ورود

View Full Version : جلوه ی جالب

M-NINJA
جمعه 28 مرداد 1390, 15:53 عصر
با سلاو و عرض خسته نباشید خدمت همه ی شما دوستان عزیز

من خیلی وقته دست به وی بی نزدم نزدیکه 2ساله

الان هم خیلی کم یادمه

من میخوام یک کاره جالب با برنامم انجام بدم

مین میخوام وقتی برنامه در حال اجراست به این شک باشه

74057

و وقتی موس میره روش بیاد بیرون

74056

من یاده برای این کار باید از خاصیت ای Gotfocus و lostfocus بود

اگه میشه یک نمونه قرار دهید

با تشکر

IamOverlord
جمعه 28 مرداد 1390, 16:00 عصر
سلام،
حرکت Form ات که خیلی سادس، با تغییر Form.Left می تونی.
حالا این که بهمی آیا ماوس داخل Form هست یا بیرون Form :

Private Declare Function GetWindowRect Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, lpRect As RECT) As Long
Private Declare Function GetCursorPos Lib "user32" (lpPoint As PointAPI) As Long
Private Type PointAPI
X As Long
Y As Long
End Type
Private Type RECT
Left As Long
Top As Long
Right As Long
Bottom As Long
End Type

Public Function MouseOut(hWnd As Long) As Boolean
Dim wRect As RECT
Dim Mouse As PointAPI
GetCursorPos Mouse
GetWindowRect hWnd, wRect
If (Mouse.X <= wRect.Right And Mouse.X >= wRect.Left) And (Mouse.Y <= wRect.Bottom And Mouse.Y >= wRect.Top) Then
MouseOut = False
Else
MouseOut = True
End If
End Function
با تابعی که در Module بالا گذاشتم خیلی راحت می تونی بفهمی ماوس داخل پنجره ی مورد نظر هست یا بیرون اون، فقط کافیه hWnd رو بدی و مقدار خروجی رو ببینی، اگه True بود، یعنی ماوس بیرونه وگرنه یعنی ماوس داخله.

M-NINJA
جمعه 28 مرداد 1390, 16:17 عصر
میشه به صورت یک برنامه آماده ضمیمه کنید

با تشکر

IamOverlord
جمعه 28 مرداد 1390, 16:28 عصر
سلام،
این رو برای مثال گذاشتم، خودت هر جور که خواستی تغییرش بده :

1. یه Timer بذار روی Form ات.
2. این کد رو بنویس :

Private Declare Function GetWindowRect Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, lpRect As RECT) As Long
Private Declare Function GetCursorPos Lib "user32" (lpPoint As PointAPI) As Long
Private Type PointAPI
X As Long
Y As Long
End Type
Private Type RECT
Left As Long
Top As Long
Right As Long
Bottom As Long
End Type

Private Function MouseOut(hWnd As Long) As Boolean
Dim wRect As RECT
Dim Mouse As PointAPI
GetCursorPos Mouse
GetWindowRect hWnd, wRect
If (Mouse.X <= wRect.Right And Mouse.X >= wRect.Left) And (Mouse.Y <= wRect.Bottom And Mouse.Y >= wRect.Top) Then
MouseOut = False
Else
MouseOut = True
End If
End Function

Private Sub Form_Load()
Me.Left = 0
Timer1.Interval = 1
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
If MouseOut(Me.hWnd) Then
If Me.Left > 0 Then Me.Left = Me.Left - 50
Else
If Me.Left < 1000 Then Me.Left = Me.Left + 50
End If
End Sub

setroyd
جمعه 28 مرداد 1390, 16:32 عصر
من با یه تابع دیگه برات نوشتم که هم راحت تره هم استاندارد تر کد نویسیشم جوری کردم که cpu همش در حال چک کردن نباشه که سیستم کند بشه

M-NINJA
جمعه 28 مرداد 1390, 17:38 عصر
خیلی ممنون ، یک سوا دیگه داشتم

من قبلا با VB کار می کردم ولی 2ساله گذاشتم کنار

چیکار کنم که دوباره خوب یاد بگیرم

IamOverlord
جمعه 28 مرداد 1390, 17:46 عصر
برو Real BASIC یاد بگیر (:لبخند:)
خوب باید هی برنامه بنویسی!
حالا چرا می خوای برگردی VB6؟ Power BASIC هست، Pure BASIC هست، ... . (ولی VB.net رو اصلا حرفشو نزن)

M-NINJA
جمعه 28 مرداد 1390, 18:10 عصر
آخه از VB خوشم میاد . Power BASICوPure BASIC مثل VB هستن؟

IamOverlord
جمعه 28 مرداد 1390, 18:21 عصر
جدید ترن. Real BASIC بیش تر از Pure BASIC به Visual BASIC شبیه هست. ضمنا اگه امکانات و مزیت هاشون رو نسبت VB6 بخونی کف می کنی! اینا دیگه واقعا Stand-Alone هستن و ... !

