View Full Version : گفتگو: پیشنهاد افزودن بخش "برنامه نویسی کینکت"
hamidhws
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 06:44 صبح
سلام
از اونجا که مایکروسافت SDK جهت برنامه نویسی کینکت ارائه کرده شاید زمان آن رسیده که بخشی به قسمت
برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework به اسم Kinect یا برنامه نویسی Kinect یا هر اسمی که خودتون صلاح میدونید اضافه بشه تا بتونیم سوال های برنامه نویسی خودمون رو اونجا به اشتراک بزاریم
از مدیران محترم تقاضا دارم این بخش را اضافه کنند چون جای خالیش به شدت احساس میشه!
با تشکر
hamidhws
شنبه 29 مرداد 1390, 21:47 عصر
بی زحمت مدیران لطف کنن یه جوابی بدن ! آیا این بخش اضافه میشه یا خیر؟
hamidhws
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:20 عصر
نمیدونم چرا مسئولین محترم نسبت به اضافه کردن بخش های مختلف بی تفاوت هستن . ممنون میشم اگر دلیلشو بفرمایید
vcldeveloper
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 17:52 عصر
نمیدونم چرا مسئولین محترم نسبت به اضافه کردن بخش های مختلف بی تفاوت هستن . ممنون میشم اگر دلیلشو بفرمایید
دوست عزیز، به سایر تاپیک هایی که درخواست ایجاد تالار هستند، و در همین تالار ایجاد شدند، دقت کردید؟ اگر دقت کرده باشید، بارها توضیح دادیم که یکی از اصلی ترین معیارها برای ایجاد تالار جدید در سایت برنامه نویس میزان استقبال از موضوع مربوط به اون تالار در میان کاربران، و تعداد کاربران متخصص برای شرکت در بحث های اون تالار هست.
شما یک درخواست ایجاد تالار مطرح کردید، ظرف یک هفته گذشته، غیر از خودتان هم کاربر دیگه ایی نسبت بهش تمایل نشان نداده؛ خب الان انتظار دارید مسئولین سایت چه واکنشی از خودشان نشان بدهند؟
hamidhws
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 20:47 عصر
ضمن تشکر فراوان از پاسخ گویی شما جناب مهدس کشاورز عزیز
قبول دارم حق با شماست اما به این نکته هم باید دقت کرد که برنامه نویسی با کینکت اون هم با SDK رسمی فقط چند ماه هست که شروع شده و ممکنه خیلی از کاربرا هنوز با اون آشنایی نداشته باشند و دلیل استقبال محدود هم همین میتونه باشه.
شاید با ایجاد انجمن و گذشت زمان و آشنایی بیشتر کاربران مورد استقبال هم قرار بگیره!
اما مطمئنا ضرری نداره و حتی میتونه سودمند هم باشه . حد اقلش اینه که تجربیاتمون رو یکجا قرار میدیم و ممکنه در آینده مفید واقع بشه.
در هر صورت هر طور که شما صلاح بدونید.
باز هم از اینکه پاسخ بنده رو دادید تشکر میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.