ورود

View Full Version : سوال: نمایش یک فرم قبل از فرم اصلی

hasandrw
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 23:17 عصر
با سلام خدمت دوستان
من یک فرم اصلی دارم و می خوام یک فرم قبل از فرم اصلی به عنوان فرم Login ظاهر بشه تا درصورت صحت رمز فرم اصلی برام نمایش داده بشه!
به نظر شما باید چکار کنم؟

MohsenB
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 00:07 صبح
سلام

یه راهش اینه :

تو رویداد Create فرم اصلی فرم لاگین رو نمایش بدین و در صورت صحیح نیودن از برنامه خارج بشین . مثل کد زیر :

procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
var fLogin : TfrmLogin;
begin
with fLogin.Create(self) do begin
if ShowModal= mrCancel then
Application.Terminate;
end;
end;

فقط فرم لاگین رو طوری بنویسید که فقط در صورت پذیرش ورود غیر از پیام کنسل رو بفرسه .

hasandrw
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 02:08 صبح
متشکرم
ولی من دوتا فرم دارم:اول فرم خوش امد گویی برای برنامه گذاستم و بعد از فرم خوش آمدگویی هم فرم لاگین ظاهر میشه بعد از این دو فرم،دیگه فرم اصلی ظاهر میشه.
من از یک روش دیگه استفاده کردم.من اول فرم خوش آمد گویی که اولین فرم است را به عنوان فرم اصلی قرار دادم.به محض اینکه فرم خوش آمد گویی ظاهر شد اون رو مخفی کردم دیگه فرم لاگین نمایش داده میشه بعد از اون دیگه فرمی که خودم به عنوان فرم اصلی در نظرش گرفتم ظاهر میشه.ولی چون فرم اصلی همون فرم خوش آمد گویی است و مخفی میشه زیاد جالب نیست.
اگه شما روش بهینه تری سراغ دارین کمکم کنید.

ehp_kz6597
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 11:32 صبح
سلام
از تو منو به این مسیر برو project>> option>> form
تو این قسمت میتونی فرم های دلخواه رو انتخاب کنی و با کشیدنش به بالا و یا پائین فرم مورد نظر اولویت ایجاد رو تغییر بدی (البته اگه فرمتها به صورت اتوماتیک ایجاد میشن)
خب اگه اینجا جای فرم اولت فرم دیگه ای رو قرار بدی ، اون فرم دوم با شروع برنامه اجرا میشه

hasandrw
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 15:09 عصر
این جوری که شما می گین جواب نمی ده.قبلا امتحانش کردم.

MohsenB
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 19:00 عصر
متشکرم
ولی من دوتا فرم دارم:اول فرم خوش امد گویی برای برنامه گذاستم و بعد از فرم خوش آمدگویی هم فرم لاگین ظاهر میشه بعد از این دو فرم،دیگه فرم اصلی ظاهر میشه.
من از یک روش دیگه استفاده کردم.من اول فرم خوش آمد گویی که اولین فرم است را به عنوان فرم اصلی قرار دادم.به محض اینکه فرم خوش آمد گویی ظاهر شد اون رو مخفی کردم دیگه فرم لاگین نمایش داده میشه بعد از اون دیگه فرمی که خودم به عنوان فرم اصلی در نظرش گرفتم ظاهر میشه.ولی چون فرم اصلی همون فرم خوش آمد گویی است و مخفی میشه زیاد جالب نیست.
اگه شما روش بهینه تری سراغ دارین کمکم کنید.

سلام

تو فرم خوش آمدگویی تون یه تایمر قرار بدین و تو رویداد OnTimer اون کد زیر رو بنویسید :

tmrSplash.Enabled:= False;
ModalResult:= mrOK;

بعد از اون کد بالا رو به این صورت تغییر بدین :

procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
var fSplash : TfrmSplash;
fLogin : TfrmLogin
begin
with fSplash.Create(self) do
ShowModal;

with fLogin.Create(self) do begin
if ShowModal= mrCancel then
Application.Terminate;
end;
fSplash.Free;
fLogin.Free;
end;

ehp_kz6597
جمعه 28 مرداد 1390, 05:45 صبح
این جوری که شما می گین جواب نمی ده.قبلا امتحانش کردم.

اینکه میگین جواب نمیده منظور چیه ؟ چون من خودم این روش رو قبلا تست کردم (البت باز هم میگم برای فرم هایی که به صورت اتوماتیک ایجاد میشن)