PDA

View Full Version : خطا 26 sql بعد از ساخت setup - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred



zahra_no
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:48 عصر
سلام دوستان
من بعد از ساخت setup وقتی رو سیستم دیگه نصب میکنم با این خطا مواجه میشم

علت چیست؟

البته من در تو برنامه ام از sql express 2005 استفاده کنم

A network-related or instanse-specific error occurred while establishing a connection to SQL server.the server was not found or was not accessible.verify that the instance name is correct and that SQL server is configured to allow remote connections.(provider:SQL Network interface, error:26-error location Server/instance specified)

دوستان خواهش میکنم کمک کنید

HOJAT1
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 13:43 عصر
سلام.
اول اینکه باید اسکیول سرور هم در صورت سرور بودن رو اون سیستم نصب بشه بعد فایل خودتونو اتچ میکنید حالا پسورد sa رو هم باید چک کنید.دات نت فریمورک رو هم رو سیستم نصب کنید. همین

zahra_no
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 13:56 عصر
ببین دوست عزیز
من بعد از نصب برنامه خودم تو یه سیستم دیگه به این ارور بر میخورم

مگه sql server موقع ساخت ستاپ همراه برنامه نصب نمیشه؟

sql هم windows Authentication میباشد پس نیازی یه پسورد نیست
سیستمی که روش برنامه نصبه win 7 هم دات نت داره و هم اینکه دات نت موقع نصب برنامه، نصب میشه


ممکنه از تنظیمات اون سیستم باشه؟

zahra_no
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 17:31 عصر
دوستان ، ستاپ برنامه رو تو سیستمایی که ویندوزش xp داره مشکلی نداره و بدون مشکل نصب میشه و کار میکنه ولی win 7 همچین error رو میده. اینو تو 5 سیستمی که win 7 داشت نصب کردم موقع اجرا این خطا رو میده
مشکل کار کجاست؟ آیا تنظیمات سیستم فرق میکنه؟

zahra_no
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 13:55 عصر
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

Legend M.A.R
جمعه 04 شهریور 1390, 09:20 صبح
روی اون سیستم قبلا SQL نصب بوده؟
این پیام (البته یکی از دلایلش) اینه که یه نمونه از SQL رو سیستم نصبه و باید اسم سرور جدید رو عوض کنی (یعنی Default) نباشه

zahra_no
جمعه 04 شهریور 1390, 15:41 عصر
روی اون سیستم قبلا SQL نصب بوده؟
این پیام (البته یکی از دلایلش) اینه که یه نمونه از SQL رو سیستم نصبه و باید اسم سرور جدید رو عوض کنی (یعنی Default) نباشه

دقیقا نمیدونم.. ولی من تو یه سیستم تست نکردم که اگه بگم ممکنه از اون سیستم باشه.. رو چندتا سیستم ( win 7 ) تست کردم و فقط این یک خطا رو گرفته ام.

saeid4634
جمعه 04 شهریور 1390, 15:45 عصر
ميشه متن خطا رو به طور كامل اينجا بزاري؟

zahra_no
جمعه 04 شهریور 1390, 16:12 عصر
74402

این همان پیغام خطاست

zahra_no
شنبه 05 شهریور 1390, 18:18 عصر
دوستان نظری در این مورد ندارند؟

Esmail Solhkhah
شنبه 05 شهریور 1390, 18:23 عصر
یا کانکشن استرینگ درست نیست یا SQL Server تو تنظیماتش TCP و Remote Connection غیر فعاله

یا هم اینکه پورت پیش فرض SQL توسط فایروال بلوکه شده (سرور)

MAHDIACTION
یک شنبه 13 شهریور 1390, 15:41 عصر
سلام دوست من

ظاهرا خطا به خاطر Connection String شما هست و مشكل ارتباط با بانك


موارد
- امكان داره مشكل از Connection String شما باشه.
براي نمونه Connection String زير رو استفاده كنيد.


ObjSqlConnection = New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & Application.StartupPath & "\Bank\DatabaseHesabdari.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True")

كانكشن استرينگ بالا رو توي تمام پروژه هايي كه Express هستند استفاده كرده ام و هيچ مشكلي پيش نيومده
شما بايد تمام حالات رو چك كنيد .
-ورژن هاي Sql Server رو چك كنيد.
- هنگام ساخت Setup در پنجره Server Explorer كانكشن ساخت شده رو Delete نماييد .
- براي امتحان بانك رو يه جاي ديگه كپي كنيد و بعد درون Setup قراردهيد.
-ورژن هاي ويندوز رو چك كنيد . ويندوزي كه برنامه توش ساخته شده و ويندوزي كه برنامه توش نصب مي شه.
- يه برنامه كوچيك بنويسيد كه به يه جدول وصل ميشه روي اون سيستم چك كنيد