M-NINJA
جمعه 28 مرداد 1390, 18:23 عصر
جدی لینکش رو بده

IamOverlord
جمعه 28 مرداد 1390, 18:34 عصر
مثلا با Pure BASIC و RealBasic می تونی برای Windows، Mac و Linux برنامه بنویسی یا توی Pure BASIC می تونی خیلی راحت In-Line Assembly بنویسی و ... .
من دو تاشون رو دارم، حجم RealBASIC که خیلی زیاده و Pure BASIC رو هم که با حجم حدودا 6 مگابایت وقت نمی کنم Upload کنم، می تونی توی Google بگردی، با Crack شون دانلود کنی.
سایت Pure BASIC (purebasic.com)
سایت RealBASIC (http://www.realsoftware.com/)

setroyd
شنبه 29 مرداد 1390, 12:19 عصر
نه برو دنبال c# اگه میخوای از دنیا عقب نمونی به روز باش همیشه . power و pure و real همش یکی هستن با کمی اختلاف اگه میخوای سیستمی بنویسی و رو نت نری برو رو c و c++ این بهترین انتخاب هستش

IamOverlord
شنبه 29 مرداد 1390, 16:28 عصر
هیچ اشتراک خاصی بین Pure BASIC یا RealBASIC نیست به جز مثلا Syntax شون. ضمنا هیچ زبانی نمی شه گفت از زبان دیگه ای بهتره، مگر این که بگی این نسخه ی جدید تره زبان قبلیه!
ضمنا اگه بحث آینده نگری باشه، الان (وحتی از خیلی وقت پیش) شرکت های تجاری به فکر کد نوشتم برای چند Platform بودن. این هم یکی از مزایای این زبان هاییه که گفتم و حداقل از VB6 بهترن. VB6 در مقابل اونا هیچ مزیتی نداره، به جز این که خیلی منبع فارسی براش هست! ضمنا زبان های net. همشون یه آش و یه کاسن فقط آشپزشون فرق می کنه. ضمنا هدف و شرایط افراد مختلف فرق می کنه و برای همه نمی شه یه نسخه پیچید. #C که این طرفا بازار کار شدیدی داره. C و ++C هم که اصلا هر برنامه نویسی باید بلد باشه، حالا هر زبان دیگه هم که می خواد یاد گرفته باشه.

setroyd
شنبه 29 مرداد 1390, 21:10 عصر
نه ربطی نداره الان شما که بلدی بهت میگن ok حالا شما بیا یه برنامه واسه ما بنویس که drive fat32 یا ntfs رو ریکاوری کنه بلدی !!!!!!!!!!! نه عزیزم یه اگه سیستمی مینویسی فقط delphi و c++ اگه نت مینویسی c# asp HP . پس نیاز به این زبانهای پیش پا افتاده نیست .

IamOverlord
شنبه 29 مرداد 1390, 22:18 عصر
نه ربطی نداره الان شما که بلدی بهت میگن ok حالا شما بیا یه برنامه واسه ما بنویس که drive fat32 یا ntfs رو ریکاوری کنه بلدی !!!!!!!!!!! نه عزیزم یه اگه سیستمی مینویسی فقط delphi و c++ اگه نت مینویسی c# asp HP . پس نیاز به این زبانهای پیش پا افتاده نیست .

کی گفت من RealBASIC و ... بلدم؟!
ضمنا بحث سر RealBASIC و ... در مقابل Visual BASIC 6 هست، نه مقایسه ی اینا با ++C! من می گم فلان چیز بهتر از VB6 هست، شما اظهار مخالفت می کنی، بعد می گی بیا برنامه ی Recovery با هاشون بنویس، شما اگه می تونی با VB6 بنویس؛ اگه موفق شدی، با Pure BASIC هم موفق می شی.

setroyd
شنبه 29 مرداد 1390, 22:29 عصر
نوشتم ولی فقط جدول ntfs رو میشه باهاش ریکاوری کرد fat رو نتونستم :تشویق: اگه بحث سر c نبوده باید بگم شما هم جوابی دادی که مربوط به تاپیک نبود ایشون گفتن چجوری vb رو دوباره یاد بگیرم یادم رفته و شما هم این بحث رو کشیدی وسط . در ضمن من اصلا به دیدگاه شما احمیتی نمیدم من نظر شخصیمو گفتم موفق باشی مهندس .

