View Full Version : سوال: سوال c#
sabasaye
سه شنبه 25 مرداد 1390, 19:36 عصر
سلام خسته نباشید
من توی سبد خرید پروژم که با زبان c#هست مشکل پیدا کردم چطور می تونم ازتون کمک بگیرم؟
فوری فوری باید جیکار کنم که کشکلمو مطرح کنم؟باید کجا مطرح کنم؟
vcldeveloper
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 01:35 صبح
سلام،
برای موضوعات مختلف در سایت تالارهای مختلفی وجود دارند (مثلا تالار Java, C, Delphi, ASP.NET, و غیره)؛ شما متناسب با اینکه مشکل تان به کدامیک از این تالارها بیشتر ارتباط پیدا میکنه، می تونید به تالار مربوطه مراجعه کنید. بعضی تالارها زیرتالارهای تخصصی تر هم دارند، که شاید لازم باشه به یکی از اون زیر تالارها مراجعه کنید. وقتی تالار مناسب با سوال تان را پیدا کردید، می تونید تاپیک های موجود در آن تالار را مرور کنید، یا آن تالار را برای یافتن موارد مشابه مشکل خودتان جستجو کنید. اگر جواب سوال یا سوالات شما در تاپیک های قبلی بود، یا اینکه موضوعات مشابه سوال شما قبلا مطرح شده بود، می تونید به اون تاپیک ها مراجعه کنید، و در آنها بحث را ادامه بدید.
اگر تاپیک مناسبی که مرتبط با سوال شما باشه، پیدا نکردید، باید در همون تالار روی دکمه ایجاد تاپیک جدید کلیک کنید، و یک تاپیک جدید در اون تالار ایجاد کنید. برای ایجاد یک تاپیک باید برای آن یک عنوان مناسب که بیانگر موضوع سوالتان باشه، بنویسید، و در متن تاپیک هم سوال تان را توضیح بدید، و در نهایت تاپیک را ایجاد کنید. تاپیک جدید شما در لیست تاپیک های اون تالار قرار میگیره، و سایر کاربران می تونند اون رو مشاهده کنند و به آن پاسخ بدند.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.