PDA

View Full Version : سوال: امنیت نرم افزار



nazanin_z
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 15:40 عصر
سلام
می خوام برای نرم افزاری که ساختم قفل بذارم. ازونایی که قبل راه اندازی برنامه لازمه. باید چیکار کنم؟ از نرم افزاری باید استفاده کنم یا با کد نویسی میشه؟

Farshid007
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 15:45 عصر
می خواهید برای لوگین به نرم افزار پسورد بزارید؟

nazanin_z
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 15:58 عصر
می خواهید برای لوگین به نرم افزار پسورد بزارید؟

بله. میدونین باید چیکار کنم؟
ممنون

amir-aa
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:10 عصر
سلام دوست من
میتونی با یک جریان ساده یه سیستم امنیتی پیشرفته درست کنی مثلا بیا روی یک دیتا بیس اکسس کار کن. کار با دیتابیسشو که خودت باید بلد باشی اگه نیستی بگو راهنماییت کنم.
حالا رو صفحه ی اولت کد بنویس و طراحیش کن به صورت یک لاگ این.حالا یک تایمر مثلا یک دقیقه ای بذار که اگر وارد کردن ها بیش از یک دقیقه طول کشید پنجره بسته بشه.
بستگی داره در چه سطحی بخوای اگ بخوای پیشرفته ترش کنی باید یک جدول به اسم سطح دسترسی(policy)تو دیتابیست اضافه کنی.یا اگر میخوای پیشرفته تر باشه میتونی کاری کنی که مثلا اگر از یک دقیقه بیشتر شد یا رمز اشتباه بود یک فایل سیستمیش بسته بشه.
برای رمزش هم میتونی از hashing استفاده کنی یا خودت یه جور hash طراحی کنی البته خیلی سخته.

پاینده باشید...

Farshid007
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:16 عصر
احتیاج نیست
دردسره دیتا بیس و ... درست کرد
شما واسه برنامتون پسورد بزارید
و یه فرم پسورد هم درست کنید
تو لود فرم 1 تون اونرو using کنید و سپس پسورد رو چک کنید اگه درست بود که هیچ اگه نه مسیج بدبد

nazanin_z
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:26 عصر
احتیاج نیست
دردسره دیتا بیس و ... درست کرد
شما واسه برنامتون پسورد بزارید
و یه فرم پسورد هم درست کنید
تو لود فرم 1 تون اونرو using کنید و سپس پسورد رو چک کنید اگه درست بود که هیچ اگه نه مسیج بدبد


این فکر کنم راحت تر باشه. چون من هنوز تو سی شارپ خیلی راه نیفتاده. اینجوری فقط یه بار نرم افزارم پسووردمیخواد؟ منظورم اینه که میخوام این نوم افزارو بفروشم و برای جلوگیری از اینکه اونو کپی کنن می خوام به هرکس یه پس بدم. مثل نرم افزارایی که بیرون هست.
اینجوری میشه اون کارو کرد؟

nazanin_z
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:28 عصر
سلام دوست من
میتونی با یک جریان ساده یه سیستم امنیتی پیشرفته درست کنی مثلا بیا روی یک دیتا بیس اکسس کار کن. کار با دیتابیسشو که خودت باید بلد باشی اگه نیستی بگو راهنماییت کنم.
حالا رو صفحه ی اولت کد بنویس و طراحیش کن به صورت یک لاگ این.حالا یک تایمر مثلا یک دقیقه ای بذار که اگر وارد کردن ها بیش از یک دقیقه طول کشید پنجره بسته بشه.
بستگی داره در چه سطحی بخوای اگ بخوای پیشرفته ترش کنی باید یک جدول به اسم سطح دسترسی(policy)تو دیتابیست اضافه کنی.یا اگر میخوای پیشرفته تر باشه میتونی کاری کنی که مثلا اگر از یک دقیقه بیشتر شد یا رمز اشتباه بود یک فایل سیستمیش بسته بشه.
برای رمزش هم میتونی از hashing استفاده کنی یا خودت یه جور hash طراحی کنی البته خیلی سخته.

پاینده باشید...


تو دیتابیس هنوز خیلی راه نیفتادم. چجوری لاگ این طراحی کنم؟
ممنون

mamrez_kh
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:37 عصر
به نظر من راحت ترین کار اینه که واسش یه setup درست بکنید و برای setup یه پسورد بذارید. ساخت setup و پسورد گذاشتن و خیلی کارای دیگه رو میتونید با Smart Install Maker تو کمتر از 5 دقیقه انجام بدید

nazanin_z
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:40 عصر
به نظر من راحت ترین کار اینه که واسش یه setup درست بکنید و برای setup یه پسورد بذارید. ساخت setup و پسورد گذاشتن و خیلی کارای دیگه رو میتونید با Smart Install Maker تو کمتر از 5 دقیقه انجام بدید

