ورود

View Full Version : نیاز به راهنمایی برای دانلود و نصب...

senaps
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 23:56 عصر
سلام...
من این برنامه ی ویژوال اوستودیو 2010 رو نصب کردم...با خودش یه سری چیز میز اس کیو ال داره،ولی فک کنم ناقص نصب یا هر چیزی که به این اس کیو ال ها هیچ دسترسیی ندارم!!
73969

کل چیزایی که دارم همین هاست....
حالا مشکل من اینه که اصولا درس پایگا داده رو هنوز نگرفتم و تا چند ماه دیگه باهاش سرو کار نخواهم داشت،ولی دوست دارم وارد این مبحث بشم...
میشه بگید باید دقیقا چی رو دانلود و نصب کنم؟!!!
من اصلا نمیدونم چرا نباید از اکسس استفاده کنم،ولی چون اموزشی پیدا نکردم در مورد استفاده ی کامل از اکسس،مجبور شدم بیام طرف sql سرور....

میخواستم بدونم که کدوم نسخه ی 2008 رو باید نصب کنم؟!اموزش های مربوطه(انگلیسی یا فارسی) رو از کجا پیدا کنم؟

راستی،تو این سایت کجا بحثی چیزی پیدا میکنم در مورد اینکه sql بهتره یا اکسس(یا اینکه اصلا سوال نداره؟!!و مشخصه که اس کیو ال بهتره؟!)

مثلا من بخوام خود شیرینی کنم و به جای ماشین حساب که که پروژه ی این هفته هستش و من به جایبرنامه ی جمع دو عدد تحویلش دادم، حالا یه برنامه مثلا برای یه اژانس درست کنم،که اطلاعات ماشین ها و راننده ها رو داشته باشه،باید چیکار کنم؟!!با این اس کیو ال میشه؟!

-راستی،کامپیوتری که این برنامه(برنامه ی اژانس که ذخیره ی داده هاش رو توی بانک اطلاعاتی انجام میده!)
ایا اون سیستم نیاز داره که sql داشته باشه؟!یا مثلا نیاز داره که اکسس داشته باشه؟! داستان این مورد چیه؟!!

ببخشید....برای یه اماتور،سوالات خیلی زیاد بود!! راستی کتاب های هاشمیان و اورایلیه کیه؟!(سی شارپ برای برنامه نویس ها که 1200 صفحه هستش!) رو خوندم،ولی جواب هیچکدوم از سوالات بالا رو پیدا نکردم!

سوالات رو بولد کردم تا راحت تر پیدا کنین!!!

Esmail Solhkhah
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 03:30 صبح
میشه بگید باید دقیقا چی رو دانلود و نصب کنم؟!!!

خب همون VS2010 همراه خودش SQL SERVER هم نصب میکنه منتها EXPRESS Edition

من اصلا نمیدونم چرا نباید از اکسس استفاده کنم

اکسس دیتابیسه لوکاله برای کارای کوچیک که نیاز به شبکه ندارن خوبه ولی SQL SERVER یه دیتابیس سروره کلاینت سرور هستش و برای کارای بزرگ و شبکه ای بکار میره هر چند میشه برای حالت لوکال و برنامه های کوچیک هم ازش استفاده کرد

میخواستم بدونم که کدوم نسخه ی 2008 رو باید نصب کنم

اگه منظورتون SQL SERVER هست نسخه EXPRESS EDITION که همراه VS نصب میشه برا یاد گیری خوبه

-راستی،کامپیوتری که این برنامه(برنامه ی اژانس که ذخیره ی داده هاش رو توی بانک اطلاعاتی انجام میده!)
ایا اون سیستم نیاز داره که sql داشته باشه؟!یا مثلا نیاز داره که اکسس داشته باشه؟! داستان این مورد چیه؟!!

اگه اکسس رو به عنوان دیتابیس برنامه بگیرید نه نیاز نیس روش اکسس نصب باشه ولی در مورد SQL چرا نیازه

senaps
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 04:25 صبح
خب همون VS2010 همراه خودش SQL SERVER هم نصب میکنه منتها EXPRESS Edition

درسته همراه خودش یه نسخه نصب میشه،ولی ظاهرا برا من خراب شده یا هر چیزی!! متاسفانه نسخه های زیادی تو سایت ماکرو سافت دادن که نتونستم بفهمم باید کدوم رو بگیرم؟!

