PDA

View Full Version : ایراد در Connection مجدد به دیتابیس

PetekDincos
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 13:35 عصر
با سلام
من در یک برنامه کوچک که می خوام برای هر سال یک دیتابیس داشته باشم می یام در انتها برای سال گذشته یه Backup از دیتابیس می گیرم و سپس یه دیتابیس جدید برای سال قبل مثلا OldDB ایجاد می کنم و سپس این Backup رو به این دیتابیس (OldDB) رستور می کنم و برای سال جدید که می خوام اطلاعات جدید وارد کنم بعضی از Table ها رو با اجرای یه اسکریپت Drop کرده و دوباره با یه اسکریپت جدید Create می کنم و چون برای این کار ها از SMO استفاده می کنم و کانکشن استرینگ رو حودم به صورت دستی در کد می دم مثلا

ConnectionString = "Data Source=" + System.Net.Dns.GetHostName() + ";Initial Catalog=MyDB;User ID=sa;Password=123456;";

و من در برنامم از ORM EF استفاده کرده ام که کانکشن استرینگ این هم در App.Config قرار داره بعد از اینکه مراحل بالا رو انجام داده با استفاده از دستورات SMO کانکشن رو می بندم و می یام با EF به دیتابیس وصل بشم که ایراد زیر رو می ده
Login failed for user 'Safura-PC\Administrator'. The user is not associated with a trusted SQL Server connection.
A severe error occurred on the current command. The results, if any, should be discarded.
که واقعا دو روزی است گیر این موضوعم تو رو خدا کمک کنید با تشکر

حمیدرضاصادقیان
شنبه 29 مرداد 1390, 10:09 صبح
سلام.
در این خطا به شما میگه که این USER وجود نداره. شما توی دیتابیستون ببینید یک همچین کاربری اجازه دسترسی به دیتابیس رو داره؟ همچنین Connectionstring که در فایل config شما هست با اینی که اینجا قرار دادید یکی هست؟ چون این داره از طریق SQL Authentication به دیتابیس وصل میشه ولی خطای شما به این مربوط میشه که دارید به وسیله Windows Authentication به دیتابیستون متصل می شوید.
اگر به همین شکلی که اینجا خودتون نوشتید وصل بشید نباید مشکلی ایجاد بشه.