ورود

View Full Version : استفاده از StimulReport در WPF

mehri_ema
شنبه 29 مرداد 1390, 12:35 عصر
سلام

کسی کدی برای باز کردن گزارش در WPF داره؟ من از این ابزار تو WinApplicaton استفاده کردم اما نمی دونم چه طوری تو WPF فایل گزارشمو باز کنم :افسرده:

PetekDincos
شنبه 29 مرداد 1390, 21:48 عصر
با سلام
منظور شما رو متوجه نمی شم خود این نرم افزار یه دیزاینر برای WPF داره اما اگه می خواهید تو یه برنامه WPF از این استفاده کنید می تونید گزارشتون رو طراحی کرده و از طریق کد گزارش رو با دستور report.ShowWithWPF() نمایش بدید با تشکر

Esmail Solhkhah
یک شنبه 30 مرداد 1390, 01:39 صبح
سلام

کسی کدی برای باز کردن گزارش در WPF داره؟ من از این ابزار تو WinApplicaton استفاده کردم اما نمی دونم چه طوری تو WPF فایل گزارشمو باز کنم :افسرده:

فرمایش دوست عزیزمون PetekDincos (http://barnamenevis.org/member.php?169796-PetekDincos) درسته

شما تو WindowsFormApplication یه کنترل دارید بنام StiReport که میتونید اونو از تولباکس درگ کنید رو فرم و گزارش رو همونجا دیزاین کنید

ولی تو WPF باید از طریق دیزاینر مخصوص WPF که تو مسیر نصب برنامه هست این کار رو بکنید

این مسیر

C:\Program Files\Stimulsoft Reports.Wpf 2011.1\Bin

فایل Designer.Wpf.exe

اول گزارش رو دیزاین کنید یعد سیوش کنید بعد از طریق کد اونو باز کرده و نمایش بدید

میتونید برا طراحی گزارش این فایل راهنما رو ببینید

http://ifile.it/678styd

برا نمایش گزارش ایجاد شده هم

StiReport stiReport1 = new StiReport();

stiReport1.Load("MyReport.mrt");

stiReport1.ShowWithWpf();

موفق باشید.

fateme65
شنبه 12 آذر 1390, 09:39 صبح
من همین کارو کردم حتی چند بارم add reference رو زدم. بازم ارور میده که :

Message=Assembly 'Stimulsoft.Report.Wpf' is not found

mze666
پنج شنبه 18 خرداد 1391, 23:12 عصر
منم همین مشکل رو دارم Assembly 'Stimulsoft.Report.Wpf' is not found کسی نمیدونه چکار باید کرد؟
همه ریفرنس ها رو اضافه کردم. ولی بازم ارور میده!

poriya_ahmadian
یک شنبه 23 تیر 1392, 11:04 صبح
System.Drawing
System.Windows.Forms
این اسمبلی هارم اظافه کنید

majed_gh1992
شنبه 23 آبان 1394, 11:24 صبح
سلام باید dll مورد نظرتون رو در پوشه bin پروژه خودتون کپی کنید (Stimulsoft.Report.Wpf.dll).
برای این کار به محل نصب استیمول سافت برید و dll رو به پروژه اضافه کنید