اکسس دیتابیسه لوکاله برای کارای کوچیک که نیاز به شبکه ندارن خوبه ولی SQL SERVER یه دیتابیس سروره کلاینت سرور هستش و برای کارای بزرگ و شبکه ای بکار میره هر چند میشه برای حالت لوکال و برنامه های کوچیک هم ازش استفاده کرد

اهان پس اگر قرار نباشه که برنامه همزمان توسط چند نفر(شبکه ای) استفاده بشه،گزینه ی بهتر،اکسس هست؟!
مثلا اگر من برای یه اژانس یا یه فروشگاه برنامه ای بنویسم،میشه از اکسس استفاده کرد، ولی اگه برا یه اداره برنامه ای بنویسم،باید با اس کیو ال باشه....
بعد،این اس کیو ال سرور رو باید روی سرور و همه ی کامپیوتر ها نصبش کرد یا اینکه فقط سیستم اصلی سرور برنامه رو نصب میکنه و بقیه فقط بهش متصل میشن؟

حالا باید کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ اخه فک کنم اونی که همراه ویژوال اوستودیو نصب میشه،خرابه و یا اینکه من بهش دسترسی ندارم(اصولا باید توی منوی استارت یا محل نصب باشه که هر دوتاش نیست!!)

Esmail Solhkhah
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 04:32 صبح
اهان پس اگر قرار نباشه که برنامه همزمان توسط چند نفر(شبکه ای) استفاده بشه،گزینه ی بهتر،اکسس هست؟!

بله، گفتم برا کارای کوچیک و لوکال اکسس بهتره

این اس کیو ال سرور رو باید روی سرور و همه ی کامپیوتر ها نصبش کرد یا اینکه فقط سیستم اصلی سرور برنامه رو نصب میکنه و بقیه فقط بهش متصل میشن؟

اگه نرم افزارتون رو تحت شبکه مینویسید فقط رو سرور SQL SERVER رو نصب کنید ، رو کامپیوتر های دیگه شبکه لازم نیست SQL SERVER نصب بشه

بقیه کامپیوتر ها فقط به SQL SERVER موجود در کامپیوتر سرور کانکت میشن

حالا باید کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ اخه فک کنم اونی که همراه ویژوال اوستودیو نصب میشه،خرابه و یا اینکه من بهش دسترسی ندارم(اصولا باید توی منوی استارت یا محل نصب باشه که هر دوتاش نیست!!)

نسخه SQL Server Express Edition حالا یا 2005 یا 2008

ضمنا این نسخه های Express Edition نرم افزار Management Studio رو ندارن اونو باید یا جدا نصب کنید یا از طریق VS با SQL SERVER نصب شدتون کار کنید.

موفق باشید.

senaps
جمعه 28 مرداد 1390, 01:18 صبح
اقا من برنامه ی مربوطه رو دانلود کردم...حالا چجوری باید رانش کنم؟!
فک کنم مثل برنامه ی easy php یه چیزی باید بیاد بالا که خودش یا من،روی استارت اش کلیک کنیم...چرا چنین چیزی وجود نداره برا من؟!
حالا،من از کجا باید جدول مدول درست کنم؟! دیوانه شدم از صب دارم باهاش سرو کله میزنم،هیچی ازش حالیم نشد!!

Esmail Solhkhah
جمعه 28 مرداد 1390, 01:20 صبح
نام فایلی که دانلود کردید چیه؟

senaps
جمعه 28 مرداد 1390, 23:07 عصر
SQLEXPR_x86_ENU.exe

95 مگ!! نمیدونم این درسته چیز دیگه!! همون چیزی که گفتید رو جست و جو کردم،و این دانلود شد! نسخه ی 2008

Esmail Solhkhah
شنبه 29 مرداد 1390, 01:50 صبح
خب این نسخه 32 بیتی هستش از 2008 SQL SERVER EXPRES EDITION

خوبه ، تو نصبش مورد کجاس؟

senaps
شنبه 29 مرداد 1390, 03:41 صبح
در حقیقت، من طبق اون چیزی که تا حالا یاد گرفته بودم،نتونستم نصبش کنم....بنابراین،شانسی و از روی اینکه احتمالا این یکی درست باشه نصبش کردم:
ابتدا،یه فایل میاد که خودش رو اکسترکت کنه که مشکلی نداریم باهاش....
کادر بعدی میاد که یه سری گزینه کنارش داره....
برنامه ریزی(pla

Esmail Solhkhah
شنبه 29 مرداد 1390, 18:10 عصر
دوست عزیز نصب SQL کار خاصی نداره میتونید PM بدید

بنده با TeamViewer کانکت بشم و نصب کنم و شما هم همزمان شاهد مراحل نصب باشید.