ورود

View Full Version : مشکل در خروج از سایت

شاپرک
یک شنبه 17 مهر 1384, 08:59 صبح
نمیتوانم خارج شوم .... وقتی خارج می شوم دوباره که برمیگردم میبینم که هنوز خارج نشده حتی یک صفحه دیگه هم که باز میکنم اینجوریه ..؟؟؟؟؟؟؟؟

javad_hosseiny
یک شنبه 17 مهر 1384, 10:10 صبح
سعی کنید بصورت دستی فایل کوکی موردنظر را حذف کنید
(نام کوکی احتمالا بدین صورت است www.barnamenevis[1].org @ نام کاربر (windows login) )
و در مسیر فولدر نام کاربر وارده در ویندوز می باشد
(doucments and setting\user name\cookies)

oxygenws
یک شنبه 17 مهر 1384, 10:28 صبح
من که مشکلی ندارم.
سیستم عامل و مرورگرتون چیه؟

شاپرک
یک شنبه 17 مهر 1384, 13:11 عصر
دستی هم حذف کردم نشد

XP
firefox

oxygenws
دوشنبه 18 مهر 1384, 09:09 صبح
دستی هم حذف کردم نشد
غیر ممکنه :)
به نظر میرسه شما از cache می خونید و تقریبا این کش رو فقط ISP می تونه بذاره. ISP تون رو عوض کنید.

SalarSoft
دوشنبه 18 مهر 1384, 09:23 صبح
شاید صفحات کش شده توسط مرورگرتان نمایش داده میشه!
یک بار refresh کنید

شاپرک
دوشنبه 18 مهر 1384, 15:53 عصر
البته در IE این مشکل رو ندارم ...!!!

oxygenws
سه شنبه 19 مهر 1384, 08:50 صبح
:O
مطمئنید که صفحات رو offline مرور نمی کنید؟؟
من با اینکه *شرایط* را نمی دونم، راحت ترین راهی که می تونم پیشنهاد کنم اینه که فایرفاکس رو کلا حذف کنید و دوباره نصبش کنید (شاخه پروفایلتون رو هم باید دستی حذف کنید) یا اینکه کلا با یک پر.فایل جدید تو فایرفاکس کار کنید.

شاپرک
شنبه 23 مهر 1384, 11:57 صبح
باور کنید همه این کار ها رو من انجام میدم ولی بازم نمیشه !!! نمیدونم چرا؟ !!!

شاپرک
سه شنبه 26 مهر 1384, 10:02 صبح
من چیکار کنم؟

javad_hosseiny
سه شنبه 26 مهر 1384, 13:44 عصر
چنین پیش آمدی منطقی نیست
چرا که اگر فرض کنیم کلیک خروج در صفحه سایت درست عمل نکند (یعنی نتواند کوکی را حذف کنید)
وقتی شما دستی کوکی را حذف کنید که دیگر اینگونه نباید باشد
و حالا با همه این اوصاف وقتی خود فایرفاکس را uninstall و از نو نصب کنید دیگر نباید مشکلی باشد (البته با درنظر گرفتن حذف دستی اطلاعات مربوط به پروفایلتان) (دقت کنید شاید این شاخه را شما حذف نکرده باشید)
و حالا باز می گویند فرض محال، محال نیست اگر بازهم مشکل داشته باشید دیگه پیشنهاد می کنم قید ویندوز را بزنید بهتر باشد
(البته اگر سیستم ریستور رو سیستم شما اکتیو باشد پیشنهاد می کنم اون رو روی تاریخی خیلی قبل (مثلا یکی دوماه قبل) که مثلا چنین اشکالی نداشته باشید برگردانید مشکل مرتفع می شود )
و باز اگر مشکل داشتید که خوب بالطبع ویندوز را از نو نصب کنید (البته به صورت clear setup)
(بصورت کلی پیشنهاد می کنم اگر از سیستم ایمیج استفاده کنید در خیلی از چنین موارد به راحتی می تونید مشکل را مرتفع کنید )
(ایمیج گیری از درایوی که ویندوز بر روی آن نصب شده توسط نرم افزارهای مخصوص این کار (پیشنهاد بنده استفاده از نرم افزار pqdi (power guest drive image( هست که تمامی فرمتهای (ntfs,fat32,linuxو...) را می شناسد ) و بازیابی این فایل به هنگام برخورد با مشکل.