View Full Version : سوال: مدیریت صفحه اول وب سایت
idocsidocs
جمعه 28 مرداد 1390, 22:09 عصر
من می خوام برای مدیر وب سایت امکان مدیریت صفحه اول وب سایت رو طراحی کنم. نمی دونم که چه امکاناتی برای اینکار باید طراحی کنم. لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
amin1softco
شنبه 29 مرداد 1390, 02:10 صبح
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم
به نظرم سایت blogger.com بهترین نمونه است شما صفحه اول وبلاگ رو می تونید هر جور که تمایل دارید بچینید یک نگاهی بهش بنداز
اما بستگی به کاربری سایت می شه امکانات مختلفی بهش اضافه کرد.......
idocsidocs
شنبه 29 مرداد 1390, 11:49 صبح
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم
به نظرم سایت blogger.com بهترین نمونه است شما صفحه اول وبلاگ رو می تونید هر جور که تمایل دارید بچینید یک نگاهی بهش بنداز
اما بستگی به کاربری سایت می شه امکانات مختلفی بهش اضافه کرد.......
بلاگر که یه سیستم وبلاگدهی هست، من برای سایتهای بزرگ می خوام بدونم که چه نوع تنظیماتی باید طراحی کنم.
amin1softco
شنبه 29 مرداد 1390, 12:04 عصر
عزیزه من بلاگر اونقدر بزرگ هست که بشه ازش الگو گرفت سایتای بزرگم نمونش ویبالتینه نصب کن برو به قسمت مدیریت اونجا هم امکانات زیادی وجود داره
شما اول باید کاربری سایتتون رو مشخص کنید در ضمن سنگ بزرگ نشونه نزدنه!!!!!!!!!!!
idocsidocs
شنبه 29 مرداد 1390, 14:17 عصر
شما اول باید کاربری سایتتون رو مشخص کنید در ضمن سنگ بزرگ نشونه نزدنه!!!!!!!!!!!
دوست عزیز چه سنگ بزرگی منظورتون هست؟ منظورتون طراحی یه وب سایت هست !
بلاگر که مخصوص وبلاگدهی هست و من تا حالا ازش استفاده نکردم و امکاناتش رو ندیدم.
سایتی که من می خوام طراحی کنم یه سیستم مدیریت محتوا و یه فروشگاه داره، برای این سایت چه امکاناتی برای مدیریت صفحه اول باید طراحی کنم؟
amin1softco
شنبه 29 مرداد 1390, 15:18 عصر
من برای سایتهای بزرگ می خوام بدونم که چه نوع تنظیماتی باید طراحی کنم
خودت میگی سایت های بزرگ!!!
در ضمن از نظر مهندسی باید اول ببینی کاربرا از یک فروشگاه چه انتظاراتی دارند به قولی یوزکیس جمع کنی
بعدش امکان سنجی کنی ببینی آیا با زمان و بودجه ایی که در اختیار داری این کار شدنیه !! و ادامه مباحثش
ولی از نظر معمولی یک فروشگاه
باید یک قسمت برای دسته بندی نوع محصولات داشته باشه
یک قسمت برای درج محصول جدید با مشخصات داشته باشه ( قیمت , عکس , تاریخ ورود به انبار , تاریخ خروج از انبار , توسط,....)
یک قسمت برای مدیریت تبلیغاتی که باید در سایت نمایش داده بشه داشته باشه
یک قسمت برای ویرایش قالب ظاهری سایت داشته باشه (منظورم مثل بلاگره)
یک قسمت برای تعریف و ادیت کردن مشخصات ادمین ها با حساب های بانکی و کاربریش داشته باشه
یک قسمت برای گزارش کار هایی که ادمین انجام داده با مشخصات ادمین مثل آی پیش , زمان انجام و نوع کارمدیریتی داشته باشه
یک قسمت برای مدیریت اعضا داشته باشه (واسط ها , مشتریانی ساده ,....) که اونجا بشه محصولاتی که قبلاً توسط اونها خریداری شده و جزئیات کاملش در اختیار مدیر باشه(تراکنش های کامل خرید ها و وجوه انتقالی و...)
یک قسمت برای نمایش آخرین محصولاتی که مشتریان خریداری کردند و منتظر تایید برای ارسال هستند لازم داره که باید صفحه اصلی بخش مدیریت باشه
یک قسمت برای آمار و ارقام باشه یعنی تو این ماه چند نفر بازدید کردند چقدر محصول گرفتند چقدر سود دریافت شده چقدر تخفیف اعمال شده و ...
این تازه یک فروشگاه نقلیه اگه بخواهی می شه هزار تا امکانات دیگه بهش اضافه کرد.
idocsidocs
شنبه 29 مرداد 1390, 21:50 عصر
خودت میگی سایت های بزرگ!!!
در ضمن از نظر مهندسی باید اول ببینی کاربرا از یک فروشگاه چه انتظاراتی دارند به قولی یوزکیس جمع کنی
بعدش امکان سنجی کنی ببینی آیا با زمان و بودجه ایی که در اختیار داری این کار شدنیه !! و ادامه مباحثش
ولی از نظر معمولی یک فروشگاه
باید یک قسمت برای دسته بندی نوع محصولات داشته باشه
یک قسمت برای درج محصول جدید با مشخصات داشته باشه ( قیمت , عکس , تاریخ ورود به انبار , تاریخ خروج از انبار , توسط,....)
