ورود

View Full Version : آیا امکان داره ولتاژ USB کمتر از 5 باشه ؟

mahdi68
سه شنبه 25 مرداد 1390, 23:07 عصر
سلام
آیا امکان داره ولتاژ USB کمتر از 5 باشه ؟ من وقتی هارد اکسترنال به یکی از پورت های USB کامپیوترم وصل میکنم کار نمیکنه ولی رو بقیه پورت ها کار میکنه

ras-amir
جمعه 11 شهریور 1390, 22:46 عصر
بعضی وقت ها پورت ها گشاد می شن و کار نمی کنن.
حتی اگه مثل بلور باهاش رفتار بشه باز هم گشاد می شن و البته فقط پورت یو اس بی این طوری هست.
تا حالا ده تا پورت خراب کردم

A B C D
شنبه 12 شهریور 1390, 08:54 صبح
this post has been deleted

benyamin_pc
شنبه 12 شهریور 1390, 09:24 صبح
یه جایی قبلا کار میکردم کافی نت بود؛ اونجا ما یه پورت USB داشتیم مثل اینکه برعکس ولتاژش زیاد بود. چون هرکس فلشش رو میزد بهش آنا میسوخت!
ولی ظاهرش هیچی نشون نمیداد. بخاطر همین با هرکس چپ بودن میذاشتن فلشش رو بزنه به اون سیستم. البته من شخصا این کار رو نکردم، اما همکار و کارفرما این کار رو میکردن و کلی هم حال میکردن!!
خلاصه ما که از آدمیزاد جماعت انسانیت ندیدیم.
البته یه عدهء کمی هستن که بد نیستن.
و یه عدهء خیلی کمتری واقعا خوب هستن.

شما منو یاد دوست قدیمیمون توی این سایت (جناب eshpilen) می ندازین! جالبه که برای تاپیک USB بحث انسان شناسی شما حجمش از بحث USB یتون بیشتره!
اما برام خیلی جالب تر از اون اینه که تصور می کنین مشکلی که باعث شده فلشه شما بسوزه از ولتاژه بالاست و بین احتمالات خیلی بیشتر حتما دست گذاشتین روی موردی که اتفاقا بخاطر رگولاتورهای داخلی احتمالش خیلی هم کمه و فقط به دلیله اینکه بگین (برعکس)

A B C D
شنبه 12 شهریور 1390, 15:19 عصر
اما برام خیلی جالب تر از اون اینه که تصور می کنین مشکلی که باعث شده فلشه شما بسوزه از ولتاژه بالاست و بین احتمالات خیلی بیشتر حتما دست گذاشتین روی موردی که اتفاقا بخاطر رگولاتورهای داخلی احتمالش خیلی هم کمه و فقط به دلیله اینکه بگین (برعکس)
واقعا کینه شما رو کور کرده. یا شاید هم میدونی ولی میخوای جور دیگه وانمود کنی. بهرصورت فرقی نمیکنه. دچار یک کینهء کور و شدید سر مسائلی شدی که من شخصا نظایر اونا رو برای خود هیچ میدونم. و این نشون میده از نظر روانی آدم بسیار ضعیف و تهی ای هستی.

خیلی از مطالب بنده رنگ و بویی از طنز دارن و این در بعضی از پستهای دیگرم کاملا مشخص هست.
این مطلب رو هم طوری بیان کردم که وقتی دیگران میخونن بخندن و بخشی از هدفم صرفا طنز بوده.
حالا اینکه ولتاژ فلان بوده یا فرکانس یا پلاریته و غیره، من خودم اینا رو بهتر از شما میدونم و قبلا الکترونیک هم کار کردم.

خوبه حالا یکی مثل من بوده بهت درس بده تا اندر جهل باقی نمونی و تا آخر عمرت فکر کنی HP webOS یک سیستم عامله که توی مرورگر اجرا میشه.
نه عزیزم، HP webOS یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکسه که بخشهای زیادی از رابط کاربری و محیط اپلیکیشن نویسی اون تحت فناوریهای وب و مرورگره (http://barnamenevis.org/showthread.php?292669-webos-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F&p=1325526&viewfull=1#post1325526).
بنظرم این دوتا بیش از حدی باهم فرق میکنن که بشه نادیده گرفت؛ نه؟
اول یاد بگیر تخصصی و دقیق حرف بزنی. تخصصی تحقیق کنی و سند و دلیل بیاری. نه اینکه رفتی دوتا خبر کلی خوندی اومدی میگی اینطور.

administors
شنبه 12 شهریور 1390, 15:59 عصر
ولتاژ usb بايد بين 5.25 تا 4.75 باشه

http://en.wikipedia.org/wiki/USB

benyamin_pc
شنبه 12 شهریور 1390, 16:47 عصر
واقعا کینه شما رو کور کرده. یا شاید هم میدونی ولی میخوای جور دیگه وانمود کنی. بهرصورت فرقی نمیکنه. دچار یک کینهء کور و شدید سر مسائلی شدی که من شخصا نظایر اونا رو برای خود هیچ میدونم. و این نشون میده از نظر روانی آدم بسیار ضعیف و تهی ای هستی.

خیلی از مطالب بنده رنگ و بویی از طنز دارن و این در بعضی از پستهای دیگرم کاملا مشخص هست.
این مطلب رو هم طوری بیان کردم که وقتی دیگران میخونن بخندن و بخشی از هدفم صرفا طنز بوده.
حالا اینکه ولتاژ فلان بوده یا فرکانس یا پلاریته و غیره، من خودم اینا رو بهتر از شما میدونم و قبلا الکترونیک هم کار کردم.

خوبه حالا یکی مثل من بوده بهت درس بده تا اندر جهل باقی نمونی و تا آخر عمرت فکر کنی HP webOS یک سیستم عامله که توی مرورگر اجرا میشه.
نه عزیزم، HP webOS یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکسه که بخشهای زیادی از رابط کاربری و محیط اپلیکیشن نویسی اون تحت فناوریهای وب و مرورگره (http://barnamenevis.org/showthread.php?292669-webos-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F&p=1325526&viewfull=1#post1325526).
بنظرم این دوتا بیش از حدی باهم فرق میکنن که بشه نادیده گرفت؛ نه؟
اول یاد بگیر تخصصی و دقیق حرف بزنی. تخصصی تحقیق کنی و سند و دلیل بیاری. نه اینکه رفتی دوتا خبر کلی خوندی اومدی میگی اینطور.

کاملا مشخصه کی از نظر روانی مشکل داره !! اینو حداقل نصفه سایت فهمیدن و حتی با اخراج هم از رو نمیری!
من خودمو تو جایگاهی نمیدونم که با آدم کوچه بازاری مثل شما دهن به دهن شمو کلی چیز یادش بدمو آخرم رفتارش این باشه و اصلا دوست ندارم حتی کلامی من بهت یاد داده باشم برا همین دوست دارم همونی که هستی بمونی