوان مثال با wavecom سازگار و هیچ مشکلی ندارم اما با tatung به صورت رندوم در connect شدن به مودم مشکل داره و باید انقدر دکمه connect را زد تا شاید ارتباط برقرار شد البته این مشکا رندوم و همیشگی نیست اما wavecom هیچ وقت مشکلی نداره حالا یا مودم مشکل داره یا at command mcore را پشتیبانی نمی کنه!!!!
tahami7064
یک شنبه 30 مرداد 1390, 16:39 عصر
وقتی با هایپر ترمینال وصل میشم به سونی اریکسون مدل w810 یا k770 حالت متنی نداره فقط حالت PDU ساپورت میکنه این برنامه فک کنم بصورت متنی اس ام اس ارسال میکنه، اما وقتی مودم GSM رو وصل میکنم به هایپر ترمینال اصلا چیزی نمیشه تایپ کرد یا وقتی با بلوتوث گوشی نوکیا 6600 رو وصل میکنم همینجوره میگین چکار کنم؟ مدل گوشی که از حالت متنی پشتیبانی کنه سراغ ندارین بهم پیشنهاد کنین با اون برنامه رو چک کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.