View Full Version : سوال: خواندن اطلاعات از طریق silverliaht -enable wcf service نمایش آن در datagrid
server1
جمعه 28 مرداد 1390, 17:46 عصر
مبتدی :از طریق silverliaht -enable wcf service تونستم درج کنم تو بانک sqlserver حالا چطوری اطلاعات داخل بانک بخونم و تو یک datagride بزارم (فقط ازsilverliaht -enable wcf service نه راه دیگری مثل wcf ria یا linq و یا ado.net entity data model)
d_derakhshani
جمعه 28 مرداد 1390, 20:55 عصر
خوب اگه EF نمی خوای استفاده کنی پس باید ADO.Net استفاده کنی حالا یا با sp یا command text معمولی، فرقی نداره من فرض می کنم sp.
یک تابع تو سرویست تعریف کن، مثلا TestFunc.
برای خروجی sp یک کلاس معادل بساز مثلا اسمش TestWrapper باشه. sp رو اجرا کن با DataReader ویا DataTable حلقه بزن و خروجی رو تو لیستی از نوع کلاس مربوطه بریز.
خروجی TestFunc باید از نوع List<TestWrapper باشه. حالا لیست رو بر گردون.
تو کلاینت خروجی تابع wcf رو(که به صورت غیر همزمان بدست می یاد) رو به ItemSource کنترل grid بده.
من فرض کردم کار با ADO.Net و نحوه دریافت مقادیر از WCF به صورت غیر همزمان رو بلدید.
server1
شنبه 29 مرداد 1390, 19:24 عصر
قبلا تو اینترنت سرچ زدم
خروجی TestFunc باید از نوع List<TestWrapper باشه. حالا لیست رو بر گردون
اما تو silverliaht -enable wcf service نمی تونم همچین خروجیی بگیرم اما اگه به پروژه wcf service رو اضافه کنیم میشه یک تابع توش تعریف کرد که خروجی از نوع list<> باشه؟؟؟؟
در ضمن
من فرض کردم کار با ADO.Net و نحوه دریافت مقادیر از WCF به صورت غیر همزمان رو بلدید.
من نم فهم به صورت همزمان یا غیر همزمان یعنی چه گفتم که مبتدی درضمن ef یعنی چه --دیگه واقعا مبتدی :گیج:
بازم ممنون که وقت گذاشین
server1
سه شنبه 15 شهریور 1390, 17:13 عصر
اینکار رو تونستم انجام بدم
خواندن اطلاعات از طریق silverliaht -enable wcf service نمایش آن در datagrid
حالامیخوام مقدار یک فلید از بانک sql رو تو تکست باکس بریزم و بتونم به رکورد بعد یا قبل برم؟؟؟؟؟؟از طریق silverliaht -enable wcf service
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.