View Full Version : سوال: ارتباط با پورت
arslan tegin ghazi
جمعه 28 مرداد 1390, 13:21 عصر
چگونه ما میتوانیم در جاوا برای موبایل از پورتها سند ریسیو داشته باشیم ؟
هر چی منبع در این مورد دارید لطفا به اشتراک بگذارید به هر زبانی که باشد هم باشد .
اگر هم میدانید که این کار نمی شود لطفا بگویید تا تکلیف من مشخص شود .
dr_jacky_2005
جمعه 28 مرداد 1390, 20:31 عصر
چگونه ما میتوانیم در جاوا برای موبایل از پورتها سند ریسیو داشته باشیم ؟
هر چی منبع در این مورد دارید لطفا به اشتراک بگذارید به هر زبانی که باشد هم باشد .
اگر هم میدانید که این کار نمی شود لطفا بگویید تا تکلیف من مشخص شود .
پورت چی؟!
اس ام اس؟!
بلوتوث؟!
...؟
چی؟
arslan tegin ghazi
سه شنبه 01 شهریور 1390, 07:34 صبح
شما چطور موبایل رو به کامپیوتر وصل میکنی ؟؟؟؟؟؟؟ من می خواهم از آنجا send/recieve داشته باشم .
dr_jacky_2005
سه شنبه 01 شهریور 1390, 09:50 صبح
فکر نکنم جای تاپیکتون پس اینجا باشه!
شما هر اطلاعاتی هم بخوای از گوشی بگیری،بریزی توو پی سی، باید یه برنامۀ سمت ویندوزی بنویسی
arslan tegin ghazi
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 05:08 صبح
از توجهتان به مطلبی که من گذاشته ام خیلی ممنونم ، باید یک برنامه در موبایل هم داشته باشیم که ریسیو بکند .
در ضمن کسی روی گلوی شما چاقو نگذاشته که حتما جواب بدهید ، کافی است بگویید بلد نیستم به جای جوابهای بی ارزش .
mohsen12345
جمعه 04 شهریور 1390, 18:21 عصر
از توجهتان به مطلبی که من گذاشته ام خیلی ممنونم ، باید یک برنامه در موبایل هم داشته باشیم که ریسیو بکند .
در ضمن کسی روی گلوی شما چاقو نگذاشته که حتما جواب بدهید ، کافی است بگویید بلد نیستم به جای جوابهای بی ارزش .
دوست عزیز اولا برای تکنولوژی هایی که ایرانی ها تولید نکردند دنبال آموزشی جز زبان اصلی نگرد (چون فقط بدرد مبتدی ها می خوره)
دوم برای جواب های دیگران ارزش قایل باشید و به جوابشون احترام بگذارید هر چند که به درد جواب سوال شما نخوره
جایی گیر کردید کافیه از دو دوست عزیز گوگل و یاهو کمک بگیرید
سوم اینکه منظورتون از ارتباط اینه؟ (http://www.google.com/search?sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=Isx&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&source=hp&q=comm%3A+j2me&btnG=Search)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.