ورود

View Full Version : دانشگاه || کاردانی به کارشناسی ؟

golnouri
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 19:33 عصر
سلام دوستان، من ترم آخر کاردانی IT هستم. (علمی کاربردی)
و هرچه سریعتر باید وارد دوره ی کارشناسی ناپیوسته بشم.

تو کنکور شهریور ماه دانشگاه ازاد شرکت کردم (ازاد قزوین، قم و فیروز کوه رو انتخاب کردم.)
حالا سوالم اینه که من باید حتما تو این دانشگاه مهندسی تکنولوژی نرم افزار برم اول اینکه قبول میشم؟
کلا اطلاعاتی راجب دانشگاه ازاد ندارم. چه جوریه؟ می دونمم که از علمی کاربردی و پیام نور بهتره. موقع ثبت نام سخت میگیرن؟ پاس گردن دروس توش چه جوریه؟
اصلا دوست ندارم تو دوره ی کارشناسی باز هم علمی کاربردی بخونم (با اینکه IT نا پیوسته داره)
دوستان کلا راهنماییم کنید.

mohammadian7
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 22:03 عصر
سلام
کلا نسبت به پیام نور و غیر انتفاعی و دولتی شبانه خوبه . امکانات آزاد قزوین بهتره سعی کن همون جا قبول بشی.
چرا باید موقع ثبت نام سخت بگیرن آخه؟؟؟؟ تو دانشگاهای ایران پاس کردن دروس پایه به نسب دروس تخصصی سخت تره.

"موفق باشی"

mohammadian7
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 22:10 عصر
سلام
کلا نسبت به پیام نور و غیر انتفاعی و دولتی شبانه خوبه . امکانات آزاد قزوین بهتره سعی کن همون جا قبول بشی.
چرا باید موقع ثبت نام سخت بگیرن آخه؟؟؟؟ تو دانشگاهای ایران پاس کردن دروس پایه به نسب دروس تخصصی سخت تره.

"موفق باشی"

mammad_asir
شنبه 29 مرداد 1390, 23:11 عصر
سلام
به قول دوستمون آزاد قزوین بهتر از بقیه است و اینو بگم اگه برات یادگیری مهمه هیچ فرقی نداره کجا باشی چون اگه نخوای یاد بگیری هیچ جا یاد نمیگیری مخصوصا رشته ما که باید از خودمون مایه بزاریم و اینکه اگر مثلا جایی نمیخوای کار کنی که نوع مدرک براشون مهم باشه که معمولا هم نیست نوع دانشگاه هیچ فرقی نداره جز برای بعضی از استخدام های خاص مثل شرکت نفت که یه درصدی برای دانشگاه میزاره