IamOverlord
شنبه 29 مرداد 1390, 23:32 عصر
نوشتم ولی فقط جدول ntfs رو میشه باهاش ریکاوری کرد fat رو نتونستم :تشویق: اگه بحث سر c نبوده باید بگم شما هم جوابی دادی که مربوط به تاپیک نبود ایشون گفتن چجوری vb رو دوباره یاد بگیرم یادم رفته و شما هم این بحث رو کشیدی وسط . در ضمن من اصلا به دیدگاه شما احمیتی نمیدم من نظر شخصیمو گفتم موفق باشی مهندس .

ولی من به دیدگاه همه اهمیت می دم، بحث به بی راه کشیده نمی شد اگه دوستان نمی خواستند، من فقط در یک پست یه معرفی ساده کردم.
ضمنا حالا که شما با VB6 تونستی برنامه ی Recovery بنویسی، می تونی با Pure BASIC هم بنویسی، پس ادعای شما در پست قبلیتون بی جا بود.

موفق باشید.

setroyd
شنبه 29 مرداد 1390, 23:45 عصر
باشه حق با شماس شما با pure کار کن c++ مزخرفه Ok اصلا سمتش نرو :تشویق:

IamOverlord
یک شنبه 30 مرداد 1390, 02:02 صبح

نه مخالفم، ++C مزخرف نیست، نمی دونم این رو کی به شما گفته. ما داشتیم BASIC رو با BASIC مقایسه می کردیم، شما پای ++C رو کشیدی وسط. (و کسی هم نگفته ++C مزخرفه) برای این جور بحث ها می تونید یه تاپیک جدید باز کنید.

IamOverlord
یک شنبه 30 مرداد 1390, 02:42 صبح

But lets see what others have been saying:

From an article here (http://www.realsoftware.com/realbasic/cdevelopers.php):

C++ developers often start out using REALbasic just to create a prototype. They quickly discover it's faster to complete the application development in REALbasic:

"While I am fluent in C and C++ development, I use REALbasic whenever possible due to its ease of use. REALbasic allows me to crank out applications in half the time it takes in C++."
- Peter Burring, C/C++ and REALbasic developer

“As a C++ programmer, I would never have guessed that I'd prefer REALbasic, but it's true. The combination of RAD and cross-platform operation really makes a difference and it saves so much development time. You can get a project done twice as fast as with C++!"
- Bobby Skinner, C++ and REALbasic developer

And did you know that in 2009 REALbasic won Best Programming Language in The Code Project's First Annual Members Choice Awards?

منبع (http://ahatfullofsky.comuv.com/English/REALbasic/REALbasic.html)

محسن واژدی
یک شنبه 30 مرداد 1390, 08:58 صبح
سلام علیکم
دوستان چرا اینقدر بحث را کش دادین، خب طبیعی هست که یک زبان مزیتی دارشته باشد که در زبان دیگر به این راحتی امکان دسترسی به آن وجود نداشته باشد
همچنین ممکن است درک یک زبانی برای یک کاربر آسانتر باشد تا زبان برنامه نویسی دیگر، همچنین کاربران هم میتوانند از یک زبان دارای درک آسان به عنوان سکوی پرتاب خود به سمت زبان سخت تر استفاده کنند تا اینکه از همان شروع مستقیما" از یک زبان سخت مانند c++ استفاده کنند و زده شوند اما آهسته و پیوسته، گام به گام میتوان به یادگیری این زبان نیز پرداخت

--------------------

جناب setroyd http://barnamenevis.images/buttons/viewpost-left.png (http://barnamenevis.showthread.php?p=1321509#post1321509) میفرمایند که به یادگیری c++ یا delphi بپردازید بجای استفاده از این زبان های پیش و پا افتاده، نظرشخصی بنده برخلاف نظر ایشون است، درست است که زبان انگلیسی یک زبان زنده دنیاست ولی این دال بر آن نیست که کسی زبان عربی را فرا نگیرد یا زبان بومی خودش را کنار گذاشته و به یادگیری زبان انگلیسی بپردازد، زبان هایی مانند c++ و... نیز اینگونه هستند

موفق باشید