View Full Version : سوال: CMS
arash.k
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 20:56 عصر
من الان تقریبا میشه گفت بلدم که چه جوری یه قالب سایت رو طراحی کنم. منظورم اینه که html و css رو بلدم. تا حدی هم php کار کردم. میخوام بپرسم که برای شروع ساخت سایت باید چیکار کنم؟ شنیدم باید با cms کار کنم. ولی نمیدونم دقیقا چیه و چه کارایی میشه باهاش کرد؟ نقش دیتا بیس پیه؟
واقعا نیاز به یه جواب کامل دارم!! خواهش میکنم هر کی میتونه کمکم کنه... :ناراحت:
amin1softco
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 22:56 عصر
content management system (CMS)
مخفف سیستم مدیریت محتوا است یعنی یکسری کد طراحی کردند که شما بدون نیاز به داشتن دانش فوق العاده در برنامه نویسی به زبان خاصی می تونید اونو نصب کنید و خودتون محتویات سایتتون رو مدیریت کنید برای نصبشم احتیاج به یک پایگاه داده و تنظیمات مربوطه دارید نه چیزه بیشتری یا تعریف بهتر
مجموعهای از رویهها برای مدیریت روند کار در یک محیط مشارکتی است. این رویهها میتوانند دستی یا رایانهای باشند. این رویهها طراحی میشوند که:
* افراد زیادی بتوانند مشارکت کنند و دادههای مختلفی را به اشتراک بگذارند
* دادهها دارای کنترل دسترسی براساس نقش کاربران باشند. نقش کاربران تعیین میکند که چه کاربری چه چیزی را میتواند ویرایش کند یا ببیند
* ذخیرهسازی و بازیابی دادهها را آسان کند
* ورودیهای مشابه تکراری را کاهش دهد
* گزارشنویسی را بهبود بخشد
* ارتباط بین کاربران را بهبود بخشد
در یک CMS، داده میتواند هر چیزی باشد، مانند اسناد، فیلم، عکس، شماره تلفن، دادههای علمی و غیره. CMSها بیشتر برای ذخیره، کنترل، بازبینی، توسعه معنایی و انتشار اسناد بهکار میرود.
نمونش خود سایت برنامه نویس که از سیستم ویبالتین استفاده می کنه............
arash.k
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 23:31 عصر
ممنونم
اما من جوابمو کامل نگرفتم.
من الان میتونم با کد زدن یه سایت کامل رو بنویسم. اما شنیدم روش کار با cms متفاوته. با cms چجوری باید کار کرد؟ باید قالب رو بهش بدی و بقیه کارا رو با خود cms کنی؟
amin1softco
پنج شنبه 27 مرداد 1390, 23:37 عصر
ببنید هر سیستمی طرحه خودشو داره ولی کلش همینه یک قالب بهش می دی می تونی ماژول هایی رو بهش اضافه کنی تا تغییر کاربری بده قابل توسعه است و بله بیشتر کارا با خودشه مثلاً شما با نصب وردپرس می تونید بدون نیاز به سرویس وبلاگ دهی مثل بلاگفا یک سیستم جامع داشته باشید با امکاناتی خیلی بیشتر.....
arash.k
جمعه 28 مرداد 1390, 00:11 صبح
قالب هر cms ویژگی های خودشو داره؟ مثلا من لینک هایی رو دیدم برای قالب های اماده وردپرس...
amin1softco
جمعه 28 مرداد 1390, 15:18 عصر
بله دیگه هر قالبی ویژگی های مخصوص به خودشو داره یک چیزه بدیهیه ؟!
hadi.co.jnp
شنبه 12 شهریور 1390, 15:34 عصر
معرفی cms خوب که در سال 90 عرضه شده است
توسط گروه بیرجندی
توضیحات بیشتر : http://www.jnpgroup.ir
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.