میشه لطف کنی و بیشتر درمورد Smart Install Maker توضیح بدی؟

mamrez_kh
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 16:48 عصر
میبخشید من نخونده بودم که دقیقاً میخواید چی کار بکنید. الآن که خوندم دیدم برای جلوگیری از کپی غیر مجاز میخواید این کار رو بکنید که در این صورت SETUP جواب نمیده. چون واسه هر کامپیوتر میخواید یه رمز جداگانه بدید و دیگه هیچ کامپیوتر دیگه ای نتونه با اون رمز از برنامه استفاده بکنه، دو تا راه به ذهنم میرسه:
1. ثبت برنامه به صورت آنلاین صورت بگیره (از اونجایی که خودتون گفتید تازه کار هستید احتمالاً براتون یه کم سخت باشه ولی فکر نکنم بشه به همین سادگی ها کاری بکنن که برنامتون بدون رمز کار بکنه)
2. با استفاده از شماره سریال قطعات کامپیوتر یه کد ثبت واسه هر کامپیوتر تولید بکنید (شماره سریال قطعات کامپیوتری یکی نیستن، به همین خاطر واسه هر کامپیوتر یه کد مجزا تولید میشه)

nazanin_z
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 17:23 عصر
میبخشید من نخونده بودم که دقیقاً میخواید چی کار بکنید. الآن که خوندم دیدم برای جلوگیری از کپی غیر مجاز میخواید این کار رو بکنید که در این صورت SETUP جواب نمیده. چون واسه هر کامپیوتر میخواید یه رمز جداگانه بدید و دیگه هیچ کامپیوتر دیگه ای نتونه با اون رمز از برنامه استفاده بکنه، دو تا راه به ذهنم میرسه:
1. ثبت برنامه به صورت آنلاین صورت بگیره (از اونجایی که خودتون گفتید تازه کار هستید احتمالاً براتون یه کم سخت باشه ولی فکر نکنم بشه به همین سادگی ها کاری بکنن که برنامتون بدون رمز کار بکنه)
2. با استفاده از شماره سریال قطعات کامپیوتر یه کد ثبت واسه هر کامپیوتر تولید بکنید (شماره سریال قطعات کامپیوتری یکی نیستن، به همین خاطر واسه هر کامپیوتر یه کد مجزا تولید میشه)


اون نرم افزار هم که معرفی کردید خیلی خوب بود. رفتم دانلود کردم هم خودشو هم آموزششو. ممنون.
فکر کنم راه دوم راحت تر باشه. میشه یکم با جزئیات بیشتر توضیح بدین؟

mamrez_kh
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 17:53 عصر
برای به دست آوردن شماره سریال قطعات کامپیوتری میتونید از برنامه ای که تو اینجا (http://www.codeproject.com/KB/system/GetHardwareInformation.aspx) هست کمک بگیرید. اون چیزی که مد نظرم بود اینه که بر فرض بیاید 4 کاراکتر اول شماره سریال مادربرد رو بذارید کنار 4 کاراکتر آخر شماره سریال CPU، بعد مثلاً دو به دو جا به جاشون بکنید و ... هر چه قدر بلاهایی که سر کدی که از شماره سریال بدست میارید رو بیشتر کنید احتمال اینکه کدتون شکسته بشه کمتره. حتی میتونید به جای این همه بلا فقط یه سری الگوریتم MD5 رو روش پیاده سازی بکنید. و اما تو کامپیوتر مقصد باید برعکس این کارا رو انجام بدید. برای مثال با توجه به اون کدی که تو برنامتون وارد شده کد اولیه رو بدست بیارید و ببینید که شماره سریال های بدست اومده با سخت افزار کامپیوتر میخونه یا نه.
این راهی بود که من تو ذهنم داشتم، شاید اساتید راه های بهتری هم داشته باشند

HOJAT1
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 18:24 عصر
سلام باه نظر بنده از این قفل استفاده کنید .من که تو همه برنامه هایم ازش استفاده میکنم.راحت و بی دردسر.
http://www.manamsoftware.mihanblog.com/
اینجا می تونید همراه با آموزش اونو و دانلود و تو برنامه هاتون استفاده کنید.
برای سازنده اشم یه صلوات بفرستید.همین.

cccccccccc
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 20:18 عصر
قفل نرم افزاری زیاد جواب نمیده:متفکر:
قفل سخت افزاری شاید بهتر باشه
یه سری به http://www.dedj.com/ بزن، نمیگم بهترینه چون زیاد اطلاع ندارم ولی نرم افزار هلو قفلش اینه:متفکر:
شاید امتحانشو پس داده باشه:متفکر:
هر کاری کردی خبر بده ممنون

Nima NT
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 22:46 عصر
قفل سخت افزاری به تنهای نمیتونه موثر باشه ، استفاده نرم افزار هلو از این قفل نمیتونه دلیلی برای امنیتش باشه چرا که قفل همین نرم افزار شکسته شده.

cccccccccc
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 23:00 عصر
شما درست میگین، به همین خاطر از کلمه شاید استفاده کردم
ولی خب همه ی قفل ها شکسته شدند و می شوند یا خواهند شد
در کل منظورم این بود قفل سخت افزاری از نرم افزاری بهتره
قفل شرکت شما هم خوبه:لبخندساده:
من خودم هم به قفل احتیاج دارم ولی توش موندم:افسرده:

nazanin_z
جمعه 28 مرداد 1390, 03:39 صبح
از همگی ممنون.
باید فکر کنم یکیشو انتخاب کنم ....
بدیش اینه مردم ما اونقدر باهوشن که اگه بخوان میتونن هر قفلی رو بشکونن!!