یک قسمت برای مدیریت تبلیغاتی که باید در سایت نمایش داده بشه داشته باشه
یک قسمت برای ویرایش قالب ظاهری سایت داشته باشه (منظورم مثل بلاگره)
یک قسمت برای تعریف و ادیت کردن مشخصات ادمین ها با حساب های بانکی و کاربریش داشته باشه
یک قسمت برای گزارش کار هایی که ادمین انجام داده با مشخصات ادمین مثل آی پیش , زمان انجام و نوع کارمدیریتی داشته باشه
یک قسمت برای مدیریت اعضا داشته باشه (واسط ها , مشتریانی ساده ,....) که اونجا بشه محصولاتی که قبلاً توسط اونها خریداری شده و جزئیات کاملش در اختیار مدیر باشه(تراکنش های کامل خرید ها و وجوه انتقالی و...)
یک قسمت برای نمایش آخرین محصولاتی که مشتریان خریداری کردند و منتظر تایید برای ارسال هستند لازم داره که باید صفحه اصلی بخش مدیریت باشه
یک قسمت برای آمار و ارقام باشه یعنی تو این ماه چند نفر بازدید کردند چقدر محصول گرفتند چقدر سود دریافت شده چقدر تخفیف اعمال شده و ...
این تازه یک فروشگاه نقلیه اگه بخواهی می شه هزار تا امکانات دیگه بهش اضافه کرد.
مشکل اینه که از این همه امکانات کدوم رو باید بزارم توی صفحه اول. درثانی همش که فقط فروشگاه نیست.
آلبوم تصاویر داره، نظرسنجی، بخش اخبار، بخش مقالات و وبلاگ. امکانات دیگه ای هم هست.
چه امکاناتی باید صفحه اول قرار بگیره؟
amin1softco
شنبه 29 مرداد 1390, 22:22 عصر
خوب شما حرفه ایی طراحی کن یک بخش بزار کابر هر جور خودش مایل بود صفحه اصلی مدیریت رو بچینه :چشمک:
aliyeh
دوشنبه 28 شهریور 1390, 16:29 عصر
ببینید در سایت های به قول شما بزرگ و یا حتی در سایت های معمولی طراحان معمولا مدیریت صفحه اول رو از بقیه صفحات جدا می کنند و امکانات ویژه ای رو براش قرار می دن. استاندارد خاصی نداره بسته به نظر شما و خواست مشتری هست . به این سایت یه نگاه بندازین و به اینکه چقدر جالب مطالب رو جمع بندی کرده و در صفحات مختلف جا داده و از همه مهمتر صفحه اول که با یک نگاه به اون میشه به کلیت سایت و محتواش پی برد.
http://trentcruising.com/
مطالبی که قراره در کل سایت قرار بگیره جمع بندی کنید و ببینید کدوم یکی از اون ها باید در صفحه اول قرار بگیره . صفحه اول باید یک دید کلی از سایت بده و در عین حال گیج کننده نباشه.
بعد برای اون ها بخش مدیریت رو طراحی و برنامه نویسی کنید
idocsidocs
سه شنبه 29 شهریور 1390, 00:33 صبح
مطالبی که قراره در کل سایت قرار بگیره جمع بندی کنید و ببینید کدوم یکی از اون ها باید در صفحه اول قرار بگیره . صفحه اول باید یک دید کلی از سایت بده و در عین حال گیج کننده نباشه.من برای مدیریت منوهای سایت مشکل دارم.
چطور باید برنامه نویسی کنم که بتونم منوهای بخش هدر، فوتر و پنلهای سمت چپ و راست رو بصورت داینامیک ایجاد کنم؟
hamidre13
سه شنبه 29 شهریور 1390, 03:03 صبح
واسه این کار باید همه ی اطلاعت سایت توی دیتابیس قرار بگیره حالا بسته به زبان برنامه نویسیتون خوب این کار کمی متفاوت هست!
شما باید یه جدول داشته باشید واسه منو هاتون یه جدول واسه مطالب یه جدول واسه یوزر و.... بهتون پیشنهاد میدم که دیتابیس یه سایت جوملایی یا یه سایت که اصولی با ای اس پی طراحی شده رو نگاه کنید، خیلی میتونه کمکتون کنه در ضمن اگر با ای اس پی کار میکنید این سایت میتونه کمک خوبی بهتون بکنه:
http://how2learnasp.net/
aliyeh
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:58 عصر
مسلما برای طراحی صفحه اول به صورت پویا نیازمند به طراحی منو دینامیک هستید. برای این کار باید امکان ایجاد منو و زیر منو به صورت نامحدود و ویرایش رو برای مدیر سایت فراهم کنید. برای این منظور هم همونطور که دوستمون گفتن باید تمام اطلاعات منوها رو در دیتابیس ذخیره کنید. و مثل بخش اخبار سایت امکان ویرایش و حذف رو براش قرار بدید.
برای کد نویسیش هم می تونید به سایت هایی مثل سایت زیر سری بزنیدhttp://www.daniweb.com/web-development/aspnet/threads/129557
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.